Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski okuldan arkadaşlarım bile aradı ilk günümü kutladı. Beni çok seven kocam aramadı.
İyi de siz boşanmayı düşünmüyor musunuz niye bu beklenti,tersleşiyorsunuz adamla zaten insan ne zaman boşanır biliyor musunuz karşı taraftan bi beklentisi kalmadığında siz şu an boşanmayı düşünmüyorsun bari karşılıklı olarak toparlamaya çalısin bu yerde boşanacam bi yerde günümü kutlamadi tuhaf duruyor ayrıca bi yerde boşanma için süreç lazım demişsiniz bi yerde 2 yıldır düşünüyorum boşanmayı demişsiniz biz eşimle en son kavgamizi 14 ağustosta yaptık ve 14 Eylül de yani perşembe mahkemem var boşanıyorum o beklenti bittiğinde zamana yayılması gereken bir şey olmuyor yani bunu bi tepki mesajı olarak algılamayın eğer boşanmayı düşünmüyorsaniz burada kocanizi kk kadınları ile yerden yere vurmanın anlamı yok çünkü hala ondan beklenti içindesiniz boşanma olmazsa bu ilişkinizi yıpratır çünkü söylenenler aklınızda kalır ha bosanmadan eminseniz de bence beklentiye girmeyin

1 kurus bile koklatmayin lutfen. kendi keyif yapacak sizin parayla. ya da arabasinin modelini falan yukseltecektir. bugun 3 cocukla yasatip kira odemek nedir bilmiyor mu bu adam? o size gondersin.butun hakaret sozcuklerini siralayasim geldi cok benzeri var bende de

Kendime hatırlatmak için yazıyorum. Bu bir süreç ve herkeste aynı ilerlemez. Sizin jet hızıyla karar alıp uygulamanız sizin planınızdır, sizi bağlar. Ben burada destek görmek için yazıyorum. Kocamı ben de gömüyorum, KK kadınları gömse ne olur, gömmese ne olur?

İşte bende diyorum ki gömdüğünüz kocadan beklentiye girmek sizi yıpratır yine de siz bilirsiniz hakkınızda hayırlısı

Şimdiki erkekler de prenses :/
Allah kolaylık versin benim de 3 çocuğum var ne kadar zor olduğunu biliyorum çalışırken çocuk büyütmenin..
Ummadığınız güzellikler çıkarsın Allah karşınıza..

Çok teşekkür ederim bu güzel dua için.
Amin. Allah daha iyilerini size nasip etsin.

Began nasıl geçti ilk gününüz? Çocuklarınızla aynı okulda mısınız? Onlar nasıl?

Kredi kartlarımızdan bir tanesi her ay ortalama 15 bin tl geliyo. Hayat bu kadar zorlaştı…

Eşiniz; Maaşının yarısını 10 bin tl yi bana gönder cümlesini hangi gerçeklik söylüyor.

Bir markete git en en en en az 250-300 tl veriyorsun.

3 çocukla başka şehire giden karısına para göndereceğine para isteyen alnına nazar boncuğu takmalık koca gibi koca…

Maalesef bencil biri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…