Sgk dokumune mie devletten baksın orda görünüyor benim babamda hep 20 eksik söylerdi ordan bakar ögrenirdik, ayrıca cimri kocayla hayat geçmez
Arkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
Yalan 20 bin kesinti olmaz uzman öğretmendir o 64 65 vardır maaşıArkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
E devletten gizlice bakmış bir yerde 55 bin yazıyormuş sgk bölümünde 45 bin yazıyormuş o yüzden kafası karışmış acaba doğru mu diye10 yıllık öğretmenim. Doğum izinlerinden dolayı uzman öğretmen olamadım. Maaşım 55 bin yattı iki gün önce. Bu ek derssiz hali. Benim ek dersim 2-3 bin zaten. Bir şey değil. Ama uzman öğretmense ve haftalık 25-30 saat derse giriyorsa ortalama 75-80 bin olur aylık geliri. Nöbeti, dyksı falan var çünkü. Vergi dilimi kesintisi hepimize var. Kocası fazla sallamış.
Maalesef et istiyormuş yumruk kadar et alıp geliyormuson yıllık öğretmenim yeni başlayanlar bile kırk bin almıyorböyle adamdan çocuk yapmış bir de
55 bin ayın 15’inde hesabına yatan para. Benim de öyle. SGK bölümünden anlamıyorum valla. Bilen çıkar mutlaka. Ama sadece o değil. O zaman uzman öğretmen olmamıştır o. Ek dersiyle 70 anca olur gibi. Detay bilmek lazım kesin bir şey söylemek için. Ama 40 asla değil, ondan eminiz.E devletten gizlice bakmış bir yerde 55 bin yazıyormuş sgk bölümünde 45 bin yazıyormuş o yüzden kafası karışmış acaba doğru mu diye
Karısından, aldığı maaşı saklayan.Eşinin ailesine el açan,cimri kocaları ne yapmıyoruz? Baş tacı yapmıyoruz,baba yapmıyoruz, sevmiyoruz,saymıyoruz.....Arkadaşınıza söyleyin cimri adamla bir ömür geçmez....Arkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
E devlet arama kısmına ebordro yazın, sonra hangi ayın maaşına bakmak istiyorsanız seçin eylül mesela, direk ne var ne yok vergi kesintisi vs çıkar.E devletten gizlice bakmış bir yerde 55 bin yazıyormuş sgk bölümünde 45 bin yazıyormuş o yüzden kafası karışmış acaba doğru mu diye
Çok doğru söylüyorsunuz bebeği var kötü birsey söylemek istemedim zaten sinirliydi etkilemek istemedim ama zaten ailen baktıktan sonra onu niye çekiyorsun dememek için kendimi zor tuttumKarısından, aldığı maaşı saklayan.Eşinin ailesine el açan,cimri kocaları ne yapmıyoruz? Baş tacı yapmıyoruz,baba yapmıyoruz, sevmiyoruz,saymıyoruz.....Arkadaşınıza söyleyin cimri adamla bir ömür geçmez....
eşinin çocuğunun boğazından kesecek kadar cimri bir deMaalesef et istiyormuş yumruk kadar et alıp geliyormus
maaşında haciz varE devletten gizlice bakmış bir yerde 55 bin yazıyormuş sgk bölümünde 45 bin yazıyormuş o yüzden kafası karışmış acaba doğru mu diye
10 yıllık öğretmense uzmanlığı da vardır 60 civarında ek derssiz alır. Kocası yalan söylüyor net..Arkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?