Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen daha patlamadın mı bu adama, senin maaşını çekmeye çalışmaya kadar düştü, basıl sabreyorsun yaaaa, peygamber misin nesin? Ben çoktan uçağa atlayıp yolmaya gitmiştim.
Son çırpınışları bunlar

Bugün yine para istedi.
bu ay çift maaş aldınız ya yeni başladığınız için onu hesaplıyordur o. ama anlamıyorum cidden bu kadın kira artı 3 çocukla ne yapacak tek maaşla aylık şu kadar göndereyim diye düşüneceğine un makarna alıp maaşın yarısını gönder diyor. değişik bir adam

Kararımı bildirdim bundan sonra isteyemez

Cocuklar için mecbur iletişimde olmanız lazım. Bu kadar engel vs koymasanız mi? Tek olsanız tamam da anne baba olarak iletişim kurmak zorundasınız, hele 3 çocukla.
Biraz zaman geçsin hele, şu hırsla gözü çocuk falan görmez onun. Rapor alıp ilk otobüse atlayıp gelecek kesin

Biraz zaman geçsin hele, şu hırsla gözü çocuk falan görmez onun. Rapor alıp ilk otobüse atlayıp gelecek kesin
Bu kadar engellere vs gerek yok. Bu adam paragöz de olsa görgüsüz de olsa cocuklarin babasi. Bu kadar engel konacak birsey yok. Fiziksel siddet yok, cinsel istismar yok, suc teskil edecek birsey yok. 3 cocuk var.

Bu kadar engellere vs gerek yok. Bu adam paragöz de olsa görgüsüz de olsa cocuklarin babasi. Bu kadar engel konacak birsey yok. Fiziksel siddet yok, cinsel istismar yok, suc teskil edecek birsey yok. 3 cocuk var.
Bir iki gece çocuklarıyla konuşamazsa ölmez. Şu an çocuklarını aramaya kalkışsa anneniz yuvamızı dağıtmaya çalışıyor, bizi ayırıyor diye yaygara yaparak onlara zarar verecek, ben buna kesin gözüyle bakıyorum. Began telefonu çocuklara vermese bile ikisinin edeceği kavgayı duyacaklar, gerek var mı? Kadın asla görüşmeyeceğim demiyor, şu an krizi atlatmak için engellemiş hepsi o kadar. Ülkeyi terkedip telefon numarasını değiştirmedi

Cocuklar için mecbur iletişimde olmanız lazım. Bu kadar engel vs koymasanız mi? Tek olsanız tamam da anne baba olarak iletişim kurmak zorundasınız, hele 3 çocukla.
Mahkeme sonucunu beklesin. Bu kadar müsamaha yeter.

Çocukları duygusal yönden istismar eder

Evet. Çok doğru.

Çocuklarıyla görüşmesi değil ki. Cok merakliysa cocuklarina gelsin gorsun. Yanlış anlamışsınız dediğimi. 3 cocuk var arada öyle ya da böyle ömür boyu yuzyuze bakılacak. Mesaj çekip, engelleyip o iletişimi bu hale düşürmeye gerek yok. Aranıp medenice devam edemiyorum. Avukatla görüştüm denebilir. Çok konuşursa da kapatır gider. Ne yapacak dövecek mi sövecek mi? Duygusal istismarsa problem onu zaten yapacaksa yapar. Engel çözüm değil.

Bir de şöyle düşünün adamı bu iletişim diline alıştırmamak lazım. Çocuklar annede kalsa babanın yatılı alma hakkı var. O esnada baba engellese anneyi? Anne baba ayriliyorsa gerekiyorsa kavgayi duyacaklar. Bunun kaçarı yok.

Ay ne alakası var. Kadın kriz anını atlatmaya çalışıyor şu an. Babanın çocukları şimdi mi özleyeceği tutacak. Adam kriz geçiriyor şu an, kafesteki maaş, araba parası uçuyor göz göre göre. Engeli açsın da sabaha kadar psikopat naraları mı dinlesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…