- 21 Ocak 2018
- 8.534
- 21.152
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
Makarna tariflerinden selamlar
bol peynirli mac and cheese yapmak istedim umarim begenirsiniz.
Malzemeler
3 sb süt
100 mo krema
Yarım paket filiz dirsek makarna
Bir sb kaşar peyniri rendesi
4-5 dilim cheddar peyniri
İki yk sıvı yağ
İki tk tuz
Bir çk karabiber
Hazırlanışı
Üç su bardağı sütü sıvı yağı tuz karabiberve kremayı tencereye alıyoruz yarım paket makarnayı da ekliyoruz kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşi alarak kapağı kapalı ara ara karıştırarak makarnamızı pişiriyoruz. Suyunu tam çekmeden önce rendelediğimiz kaşar peynirini ve Kedar peynirlerini ekliyoruz peynirler de eriyip makarna tamamen çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz makarnamız hazır dilediğimiz gibi servis edebilirsin. Ben üzerine tavuk sote koyarak servis deneyenlere afiyet olsun.

Malzemeler
3 sb süt
100 mo krema
Yarım paket filiz dirsek makarna
Bir sb kaşar peyniri rendesi
4-5 dilim cheddar peyniri
İki yk sıvı yağ
İki tk tuz
Bir çk karabiber
Hazırlanışı
Üç su bardağı sütü sıvı yağı tuz karabiberve kremayı tencereye alıyoruz yarım paket makarnayı da ekliyoruz kaynayana kadar yüksek ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşi alarak kapağı kapalı ara ara karıştırarak makarnamızı pişiriyoruz. Suyunu tam çekmeden önce rendelediğimiz kaşar peynirini ve Kedar peynirlerini ekliyoruz peynirler de eriyip makarna tamamen çekene kadar kısık ateşte pişiriyoruz makarnamız hazır dilediğimiz gibi servis edebilirsin. Ben üzerine tavuk sote koyarak servis deneyenlere afiyet olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: