- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
Eğer para yiyici erkeğimsilere sorgusuz sualsiz yedirilen bir paraysa, umarım değildir, bana fazlasıyla enayilik olarak geliyor. Ben de parasının kuruşu kuruşuna hesabını yapan bir tip olarak kimseye para kaptırmam, yedirmem, büyük konuşmayayım; ama burada kredi çekip verenleri bile okudum. İyi kotarabildiğini kotarmışsın, bu da bir şey.O konuya girmek istemiyorum canımı yeterince yakan bir konu.Paranın sadece 36.000 tl sini geri alabildim,buna da şükür sadece biri büyük bir vicdansızlık yaptı bu beni enayi yapmaz. Paranın bereketi şöyle
mesela saçımı yaptırıyorum 1000 tl veriyorum ama resmen adam istediğimi bir şekilde yapamıyorum mesela eve dolaba çok pahalı et sucuk pastırma vs alıyorum ben onları yiyemeden bozuluyor sonra nasıl desem internetten kaban sipariş ediyorum alarmlı geliyor.. kabanda bayağı pahalı tam iade edicem süresi geçmiş oluyor.ne kadar altınım varsa heeepsini kaybettim bileklikti,kolyeydi.. Acıyıp yakın bir arkadaşıma borç veriyorum ama asla ödemiyor ödetene kadar canım çıkıyor.Mesela saçımı yaptırdım bin küsürdü sonra beğenmedim tekrar düzeltmeye çalıştı daha beter yaptı ondan sonra eski saçımı yapan bunuda düzeltir diyerek saçımı ilk yapan kuaföre gidiyorum oda boyaydı keratin botokstu bilmem ne işlemler olursa aynısı olur diyerek kandırıp 1800 e yapmaya çalıştı oda beceremedi bir haftada 5 kez saç boyatmıştım. Ama şunu biliyorum ki elime gelen para bereketsiz
Kuaför konusunda bu tarz azizliklere hepimiz uğruyoruz;ama deneyimlerken kendimiz için uygun yeri de buluyoruz. Benim kuaförüm var; asla şaşmam, falso işi yok. Gereksiz para harcamamaya bakıyorum. Paramın hesabını biliyorum. Param elime geçince temel ihtiyaçlar dışındakini altına dövize yatırıyorum ki çarçur olmasın. Düzenli olmaya bak, neyin nerede olduğunu bil. Birinin almadığına emin misin? Sen mi kaybediyorsun?