• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Macun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yildizsavascisi

🌠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7.894
15.751
248
Arkadaşlar selam,
Polikistik over hastasıyım ve insülin direncim var . Reglim oldukça düzensiz. Macun olarak;
clife , natural, macunhane ' yi duydum kullananlar hangisinden daha memnun bilgi verebilir misiniz ona göre sipariş etmek istiyorum?

Arkadaşlar selam,
Polikistik over hastasıyım ve insülin direncim var . Reglim oldukça düzensiz. Macun olarak;
clife , natural, macunhane ' yi duydum kullananlar hangisinden daha memnun bilgi verebilir misiniz ona göre sipariş etmek istiyorum?
Bende aynı senin gibiyim ama adetlerim iyi sadcee benm şeker için de ilaç kullanıyorum natural kullandım ilk ay adetim daha iyi geldi

Hangisi daha iyi acaba macunhane, clife, naturalle bunları hep övüyorlar ama en iyi hangisi acaba
Kizlar siz bilirsiniz tabi ama macunun icerisinde ne oldugunu ve hormonlariniza ne derece etki oldugunu bilemezsiniz.Bakin ben de pko'luyum hatta insulin direncim vardi. Glifor kullandim 1 sene ama sonra nereye kadar dedim sıkı bir diyet yaptim karatay beslenmesi ve leptin hormomuna riayet ettim zerdecal ictim ve kardiyo yaptim 2 ayda 10 kg den fazla kilo verdim ki benn asla hayatim boyunca kilo vermeyi basaramamistim. Simdi direnci kirdim. Kilonuz yoksa da saglikli beslenip sporla yine direnc kiriliyor. Sogan suyu ictim ben ilacsiz adet olmam hic arkadasim da pkolu hayitla hamile kaldi simdi onu deneyecegim sonra incir havuc lutfen icerigini bilmediginiz macunlari kullanmayin. Yine de siz bilirsiniz canlar 🌸❤️

Arkadaşlar selam,
Clife 6 ay kullandım, hıcbı faydası olmadı.. Tavsiye etmiyorum

Mrb üzerinden çok zaman geçmiş ama sormak istedim 🤭 naturallen faydasını gördünüz mü acaba bu arda bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın İnşAllah😊🌹
Sadece adetim üzerinde olumlu oldu bende 3 güne biten adetim 4 5 güne uzadı ağrım çok olmamıştı ondan sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X