O kadar yüksek değil ama 15 yıllık öğretmenim…maaşında haciz var
düz maaşı 73 üstüne tam derse giriyorsa 13-14- ekders
yeni değişiklikle başöğretmen olmuşturO kadar yüksek değil ama 15 yıllık öğretmenim…
Bende onun yanında yapay zekaya sordum yapay zekada adamı doğruladı resmen vergi kesti kesti 55 bruttur eline 42 bin geçiyordur dediyeni değişiklikle başöğretmen olmuştur
siz başöğretmen olmadınız mı
60 binle de geçinmek zor,bebek de varmış..arkadaşınız çalışıyor mu?kira var mı?yani ha 60 ha 40 çok farketmiyor sanki artıkArkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
Adamın babasının evi kira vermiyorlar, arkadaşım çalışmıyor.60 binle de geçinmek zor,bebek de varmış..arkadaşınız çalışıyor mu?kira var mı?yani ha 60 ha 40 çok farketmiyor sanki artık
Arkadaşım çalışmıyor ev adamın babasının eviAdam daha yeni 10 yıllık olmuş. Belki daha uzmanlık alamamıştır. Onun dışında evleri kira mı? Arkadaşınız da çalışıyor mu?
Benimkide tam söylemez bende sormam ya amaaanArkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
Benim dayımda söylemez, yengem kızar ama eli bol ve hiç birseylerini eksik etmezBenimkide tam söylemez bende sormam ya amaaan
Adam para tutan biri ise, arkadaşınız bu adamı ev almaya yönlendirsin bence..yarın boşanırsa evden de hakkı olmaz,babasınınmış çünkü, k.p ölse gene hakkı olmaz ..Adamın babasının evi kira vermiyorlar, arkadaşım çalışmıyor.
Arkadaşım çok gergin yalan söylediğine emin olsa patlayacakAdam para tutan biri ise, arkadaşınız bu adamı ev almaya yönlendirsin bence..yarın boşanırsa evden de hakkı olmaz,babasınınmış çünkü, k.p ölse gene hakkı olmaz ..
Başöğretmen olmak için 20 yıl gerekiyor. Yanılıyor muyumyeni değişiklikle başöğretmen olmuştur
siz başöğretmen olmadınız mı
Yok doğru değil 42.. ay site ismi vermem doğru mu bilmiyorum ama bilgilerini girerek memurlar net maaş robotundan hesaplatsın maaşını arkadaşınız. Doğru çıkıyor. Ek ders ise çok değişken bir şey kimi dyk ile çok ek ders alır kimi hiç almazBende onun yanında yapay zekaya sordum yapay zekada adamı doğruladı resmen vergi kesti kesti 55 bruttur eline 42 bin geçiyordur dedi
Teşekkür ederim söyleyeyim hesaplasinYok doğru değil 42.. ay site ismi vermem doğru mu bilmiyorum ama bilgilerini girerek memurlar net maaş robotundan hesaplatsın maaşını arkadaşınız. Doğru çıkıyor. Ek ders ise çok değişken bir şey kimi dyk ile çok ek ders alır kimi hiç almaz
Doğru biliyorsunuz(son dakika herhangi bir değişiklik olmadı ise)Başöğretmen olmak için 20 yıl gerekiyor. Yanılıyor muyum
Evet evet doğru ben de ordan bakmıştım hatta .. ama yazıyı yazan arkadaş çok emin yazınca bir an kendimden şüphelendimDoğru biliyorsunuz(son dakika herhangi bir değişiklik olmadı ise)
Mebbisinize girip kariyer basamakları modülüne tıkladığınızda başöğretmen olmaya hak kazanacağınız tarihi görebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?