sinir oluyorum hatta sınır krızı gecıyorum maç lafından futboldan ööö geldiii.hadı tek tuttugunutakımın maclarını ızlese anlıcam yokk hepsımı ızlenır hadı ızlendı özetlerı yorumları da mı ızlenır....gitti d smart aldı babamla da ortak dıgııturk aldı her macı ıstedıgı gıbı ızlıyor...bi beraber ızledıgımız muhtesem yuzyıl gerısı maç((((((((((((((
Futbolbizim evin mihenk taşıdır. Öyle tanıştık zateneşimle...Öyle degidiyor. Evde izleriz,yetişemezsek dışarıda bir mekan bakarız hemen beraber izleyeceğimiz.Tribüne gideriz zaman zaman.
Sonra en sevdiğimiz şeydir pozisyonları konuşmak.
Ama onlarada benim dizim var dediğimiz zaman hemen kanalı değiştiriyorlar istediğim kanalı açıyor.Bir moral bozuntusu içinde oluyorlar sonra.Sizdede oluyormu ya
Benim nisanlımdaa aynı gına geldi artıkk gınaa kriz geciriyorum evde birlikte bos vakit bulmuşuz oturyoruz dizi izliyoruz reklama girince pat maç yorumlarını acıyo özetlerine bakıyo dizide unutuluyo yasaklansın abi bu mac psikolojim bozuldu ya!
ben hiç maçtan anlamazdım yedi aydır evliyim eşim maç izlemeyi çok sever...o sevdiği için bende eşlik ediyorum birlikte izliyoruz çok eğlenceli oluyor...