- 24 Şubat 2022
- 139
- 171
- 53
- 46
- Konu Sahibi gulumser43
-
Milyon değil bin dir o ( 800 Bin )Sağlık için kullanılan bir borç ama sonuç alınamamış maalesef üzülerek kız vefat etmiş.. yaklaşık 800 milyon gibi büyük bir rakam.. Bugün bakılırsa bir araç parası diyebiliriz yani.. O yüzden biraz çekimser kaldım.. Ve nereye yönlendirme yapsam diye şaşırdım açıkçası
Yok edemiyor çünkü şahıs borcuCok bilgim yok ama bu borctan reddi mirasla feragat edemiyor mu?
Çok pardon evet 800 binMilyon değil bin dir o ( 800 Bin )
800 binÇok pardon evet 800 bin
Onlar bildiğim kadarıyla bu kadar büyük bir parayı ödemez bu şahıs borcu çünkü.. onlar daha çok medya değeri yüksek olan işlere veya muhtaç olanlara yardım ediyor.. başka derneklere yazmış ama sonuç alınamamış maalesef..Ahbap, Ankaraabisi gibi iyilik dernekleri var. Onlara ulaşmayı denediniz mi?
Şahıslara olduğu için kadını sıkıştıriyorlarmış cnm .. Kadın baya kötü günden güne eriyor.. Sessizce çığlık çığlığa yardım arıyor.. Üretken bir kadın aslında evde ürünler yapıp satıyor onurlu bir duruşu var gerçekten.. utanıyor yardım istemekten.. bende elimden geldiğince naçizane yardım ediyorum ama tek başıma yetemiyorumTürkiyedeki kuralları çok bilmiyorum ödemezsse en fazla ne olur?
Arkadaşımın kk borcu var çok fazla ne olacak dedim aman bişe olmaz dedi git 1 ay yat içerde çare buysa dedim
Yani canını alacak değiller ya en fazla ne olur
En azından iş imkanı olur belki? Borç taksitlendirme vs yapılır belki? Gene de başvurmakta fayda var bence.Onlar bildiğim kadarıyla bu kadar büyük bir parayı ödemez bu şahıs borcu çünkü.. onlar daha çok medya değeri yüksek olan işlere veya muhtaç olanlara yardım ediyor.. başka derneklere yazmış ama sonuç alınamamış maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?