Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün yine para istedi.
Yanlış anlamayın ama acaba göndermeyeceğinizi keskin söylemek yerine boşanma davası açtım açacağım söyledim söyleyeceğim de ki yaptığınız gibi adama da bakarız havasında mısınız ondan mı devamlı istiyor acaba

Bankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
Yuh. Eşin madde falan kullanıyor olmasın yoksunluk krizine girmiş de rezillik falan umrunda değilmiş gibi. Tefeci falan dicem de altı üstü Bi maaş tefeci bu kadar para için için uğraşmaz. Ya da kendinden nefret ettirme taktiği falan mı yapıyor. Adam normal değil. Maaşını çekip napacak sen ne yiyecekmişsin 3 çocukla.

Dediğim gibi benim amacım anlaşmalı boşanmak. Bir de kredi kartlarımı beklemek zorundayım. O yüzden oyalıyorum köprüyü geçene kadar.

Bencil pislik işte. Araba sevdasından gözü kimseyi görmüyor.

B Began Zaten para senin neyine ki adam çeksin parayı kiranı uzaktan havale eder faturaları öder internettende arada koliyle makarna ketçap yollar size yeter.Maaşı ne yapacaksın ki sen.Adam olana çok bile sus otur yerine(kusura bakma konu sahibi çok sinirlendim eşine ne demek maaşını ben çekebilirmiyim siz ne yapacaksınız acaba parasız sanki saksıda çiçeksiniz tövbe tövbe)ekmek bile olmuş 7-10 lira 4 kişisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…