Maaşıma gelen haciz hakkında

Şuan maaş haczi geldi ama dosya diğer şirkete gecmesüni bekliycekmişim geçince söyleyeyim diyorum
canım haciz kağıdı iş yerine geldiyse şirket üzerinden yatırmak zorundasın, bizim iş yerimizden, birinin hacizini bir ay unuttum yatırmayı ,avukatla kavga ettik iş yerine ceza yazacağız vs falan derken ikna ettim ,o yüzde erteleme sakın

Eğer birdan fazla haciz işlemi varsa , işci uyarılarak iş akdini feshedebilir.bunun dışında tek seferlik bir haciz için işten çıkartamaz

Ya inşallah sorun olmaz yarın söylemeyi düşünüyorum daha yeni girdim 3 ay oldu tek çalışıyorum kendim açıyorum kendim kapatıyorum başımda duran yok işimden olmak istemiyprum ya
canım sakin ol önce,konuş izah et insanın başına her şey gelebilir ne var bunda ben de başkasının kredi borçlarını ödedim zamanında korkacak bir şey yok adam öldürmedin ya ayrıca bunun için işten çıkartamaz böyle bir kanun yok merak etme. bir den fazla haciz gelir,o zaman gider iş veren noterden ihtar verir düzeltmezsen o şekilde çıkartabilir.

Kendim borç yapmaktan öyle korkarım ki eski eşim resmen beni dolandırdı tazminat alıcam ama daha 6 ay var

Bugün konuştum patronumla bana dediği böyle şeylerle uğraşacak pek vaktimiz yok ama yapacak bişey yok siz muhasebecime atayı. Nasıl bir yol izliycez bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…