Maaş zam konusu

Beş gün hafta içi sabah sekiz buçuk akşam altı canim

maasinizi bankadan mi cekiyorsunuz? sgk dokumunuzde aylik 30 gun calismis gorunuyor mu?

yasal olarak asgari ucret altini veremez. ya sizin sigortanizi odemiyordur ya da part time calisir gibi gosteriyordur

Konusun. Kabul etmezse artirmayi baska is bulana kadar calisin. Baska is bulunca da ayrilin.

Sigortam yatıyor ama ben asgari ücretin üstüne senelik zam yapılır bunlar asgarî ücreti kendi zam yapmış gibi gösteriyor

Elli lira zam yapmıştı ön muhasebedeki kıza konuşunca yazı bekliyorum açıkçası ya servisi olan ya da yol parasını tam veren imkan olarak yer olarak bir tık daha iyi bir yer olabilir tabi nasip meselesi ama

sigortayı yüksekten yatiriyorlar ama asgari ücretin üstüne zam yapmamış

Selam kızlar iki gün önce cuma günü maaşları yatırdılar toplamda 2378 lira 100 lira yol 88 lira da bireysel emeklilik kesintisi var yani elime geçen 2378 lira asgari ücret 2324 lira.İcerdeki çoğu kişi zamdan hiç memnun değil.Ortam iyi ama herşey ortamda degil.Para da onemli.Bazilari çıkmayı düşünüyor.Ama ben şu an çıkmak niyetinde değilim şimdi işten çıksam iki üç ay iş arama süreci olacak daha önce de iş ararken öyle olmuştu çünkü.Yazin çıkma niyetindeyim hem biraz dinlenip hem de iş ararim .Dört buçuk seneye yakın tecrübem var sekreterlikte.
Sizce ne yapmalıyım kızlar.

Selam kızlar iki gün önce cuma günü maaşları yatırdılar toplamda 2378 lira 100 lira yol 88 lira da bireysel emeklilik kesintisi var yani elime geçen 2378 lira asgari ücret 2324 lira.İcerdeki çoğu kişi zamdan hiç memnun değil.Ortam iyi ama herşey ortamda degil.Para da onemli.Bazilari çıkmayı düşünüyor.Ama ben şu an çıkmak niyetinde değilim şimdi işten çıksam iki üç ay iş arama süreci olacak daha önce de iş ararken öyle olmuştu çünkü.Yazin çıkma niyetindeyim hem biraz dinlenip hem de iş ararim .Dört buçuk seneye yakın tecrübem var sekreterlikte.
Sizce ne yapmalıyım kızlar.

Is bulmadan asla asla asla çıkma

Yazın da işini bul öyle çik

Back
X