Maasi dogru söylememe

Başöğretmen olmak için 20 yıl gerekiyor. Yanılıyor muyum
geçen sene nisanda tek seferlik bir işlem yapıldı ya
süreyi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
hiç değilse uzmandır onda 65 alıyordur fark o kadardı sanki

E-devlet girsin bordro yazsın arama motoruna ayı seçsin gidip en dipteki net ödenecek maaşa baksın.
Öğretmenlerde nasıl olur bilmiyorum ama yatacak tutar her zaman en diptedir. Polislerde ek ücretler bordronun içinde kalem kalem yazar. Ama mesela kıyafet yardımı, maç sınav görevi vs gibi ek şeyler bordoda bulunmaz ayrı yatar. İşçilerde fazla mesai, bayram seyran hepsi yazar. Hiç ayrı bişeye ihtiyaç duyulmaz. Öğretmenlerde ek ders nasıl polisler gibi ayrı mı yoksa işçiler gibi mi onu bilemicem. Ama en azından devletten aldığı öğretmen maaşını net orda görür.

Öncelikle bence hiç karışmayın. Belki araba ev kredileri vardır. Tek maaş zor. Ama 5-10 bini esirgiyor ise orda bir bit yeniği aranır.

Uzman öğretmen değilse 60 bin olmaz. Ama 40 binde değil. Aldığı ek derste önemli tabi.
Özetle yalan söylüyor eşine, e devletten bordro göstersin.

Öncelikle bence hiç karışmayın. Belki araba ev kredileri vardır. Tek maaş zor. Ama 5-10 bini esirgiyor ise orda bir bit yeniği aranır.
Ya evet buraya doğruyu öğrenmek için konu açtım ama şimdi arkadaşıma söylemeye çekiniyorum, zaten çok gergin bir de yalan diyormuş falan dersem iş buyur mu bilmiyorum

Eski eşim öğretmendi. Yanlış hatırlamıyorsam E devlette arama kısmına bordro yazınca bir önceki ayın dökümü çıkıyordu. Oradan bakabilir.

Şu an ek dersle 65 eğer bi de uzman olduysa adam ek dersle 75 i geçer net bilgi

Ya evet buraya doğruyu öğrenmek için konu açtım ama şimdi arkadaşıma söylemeye çekiniyorum, zaten çok gergin bir de yalan diyormuş falan dersem iş buyur mu bilmiyorum
Büyürse büyüsün bu zamana kadar bakmadığı hata. Böyle cimri adama çocuk yaparken aklı neredeymis hayret bir şey ya. Bordroya baksın edevletten

E yalan olduğu çok belli 10 yıllık “ancak 40 bini bulan” öğretmen maaşı mı olur? Çocuğu da yaparken sorun yokmuş. Sen karışma sen kötü olursun, kocası kıymetli olur

Evet abartmış o kadar az almiyordur. Cimri eş sıkıntı üzüldüm size çocuğunuza

E yalan olduğu çok belli 10 yıllık “ancak 40 bini bulan” öğretmen maaşı mı olur? Çocuğu da yaparken sorun yokmuş. Sen karışma sen kötü olursun, kocası kıymetli olur
Evet karışmak istemiyorum,, ben bosaniyorum, şimdi birsey desem etkilense boşanmaya kalksa sonra pişman olsa suçlu ben olurum kendi bosaniyo bana da sebep oldu der

Siz kesinlikle karışmayın sanki arkadaşınız bilmiyor mu eşinin yalan söylediğini,kötü bir durum olur sonra sizi suçlar

Siz kesinlikle karışmayın sanki arkadaşınız bilmiyor mu eşinin yalan söylediğini,kötü bir durum olur sonra sizi suçlar
Aslında farkında emin olamıyor yanına destek arıyor bende o kadar kesinti olmaz aylık bence 5 bin falan anca vergiye gider gibi konuştum ama bundan sonra yorum yapmayacağım ihale bana kalır diye korkuyorum

Aslında farkında emin olamıyor yanına destek arıyor bende o kadar kesinti olmaz aylık bence 5 bin falan anca vergiye gider gibi konuştum ama bundan sonra yorum yapmayacağım ihale bana kalır diye korkuyorum
Boş verin karışmayın. Adam akşam bonkör yatıp sabah cimri kalkmadı,en başından belli etmiştir ne kadar cimri olduğunu ,arkadaşınız bebek bile yapmış,sizce kolay bırakır mı???
Kafamı karıştırdın diye sizi suçlar,çok ilgilenmeyin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…