geçen sene nisanda tek seferlik bir işlem yapıldı yaBaşöğretmen olmak için 20 yıl gerekiyor. Yanılıyor muyum
bide bu adam eş çocuk parası falan da alıyordurgeçen sene nisanda tek seferlik bir işlem yapıldı ya
süreyi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
hiç değilse uzmandır onda 65 alıyordur fark o kadardı sanki
uzmansa çocuk eş parası vs. İle 65 oluyordurgeçen sene nisanda tek seferlik bir işlem yapıldı ya
süreyi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
hiç değilse uzmandır onda 65 alıyordur fark o kadardı sanki
Uzman öğretmen değilse 60 bin olmaz. Ama 40 binde değil. Aldığı ek derste önemli tabi.Arkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
Ya evet buraya doğruyu öğrenmek için konu açtım ama şimdi arkadaşıma söylemeye çekiniyorum, zaten çok gergin bir de yalan diyormuş falan dersem iş buyur mu bilmiyorumÖncelikle bence hiç karışmayın. Belki araba ev kredileri vardır. Tek maaş zor. Ama 5-10 bini esirgiyor ise orda bir bit yeniği aranır.
Değil sanki çünkü e devlette bir yerde 55 bin görmüşuzmansa çocuk eş parası vs. İle 65 oluyordur
Şu an ek dersle 65 eğer bi de uzman olduysa adam ek dersle 75 i geçer net bilgiArkadaşlar bu sefer arkadaşım için konu açtım, Arkadaşımın eşi çok cimri devlette öğretmen. Sürekli para yok diye yakiniyormus, Arkadaşım diyor ki devlette 10 yıllık öğretmen maaşı en az 60 bin bence diyor.Esi diyormuş ki vergi çok kesiyorlar elime 40 bin anca geciyor diyormuş. Bebekleri de var hep kızın ailesi yardım ediyormuş. Sizce eşi doğru mu söylüyor. arkadaşım çok sinirli gaza getirmek istemedim ama bana da eşi yalan söylüyor gibi geldi.Sizce eşi doğru mu söylüyor
Büyürse büyüsün bu zamana kadar bakmadığı hata. Böyle cimri adama çocuk yaparken aklı neredeymis hayret bir şey ya. Bordroya baksın edevlettenYa evet buraya doğruyu öğrenmek için konu açtım ama şimdi arkadaşıma söylemeye çekiniyorum, zaten çok gergin bir de yalan diyormuş falan dersem iş buyur mu bilmiyorum
E yalan olduğu çok belli 10 yıllık “ancak 40 bini bulan” öğretmen maaşı mı olur? Çocuğu da yaparken sorun yokmuş. Sen karışma sen kötü olursun, kocası kıymetli olurYa evet buraya doğruyu öğrenmek için konu açtım ama şimdi arkadaşıma söylemeye çekiniyorum, zaten çok gergin bir de yalan diyormuş falan dersem iş buyur mu bilmiyorum
Evet karışmak istemiyorum,, ben bosaniyorum, şimdi birsey desem etkilense boşanmaya kalksa sonra pişman olsa suçlu ben olurum kendi bosaniyo bana da sebep oldu derE yalan olduğu çok belli 10 yıllık “ancak 40 bini bulan” öğretmen maaşı mı olur? Çocuğu da yaparken sorun yokmuş. Sen karışma sen kötü olursun, kocası kıymetli olur
Aslında farkında emin olamıyor yanına destek arıyor bende o kadar kesinti olmaz aylık bence 5 bin falan anca vergiye gider gibi konuştum ama bundan sonra yorum yapmayacağım ihale bana kalır diye korkuyorumSiz kesinlikle karışmayın sanki arkadaşınız bilmiyor mu eşinin yalan söylediğini,kötü bir durum olur sonra sizi suçlar
Boş verin karışmayın. Adam akşam bonkör yatıp sabah cimri kalkmadı,en başından belli etmiştir ne kadar cimri olduğunu ,arkadaşınız bebek bile yapmış,sizce kolay bırakır mı???Aslında farkında emin olamıyor yanına destek arıyor bende o kadar kesinti olmaz aylık bence 5 bin falan anca vergiye gider gibi konuştum ama bundan sonra yorum yapmayacağım ihale bana kalır diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?