Maaş zammı hakkında.

kediseverbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
704
754
33
29
İyi akşamlar,

Ben özel bir anaokulunda tam zamanlı İngilizce öğretmeniyim, asgari almama rağmen çalıştığım yerden de çok memnunum. Kurucumuz maaşlarımızı asgarinin üstünde vermeyi talep etti. Ben hiç iyi değilimdir bu konularda, net bu rakamı istiyorum diyemiyorum sanırım çok utanıyorum. Kimsenin aşağısında da kalmak istemiyorum çok para istemek de. Uygun makul bir maaş zammı teklif etmek istiyorum acaba 20 bin desem çok mu olur?

İyi akşamlar,

Ben özel bir anaokulunda tam zamanlı İngilizce öğretmeniyim, asgari almama rağmen çalıştığım yerden de çok memnunum. Kurucumuz maaşlarımızı asgarinin üstünde vermeyi talep etti. Ben hiç iyi değilimdir bu konularda, net bu rakamı istiyorum diyemiyorum sanırım çok utanıyorum. Kimsenin aşağısında da kalmak istemiyorum çok para istemek de. Uygun makul bir maaş zammı teklif etmek istiyorum acaba 20 bin desem çok mu olur?
Çalışma saatleriniz nasıl ? İzin haklarınız vs

İyi akşamlar,

Asgari zaten 17bin

Ben de özel sektörde öğretmenim az çok maaşlar hakkında bilgimiz oluyor. Öncelikle hangi koşullarda çalışıyorsunuz kaç yıllık öğretmensiniz söylerseniz fikir verir herkes

Henüz çok yeni, 3 yıllık öğretmenim. 3 ve 6 yaş aralığında çocuklarla çalıştım, mesleğimi özenli yapan, yenilikleri takip eden ve öğrencilerini çook seven biriyim :) Şartlarım iyi, iş evime yakın ve 3 öğün yemeği var. Özel bir kurum olmasına rağmen tatil haklarımız, resmi günlerde tatillerimiz var.

Butik bir anaokulundan bahsediyoruz, o rakamlara çıkma ihtimali var mıdır bilemiyorum :KK43:
Sizin bir maaşınızı tek çocuktan alıyor zaten ne güzel çalışansınız ya her iş verenin hayali ne verse tamam diyen 🤭

Herkes standart aynı maaşı mı alıyor yoksa bu şekilde pazarlık edilebiliyor mu? Duyduğum kadarıyla 22.000 bandına çekildi maaşlar ama bulunduğunuz yer de buna etken. Benim bildiğim İngilizce öğretmenleri daha yüksek alıyor ama dediğim gibi çalıştığınız yerin durumuna bağlı. Öğrenci kayıt ücretlerini biliyor musunuz ? Genelde ona göre belirlenir

Herkes standart aynı maaşı mı alıyor yoksa bu şekilde pazarlık edilebiliyor mu? Duyduğum kadarıyla 22.000 bandına çekildi maaşlar ama bulunduğunuz yer de buna etken. Benim bildiğim İngilizce öğretmenleri daha yüksek alıyor ama dediğim gibi çalıştığınız yerin durumuna bağlı. Öğrenci kayıt ücretlerini biliyor musunuz ? Genelde ona göre belirlenir

Maalesef bilgim yok.

Back
X