Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahfjk ana konuda da inanmayanlar yazmaya başlamış sonradan süphelenenlere eklenenlerde tek değilmişim
200 bin sizi ele verdi
bende şu dul kadınsın senı boş bırakmazlar beni ilk sıraya al diyen erkek öğretmenle olan muhabbetinden işkillenmiştim. Ne diyim allah kimseye bu kadar boş zaman ve bu denli geriye dönük zeka vermesin.

İnanmayanlar kendi sıkıcı hayatına dönüp onunla meşgul olsun. Benim canımı sıkmayın.
sana mı sorcaz neyle meşgul olacagımızı? canın sıkılsa nolur napacaksın?? boş boş konuşup kendini bizimle eğleyen sensin. Alemin akıllısı sen misin?

sana mı sorcaz neyle meşgul olacagımızı? canın sıkılsa nolur napacaksın?? boş boş konuşup kendini bizimle eğleyen sensin. Alemin akıllısı sen misin?
Evet benim, itirazın varsa mahkemeye git. Mesela ben sahte olduğunu düşündüm konulara yazmıyorum.

Ayyy inanmayanlar yazmasın o zaman. Adamlar kadına kazandırdıkları paradan ayrıca % alıyorlar. Avukatlık ücreti değil hepsi.
Evet 200 bin çok dedik ama haklısınız. Bazı avukatlar kazanılan tazminattan pay istiyormuş. O nedenle 200 bin çekişmeli dava için çok bile olsa, mantıksızlık yok bence olayda.

Evet 200 bin çok dedik ama haklısınız. Bazı avukatlar kazanılan tazminattan pay istiyormuş. O nedenle 200 bin çekişmeli dava için çok bile olsa, mantıksızlık yok bence olayda.
Memur adamdan ne tazminatı alacaklar o kadar? Gelire göre hesaplanıyor tazminatlar, atla deve rakamlar çıkmıyor ki.

Evet benim, itirazın varsa mahkemeye git. Mesela ben sahte olduğunu düşündüm konulara yazmıyorum.
Canım benim her günüm adliyede geçiyorda senin gibi boş zamanım yok işte varolan boş zamanlarımda da sen ve senin gibilere gülüyorum. :) ha bu arada dava için taaa adliyenin( senin tabirinle mahkeme) ayagına gitmeye gerek yok artık herşey sistemden. 200 binlik avukat bunu atlamış olamaz:):):)

Memur adamdan ne tazminatı alacaklar o kadar? Gelire göre hesaplanıyor tazminatlar, atla deve rakamlar çıkmıyor ki.
bir miras davası olsaydı evet ama bir boşanma davasında ali ağaoğlunun gayri meşru cocugu değilseniz bu nafakalar paralar bilmem neler istenmez. 200 Binmiş. Mabadımla güldüm:)) Avukatı altın mimir galiba ve konu sahibi de hakan sabancıdan boşanıyor sanırım:)))

Doğru, yüzde 5 lik kaymak tabakadan evlilik yapmadıysan boşanmak o kadar kâr getiren bir şey değil. Yine bedel ödetilsin ama çok beklentiye girmemek lazım.

Doğru, yüzde 5 lik kaymak tabakadan evlilik yapmadıysan boşanmak o kadar kâr getiren bir şey değil. Yine bedel ödetilsin ama çok beklentiye girmemek lazım.
zaten istatiksel evlilik boşanma araştırmalarına göre erkeklerin bitmiş evliliklerden cıkmama ve boşanmama sebebi boşanmanın mali ve sosyal maliyeti. Ekonomi kötü kim uğraşcak beganı boşamakla ? para göndermez maddi destek cıkmaz olur biter:))

Zaten onu yapmaya çalışan bir adam var konuda. Bu kısım uyuyor.

Zaten onu yapmaya çalışan bir adam var konuda. Bu kısım uyuyor.
birde sunu anlamıyorum boşanıyor oluşu okulda nasıl duyuldu? memuriyette bu topluluk içinde alenice yüksek sesle amir veye müdür tarafından söylenen yayılan birşey mi?? böyle saykoca bir durum mu var? ikincisi bir erkek sana ''dul kadınsın lazım olurum'' minvalinde bir cümle nasıl kurabildi.?? yıllar önce boşandım çalıştıgım kurumlardan biri hariç bu durum hiç duyulmadı ve yayılmadı da. o da müdürmüz dosyamı inceleyip görmüş geldi bana sordu konu konuyu açtı. muhattap dahi olmadım kimseyle.

Ki okula daha gitmemişti bile. Hiç kimse ile bir bağı da yoktu.

Ayyy inanmayanlar yazmasın o zaman. Adamlar kadına kazandırdıkları paradan ayrıca % alıyorlar. Avukatlık ücreti değil hepsi.

Zemheri biraz sorgulamalısın yazılanları. Bu kadar gözünü kapatmış olamazsın

Aynı odada karşı karşıya çalıştığım müdürüm birlikte çalıştığımız süreç içerisinde eşiyle evleri ayırmış, boşanmış. Ben bunu 1 sene sonra kendisi hazır hissedip anlatınca öğrendim. Hala benden başka hiçkimse bilmez. Kimse bilmek zorunda değil boşanma sürecinde olduğunu.

Peki daha görev almadığı okulda nasıl duyulmuş bu? Kendisini söylediği çocuklar söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…