Karşımda medeni bir insan yok. Beni dinleyip hak verecek bir insan yok. Çocukların psikolojisini düşünüp ona göre davranacak bir insan yok. Paragöz bencil bir adam var.Ay ne alakası var. Kadın kriz anını atlatmaya çalışıyor şu an. Babanın çocukları şimdi mi özleyeceği tutacak. Adam kriz geçiriyor şu an, kafesteki maaş, araba parası uçuyor göz göre göre. Engeli açsın da sabaha kadar psikopat naraları mı dinlesin.
Bilmiyorum engelledim Çünkü avukatla görüş dedimNe dedi ne tepki verdi began bu konunun sıkı takipçisiyim cidden merak ettim?
Engellemek gereksiz. Esi konu sahibine aynısi yaparsa hoş mu ? Bu kadın 6 aylık evliliğinden fiziksel şiddet nedeniyle ayrilmiyor. Çok uzun süreli , çocuklarının babasından suç da teşkil etmeyen bir nedenle ayriliyor. Ayrilmasini destekliyorum. Kurtulsun tabi. Ki bunu da uzun dönemdir düşündüğünü de söylüyor. Ama engelleme vs komik. Çatışma er ya da geç yasanacak. Bunlardan kaçınmak hiç mantıklı değil.Ay ne alakası var. Kadın kriz anını atlatmaya çalışıyor şu an. Babanın çocukları şimdi mi özleyeceği tutacak. Adam kriz geçiriyor şu an, kafesteki maaş, araba parası uçuyor göz göre göre. Engeli açsın da sabaha kadar psikopat naraları mı dinlesin.
Kuzenim de uzun bir aradan sonra beni aradı, şaşırdım. Abla ben halledeceğim dedi. Sen bu işe karışma ayrılıyoruz dedim.Mesajla mı bildirdin ay neyse iyi yaptın bankacı kuzeni aramak ne ya baya çekebilse çekecek yani senin paranı hırsızlık bu resmen
dışardan senelerce adama kendini baktırdı atanınca da adamı boşadı diyecekler biliyorsunuz değil mi
buna sa hazırlıklı olmanızda fayda var
Zaten kadının kartlarını da çalmış çantasındanMesajla mı bildirdin ay neyse iyi yaptın bankacı kuzeni aramak ne ya baya çekebilse çekecek yani senin paranı hırsızlık bu resmen
Kimin ne dediği hiç umrumda değilBelki de şey diyecekler kadın ne çektiyse atanır atanmaz kurtardı kendini. Niye o pencereden bakıyoruz. Başkalarının ne dediğini umursayarak ömür mü geçer.
Oha çocukları aç kalsın diye mi?Zaten kadının kartlarını da çalmış çantasından
Sadece kendi kartını bırakmış. Onu da yarın kapatır herhaldeOha çocukları aç kalsın diye mi?
Evet ben de başlasam iyi olacak.Avukat yaz dediyse bir an önce başlamanı öneririm. 2 haftadır yazıyorum anca sona geldim diyebilirim. Çocuklar yüzünden fırsat çok zor buluyorum. Okulda boş derslerde yazıyorum 2 haftadır. 35 sayfa oldu şuan için. O yazıyı yazınca okuyup önemli noktaları alıp dilekçe yazcak avukat. Süre uzadıkça dava açma tarihi de ileri atıyor. O da insanı geriyor ya..
Oha bunu gormemisim nasil bir zihniyet bu? Hadi karina acimiyorsun cocuklarinda mi umrunda degil bazi erkekler cidden baba olmuyor ya.Zaten kadının kartlarını da çalmış çantasından
Bu insan da olamamış. Ahlaki değerler sıfırOha bunu gormemisim nasil bir zihniyet bu? Hadi karina acimiyorsun cocuklarinda mi umrunda degil bazi erkekler cidden baba olmuyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?