maç olduğunda eşleriniz sizi unuturmu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sinir oluyorum hatta sınır krızı gecıyorum maç lafından futboldan ööö geldiii.hadı tek tuttugunutakımın maclarını ızlese anlıcam yokk hepsımı ızlenır hadı ızlendı özetlerı yorumları da mı ızlenır....gitti d smart aldı babamla da ortak dıgııturk aldı her macı ıstedıgı gıbı ızlıyor...bi beraber ızledıgımız muhtesem yuzyıl gerısı maç((((((((((((((

bnm mustakbel nısanlımda aynen oyle:))evlenıcem bı de ben bu adamla yaa

Biz de beraber izleriz hep. Hatta bazen ben izlemek istemediğimde küser bana yalnız izlemek istemiyorum diye. :)

Futbol bizim evin mihenk taşıdır.
Öyle tanıştık zaten eşimle...Öyle de gidiyor.
Evde izleriz,yetişemezsek dışarıda bir mekan bakarız hemen beraber izleyeceğimiz.Tribüne gideriz zaman zaman.
Sonra
en sevdiğimiz şeydir pozisyonları konuşmak.

İkimizde futbol aşığıyız o yüzden sorun olmuyor ben dizi falan seyretmeyi sevmiyorum o yüzden bizde hep maç izlenir

maç varken beni kaçırıp gitseler aramak için maçın bitimini bekler nasıl bir aşktır bu maç

Benim nisanlımdaa aynı gına geldi artıkk gınaa kriz geciriyorum evde birlikte bos vakit bulmuşuz oturyoruz dizi izliyoruz reklama girince pat maç yorumlarını acıyo özetlerine bakıyo dizide unutuluyo yasaklansın abi bu mac psikolojim bozuldu ya!

ben hiç maçtan anlamazdım yedi aydır evliyim eşim maç izlemeyi çok sever...o sevdiği için bende eşlik ediyorum birlikte izliyoruz çok eğlenceli oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…