• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddi durum ve evlilik

Mnrerc&

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
81
0
86
40
İstanbul
Arkadaşlar Aranızda evli arkadaşlardan.zamanında maddi açıdan erkeğin durumu çok zor olup işi ciddiyete dökmek için çok zorlandığı oldumu.ve bu zorluklara rağmen evlenebilen mutlu olan varmı:tavsiyeniz nedir maddi durumu olan iyi birisimi yoksa sevgimi.:içelim:

maddiyat ihtiyaçtır ama birinden vazgeçmek için neden değildir...eğer hayatı beraber göğüsleyecekseniz,birbirinize her yönden destek olacaksanız üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbirşey olamaz... ben parayla,sevgimi karşı karşıya getiremem ki,kıyaslayamam ve arasında seçim bile yapamam...
sevgiler...

Arkadaşlar Aranızda evli arkadaşlardan.zamanında maddi açıdan erkeğin durumu çok zor olup işi ciddiyete dökmek için çok zorlandığı oldumu.ve bu zorluklara rağmen evlenebilen mutlu olan varmı:tavsiyeniz nedir maddi durumu olan iyi birisimi yoksa sevgimi.:içelim:

gerçek sevgi varsa maddiyat değerini yitiriyor
evet ben evlenirken çok zor şartlarda evlendim
eşim ve ben biz olarak herşeyimizi yaptık
bizim üstümüzde kimse emek harcamadı
en az eşyayla evlilik hayatımıza başladık ve şükür herşeyi beraber yaptık ve şuan herşeyimiz var mutlumusun diyorsun evlilikte sağlıklı 2 kızımız beraber süren 20 yıllık evliliğimizde evet çok hemde çok mutluyum
çünkü ikimiz gerçekten tek olduk başkaları için değil hep kendimiz için mücadele ettik kendimiz için yaptık
rabbim herkese nasip etsin mutluluğu

:teselli:iki seven bir olursa samanlık seyran olurŞeniz
animasyon74zq2.gif

samanlık seyran falan olmuyor, para lazım parasız ewlenılmıyor bıle ew kurulmuyor bıle
para lazım sevgı evlılık ıstegı lazım
para yoksa kavga da çoktur

tabiki herşey erkekte olmamalı iki tarafta destek olcak yani.benim demek istediğim acaba zamanla olurmu

zamanla duzelir, ama bu surede yipranmazsa eger iliski, cunku iyi hayata alismis bir insan zorluk cekse maddi acidan sinirlenme kapris kavga cikabilir ortaya, bunlar olmadan bu ilk dønemi atlatabilene helal olsun.

Ama tabi sevmedende birini, parasi var diye evlenilmez, cunku sadece parada evlilige iliskiye yetmez, ikiside olmali, sevgi supesiz daha agir basmali, ama parada ønemli, hic olmadi evlenmeden biriktirir øle evlenilir.

arkadaşım iki gönül bir olunca iki kişide karşılıklı birbirne destek olucaksa zamanla herşeyiniz olur meraketme
eşin olucak insanın işi gücü varsa
seni kimselere muhtaç etmeyen taşı sıksa suyunu çıkartacak biri ise
hiç korkma sende çalışırsın zamanla herşeyinizde olur.
gençsiniz eliniz ayağınızda tutuyo allaha şükür
yeterki sağlığınız,yerinde olsun ve gönlünüz bir olsun

ne parayla ne parasız olur bu işler.bende çokzor şartlarda evlendim.şu güne kadar herşeyimi tırnaklarımla kazıyarak elde ettim.halada mücadele ediyorum,kızımın geleceği için..parasız evlilik olmuyor mu oluyor.eğer sevginiz güçlü ise daha çok kenetlenirsin.değilse un ufak olursun.bi evliliği yoran sebeblerin başındadır madddiyat...evet şu an eşimle tek vücut olduk ama en güzel zamanlarımız mücadeleyle geçti....parasız evliliğe başalamak hayata 1-0 yenik başlamaktır.bunu göze alabilirz diyebiliyorsanız önünüzde kimse duramaz..........

sevgi herşeyden önemli tabi ama parada olmazsa olmuyor malesef çünkü evlilik yıpranıyor kavgalar çıkıyor aza kanaat edilecekse maddi açıdan ancak o zaman yürütülebilir diye düşünüyorum...

Back
X