Maasi dogru söylememe

60 binle de geçinmek zor,bebek de varmış..arkadaşınız çalışıyor mu?kira var mı?yani ha 60 ha 40 çok farketmiyor sanki artık

Niye ailesinden destek istiyirki kadın kendine biriktirsin adam gizli para stokluyorsa vardır bı bildiği bu konuda yalan söylüyorsa daha hangi konularda söyler.Belki biri var belki birileri var para lazım adama ortada görünmeyecek belki çocuk büyüsün falan bekliyor ayrı hayat kuracak belki kumar var belki ailesine veriyor bunlar olasılık illa var diyemem.Fakat güven sorunu var bu evlilikte

Adam daha yeni 10 yıllık olmuş. Belki daha uzmanlık alamamıştır. Onun dışında evleri kira mı? Arkadaşınız da çalışıyor mu?

Uzman olduysa 60 bin civarı alıyor. Ekders herkes için aynı değil bazıları hiç almaz bazıları 5 bazıları 8 alır.

Benimkide tam söylemez bende sormam ya amaaan

Adamın babasının evi kira vermiyorlar, arkadaşım çalışmıyor.
Adam para tutan biri ise, arkadaşınız bu adamı ev almaya yönlendirsin bence..yarın boşanırsa evden de hakkı olmaz,babasınınmış çünkü, k.p ölse gene hakkı olmaz ..

Adam para tutan biri ise, arkadaşınız bu adamı ev almaya yönlendirsin bence..yarın boşanırsa evden de hakkı olmaz,babasınınmış çünkü, k.p ölse gene hakkı olmaz ..
Arkadaşım çok gergin yalan söylediğine emin olsa patlayacak

Bende onun yanında yapay zekaya sordum yapay zekada adamı doğruladı resmen vergi kesti kesti 55 bruttur eline 42 bin geçiyordur dedi
Yok doğru değil 42.. ay site ismi vermem doğru mu bilmiyorum ama bilgilerini girerek memurlar net maaş robotundan hesaplatsın maaşını arkadaşınız. Doğru çıkıyor. Ek ders ise çok değişken bir şey kimi dyk ile çok ek ders alır kimi hiç almaz

Teşekkür ederim söyleyeyim hesaplasin

Doğru biliyorsunuz(son dakika herhangi bir değişiklik olmadı ise)
Mebbisinize girip kariyer basamakları modülüne tıkladığınızda başöğretmen olmaya hak kazanacağınız tarihi görebilirsiniz
Evet evet doğru ben de ordan bakmıştım hatta .. ama yazıyı yazan arkadaş çok emin yazınca bir an kendimden şüphelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…