Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alaka, sizin biriktirmeye aklınız yetmiyormuymuş

Çok özür dileyerek merakımdan soruyorum. Öğretmen maaşları ne kadar ? Ne kadar kazancınız olacakta 10 bin TL istiyor 3 çocuğa ve yeni düzene rağmen
Ben de bilmiyorum. Ders saatine göre hesaplanıyor çünkü. Bilmediğimiz maaşın kavgası dönüyor 2 aydır.

Altında başka şeyler çıktı ondan. Yaptığı hataları insanlara oynayarak vicdanını rahatlattığını anlamak çok sürmedi. Sizin eşinizle olan uyumunuzu tebrik ederim. Bir evliliğin bu şekilde güvenli ve uyumlu şekilde yürütmek herkese nasip olmuyor maşAllah.

neden boşamıyorsun halen daha

Ben israf edermişim ona göre. 3 çocukla yeterse şükredeceğim ama.

Göndermeyi düşünmüyorsun herhalde bu zamana kadar nasıl idare etti evli 3 çocuklu maaşı ile ? Şimdi mi maaşı yetmez oldu hem de tek yaşamasına rağmen.. lütfen böyle bir saf cahillik yapıp da kocamdir diye dediğini yapmayın bulunmaz hint kumaşı mı yahu .. birikimi siz yaparsınız açın çocuklarınız adına ortak bir hesap ya da kendi adınıza bi altın hesabı oraya atın aylık 10 15 bin tl orada bıriksin vadeli şekilde. Baktınız para para diyor boşayin gitsin kan emiciyi.

Boşan nafaka al, en azından adamın insafına kalmazsın devletin vereceği miktarı ödemek zorunda .. boşanırsan meşru şekilde çocuklara para vermek zorunda kalır.
Bu seçeneği aklıma kendisi soktu zaten, gıyabında tebrik ediyorum onu.

Aynı şeylerden bahsettim ben de. Oooo sen böyle yaparsan birikim yapamam araba da alamam diyor. Ona göre ayda 10 bin tl yetermiş, asgari ücret bile değil.

Faturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
Yeni bir duzende olusacak ihtiyaclar, Siz ve uc çocugun yemeniz icmeniz, faturalariniz, arada bir cocuklarla dışarıda bir aktivite. Kendiniz işe baslayacaksiniz, belki yeni kiyafetler, ayakkabi, kuaför masrafi vs. Ay ben saydikca cikiyor
Adam orada tek başına kendi maaşı + sizinkinin de yarisini istiyor.
Șu forumda cok ariza kocalar okudum ama sizinki bencillikte cidden ömür törpüsü.
Karar sizin ama keisnlikle gondermeyin

Son düzenleme:
Hayır göndermem tabi ki

Bana vermez, annesi gelinin arabasıyla mı övünsün oğlu dururken?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…