tamam haklısın canım yok bizimki biraz fanatik bayağıda ondan ilk kez nböyle birşey oldu ondan şimdi okuyunca konuları hep kocalara çok küsülme konusu var benim de başımdan geçne bir olayı yazmak istemiştimArkadaşım maça gitmesinde ne sorun var ki? Stres atıyor, spor yapıyor me güzel.
Adama önce küsmüşsün sonra da barışmışsın e bu adam da seni artık hiç önemsemez. Ya baştan küsmeyin yA da sınırlarınızı belli edin.
Bir de kendinle çelişmişsin hem kocalarınızla küsmeyin demişsin hem de kendin basit bir şeye küsüp yatak ayırmışsın? İlginç yani.
yok ben takıntı haline falan getirmem beraber bile izliyoruz maçlarıda sadece yazmak istedim hep küsmeler var konularda o yüzdenArkadaşım maça gitmesinde ne sorun var ki? Stres atıyor, spor yapıyor me güzel.
Adama önce küsmüşsün sonra da barışmışsın e bu adam da seni artık hiç önemsemez. Ya baştan küsmeyin yA da sınırlarınızı belli edin.
Bir de kendinle çelişmişsin hem kocalarınızla küsmeyin demişsin hem de kendin basit bir şeye küsüp yatak ayırmışsın? İlginç yani.
bir daha yapmam zaten bir kere olan birşey evet benım kocam canımBiraz kafanız mı karışık?
Konunun sonunda kamu spotuna bağlamışsınız da, madem öyle düşünüyorsunuz niye yatak ayırdınız canınız kocanızla?
işte beni dinlemeyip maşa gittiya ondan azıcık bir naz yapayım dedim o kadar zaten uzatmadık çok çünkü uzarsa üzüntü çok artıyorson nota istinaden, madem kocanı çok seviyorsun çok kıymetli, niye inatlaştın, niye ayrı yattın, niye gel teklifini reddettin, niye işe küs gittin?
peki teşekkürler dikkate alacağım :)Son not kamu spotu niteliğinde. Sizin yaptığınızı erkekler yapınca nasıl itici oluyor farkında değilsiniz galiba? Yani şöyle bir adam karısına ailene gitme çarşıya çıkma etek giyme diyor ya sizinki de o hesap. İtici yani neyse böyle küserek sözünüzü dinletmeye kalkıyorsunuz da abartırsanız bir kocanız olmayabilir dikkat.
ı gece 11 de maça gitçem dedi öğlen gibi bende gidemezsin dedim
ben kızdım gidemezsin izin vermiyorum dedim
not : kocalarına sürekli küsen hanımlar lütfen yapmayın yıpratmayın kendinizi inanın yarın belki kızacak küsecek birini bulamayabilrisiniz
:) yok cnm o kadar değil bir konu geçmişti başımdan ondan dile getirdimBu ne yav halı saha derdinden muzdarip olan/olacağını düşünen bir erkeksin herhalde. Kamu spotuna mı geldin? Göndermiycem ben kocamı tamam mı, diz dize oturup pembe dizi seyredicez nihahaha.
hayır dalga geçmiyorumİzin vermemek? İzin istemiş miydi ki izin vermediniz?
İzin vermemeniz(!) için geçerli bir sebebiniz var mıydı yoksa o ponçik canınız o an öyle mi istedi?
Dalga mı geçiyorsunuz, adam mı seçiyorsunuz?
hayır dalga geçmiyorum
niye adam seçeyim yav çok kötü yorumlar yapyyorusunz kalp kırıcıYani adam seçiyorsunuz.
Ok, kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?