- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
Adam tam ölücü. Gerçekten korkunç. Böyle bir insanla yıllar geçirmenize aşırı üzgünüm. O kadar midem bulandı ki anlatamamBankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
Yukarıda üç nokta var. Kimler Kimler yazdı diye bir seçenek var. Oradan sadece beni seçip okuyabilirsiniz.okumak uzun srüyor, biri özetlese:)
Ben de. Büyük hayal kırıklığı.Adam tam ölücü. Gerçekten korkunç. Böyle bir insanla yıllar geçirmenize aşırı üzgünüm. O kadar midem bulandı ki anlatamam
Ay çıldıriciğim.Bugün yine para istedi.
Şerefsiz it. Ama iyi olmuş bu boşanırken kuzenin şahitlik eder belki senden habersiz paranı çekmek istediğine.Bankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
Kuzenimle yıllar oldu görüşmedim ama eşim görüşmüş dün.Bankacı kuzenin şahit olur mu size. Adam karısını çocuğunu sormuyor maaşı soruyor.
Yanlış anlamayın ama acaba göndermeyeceğinizi keskin söylemek yerine boşanma davası açtım açacağım söyledim söyleyeceğim de ki yaptığınız gibi adama da bakarız havasında mısınız ondan mı devamlı istiyor acabaBugün yine para istedi.
Yuh. Eşin madde falan kullanıyor olmasın yoksunluk krizine girmiş de rezillik falan umrunda değilmiş gibi. Tefeci falan dicem de altı üstü Bi maaş tefeci bu kadar para için için uğraşmaz. Ya da kendinden nefret ettirme taktiği falan mı yapıyor. Adam normal değil. Maaşını çekip napacak sen ne yiyecekmişsin 3 çocukla.Bankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
Dediğim gibi benim amacım anlaşmalı boşanmak. Bir de kredi kartlarımı beklemek zorundayım. O yüzden oyalıyorum köprüyü geçene kadar.Yanlış anlamayın ama acaba göndermeyeceğinizi keskin söylemek yerine boşanma davası açtım açacağım söyledim söyleyeceğim de ki yaptığınız gibi adama da bakarız havasında mısınız ondan mı devamlı istiyor acaba
Bencil pislik işte. Araba sevdasından gözü kimseyi görmüyor.Yuh. Eşin madde falan kullanıyor olmasın yoksunluk krizine girmiş de rezillik falan umrunda değilmiş gibi. Tefeci falan dicem de altı üstü Bi maaş tefeci bu kadar para için için uğraşmaz. Ya da kendinden nefret ettirme taktiği falan mı yapıyor. Adam normal değil. Maaşını çekip napacak sen ne yiyecekmişsin 3 çocukla.
Oha yüzsüzlüğe bak. Kuzenin ailenle görüşür mü? Bunu onlara söylerse ananın da ağzı durmaz aramaya başlar seni.Kuzenimle yıllar oldu görüşmedim ama eşim görüşmüş dün.
Yuh artık yuhhBankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
Annemler beni sileli çok oldu. Umursamaz.Oha yüzsüzlüğe bak. Kuzenin ailenle görüşür mü? Bunu onlara söylerse ananın da ağzı durmaz aramaya başlar seni.
Ama iyi boşver. Silsinler. Gölge etmesinler sen sana yetersin.Annemler beni sileli çok oldu. Umursamaz.
Bazılarının yokluğu varlığından faydalıdır. O da senin ailen oluyor zaten tam olarak. Boşver, daha rahat edeceksin.Annemler beni sileli çok oldu. Umursamaz.
Bankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
Eşin resmen level atlıyor cesarete bak bu kadarmı düştü seviye olarak yazıklar olsun.Bankacı kuzenimi aramış. Ben çekemem mi Began'ın maaşını demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?