- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi neyapayimben
-
Sizin bile kurtaramadığınız adamı yeni doğan bebek mi kurtaracak Allah aşkına? Bu nasıl bir aşk ki keş bir adamla evlenip çocuk da olsa vs diye ihtimallere dalıp kurtarma planı yapıyorsunuz?1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
benim gibi olan bu bataklıktan kurtulan yada çaba verip kurtulamayanlar varsa yazabilirler mi? Ben bağımlılık yapıyor diye kola içmeyen insanım sigaram dahi yok ama sevdiğim değer verdiğim insanın, sırf içebilmek için bana ne yalanlar sıraladığı bundan dolayı da güvenim kalmadığı için suçlanmak ben bunu çekmek zorunda mıyım içmiyorum diyip bide bana bağıran insanla evlilik olurmu ? Evlenince değişirmi ? Çocuk olunca bağımlılıktan kurtulurmu ? Yada bu sefer alkol bağımlısı olup çıkarmı ? Ailesiyle yeni tanıştım şimdi benim ailemle tanışmak istiyorlar. Lütfen eleştirmeden benimle konuşur musunuz ? Kim ister ki madde bağımlısı birine aşık olmak ?
Arkana bakmadan kaç, keyif verici madde kullanımında zamanla bir basamak yukarı çıkmak kaçınılmazdır . Sentetik uyuşturuculara da başlayacak. Seni bile bulastirabilir. Düşünsene arama yapılıyor ve sen yanındayken uyuşturucu bulunuyor . Senden de şüphelenip gözaltına alıp , genel vücut aramasına maruz kalabilirsin ( yani vücut boşluklarına uyuşturucu saklayıp saklandığına dair muayene ) bunu söylüyorum çünkü bunlar yaşanan seyler.1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
benim gibi olan bu bataklıktan kurtulan yada çaba verip kurtulamayanlar varsa yazabilirler mi? Ben bağımlılık yapıyor diye kola içmeyen insanım sigaram dahi yok ama sevdiğim değer verdiğim insanın, sırf içebilmek için bana ne yalanlar sıraladığı bundan dolayı da güvenim kalmadığı için suçlanmak ben bunu çekmek zorunda mıyım içmiyorum diyip bide bana bağıran insanla evlilik olurmu ? Evlenince değişirmi ? Çocuk olunca bağımlılıktan kurtulurmu ? Yada bu sefer alkol bağımlısı olup çıkarmı ? Ailesiyle yeni tanıştım şimdi benim ailemle tanışmak istiyorlar. Lütfen eleştirmeden benimle konuşur musunuz ? Kim ister ki madde bağımlısı birine aşık olmak ?
Destek oldum belki bırakır diye ? Kendi de istiyordu bırakmayı düzenli teste gidiyor ama benim kafam bulanık diken üstündeyim hiç mi bırakma şansı olmaz ? Ben bu kişiye yardım etmeye çalışarak hatamı yapıyorum ?
Iyimisin? Sigarayi bile biraktirmak çok zor 15 yillik madde bagimliligini asla biraktiramazsin. Duzeltmek için yol arama. Ayril. Başka turlu kendine yazik edersin. Inan çocuklarin da ona benzer sonra hiç çikamazsin işin içinden. Onun ailesi tabiki seni istiycekler. Boyle adamla hangi kiz evlenmek isterki? Yazik etme gençliğine.1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
Kendinizi atese atiyorsunuz.1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
Herhalde aklınızdan zorunuz var.. Sağlıklı dusunemiyor musunuz.Ne ailesi ne tanismasi1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?Asla değişmeyecek
Asla bırakmayacak
Boşuna zamanını da kendini de harcama
Eski eşim madde bağımlısıydi.
Ne ailesini ne beni ne çocuğunu gözü görmedi.
Hamileyken öğrendim hamilelik zehir oldu.cocugum oldu o zaman benim aklım başıma geldi.
Siz bunları yaşamadan vazgeçin.
Alkol problemi ben yaşamadım ama kardeşimin eski eşi ve babamdan biliyorum o ayrı bir dert.
Daha ailenizle tanistiramiyorsunuz.ileriyi düşünün daha zor olacak.
Arkanıza bakmadan kaçın.
Evlenince düzelir mi? Evlenirken evet beyne bir çip yerleştiriyorlar çiftler tüm kötü özelliklerini arkasında bırakıp evlilik çatısı altında yepyeni bir saife açıyorlar1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
Oğlum 18 yaşında bnde mücadele veriyorum. Tek başıma. Her gün bitiyorum. Öyle yorgunum ki.1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
Kurtulan insanlar var fakat sizin sevgilinizde o ışığı göremedim.1 yıldır birlikte olduğum biri var. Ben 30 o ise 32 yaşında hali vakti yerinde. Evlilik hayali kuruyoruz fakat uyuşturucu bağımlısı. Bir yıldır mücadele veriyorum onu bundan kurtarmak için ama 15 yıllık bağımlılık söz konusu. Aramız ne zaman kötü olsa alıp içiyor. Ailesiyle tanıştım benim ailemle tanışmak istiyorlar. Çok iyi bir hastanede ayakta tedavi görüyor 1 buçuk aydır düzenli test veriyor fakat güvenim yok. Şimdide içkiye düştü hergün bira içiyor su gibi beni babanla tanıştırırsan ben yola gelirim diyor ama ben aileme bu kişiyi uygun bulmuyorum. Babam değil alkol sigara dahi içmez ne yapcağımı bilmiyorum. Annem sadece alkol bağımlısı olduğunu biliyor sürekli kavga ettiğimiz için anneme sorunun bu olduğunu söyledim. Uyuşturucu desem beni evden salmaz sen bu insanla bile bile nasıl bir sene görüştün der ve bana olan güveni sarsılır. Ben öğrendiğim günde beri bırakması için çaba emek gösteriyorum ailesinin yapmadığı şeyi yapıyorum ama tek başıma gücüm yetmiyor yoruldum. Evlenince acaba gidip içermi acaba tartıştığımızda buna düşermi diye diken üstünde olmaktan huzurum kalmaz. Sevgiliylen böyle dert sahibi olduysam evlendiğimde halim ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?