Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşımda medeni bir insan yok. Beni dinleyip hak verecek bir insan yok. Çocukların psikolojisini düşünüp ona göre davranacak bir insan yok. Paragöz bencil bir adam var.

Mesajla mı bildirdin ay neyse iyi yaptın bankacı kuzeni aramak ne ya baya çekebilse çekecek yani senin paranı hırsızlık bu resmen

Engellemek gereksiz. Esi konu sahibine aynısi yaparsa hoş mu ? Bu kadın 6 aylık evliliğinden fiziksel şiddet nedeniyle ayrilmiyor. Çok uzun süreli , çocuklarının babasından suç da teşkil etmeyen bir nedenle ayriliyor. Ayrilmasini destekliyorum. Kurtulsun tabi. Ki bunu da uzun dönemdir düşündüğünü de söylüyor. Ama engelleme vs komik. Çatışma er ya da geç yasanacak. Bunlardan kaçınmak hiç mantıklı değil.

Mesajla mı bildirdin ay neyse iyi yaptın bankacı kuzeni aramak ne ya baya çekebilse çekecek yani senin paranı hırsızlık bu resmen
Kuzenim de uzun bir aradan sonra beni aradı, şaşırdım. Abla ben halledeceğim dedi. Sen bu işe karışma ayrılıyoruz dedim.

dışardan senelerce adama kendini baktırdı atanınca da adamı boşadı diyecekler biliyorsunuz değil mi
buna sa hazırlıklı olmanızda fayda var

Belki de şey diyecekler kadın ne çektiyse atanır atanmaz kurtardı kendini. Niye o pencereden bakıyoruz. Başkalarının ne dediğini umursayarak ömür mü geçer.

Belki de şey diyecekler kadın ne çektiyse atanır atanmaz kurtardı kendini. Niye o pencereden bakıyoruz. Başkalarının ne dediğini umursayarak ömür mü geçer.
Kimin ne dediği hiç umrumda değil

Avukat yaz dediyse bir an önce başlamanı öneririm. 2 haftadır yazıyorum anca sona geldim diyebilirim. Çocuklar yüzünden fırsat çok zor buluyorum. Okulda boş derslerde yazıyorum 2 haftadır. 35 sayfa oldu şuan için. O yazıyı yazınca okuyup önemli noktaları alıp dilekçe yazcak avukat. Süre uzadıkça dava açma tarihi de ileri atıyor. O da insanı geriyor ya..

Evet ben de başlasam iyi olacak.

Boşanma Süreci Aşamalarında nedense mesaj gönderemiyorum ama artık sizin boşanma davası açtığınıza inanmıyorum bir kaç arkadaş yazmıştı
Çekişmeli boşanmada 200 bin yazmanız sizi ele verdi konuya hakim kişiler en fazla 25 hatta 35-40 yazmış ama 200 bin konuyu bilmeyen bir kişi yazar. Sürekli erteliyor ilgi çekmek istiyorsunuz sanırım konuda şunu yap bunu yap diyenlere avukata söyleyeceğim deyip geçiştirdiniz eşiniz davalar açınca bir süre sonra avukatı bıraktınız. İkinci avukat için de haftalarca konu güncel kaldı yine ikinci avukatı da güya çekişmeli de 200 bin isteyince bıraktınız. Bir sürü detay var ama net olan yazdıklarınız fake

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…