Bence de sizi ilgilendirmez. Karışmayın kim doğuruyor kim besliyor...Merhaba, bir whatsap grubumuz var ordaki arkadasımizin 4 tane cocugu var başladi nasil yokluk yaşadıgıni anlatmaya ornek gerekirse. Komsulari tavuk icin kuru ekmek getiriyormus bu islayip cocuklarina yediriyormuş. Ayakkabi aliyormus cocuklarına sirayla giydiriyormus olanlara. Okuldaki kirtasiye mazemelerini ogretmeni aliyormus. Cocuklari aciktim diye aglayinca cok yemek yiyemeyiz kapidan sigamayiz diye avutuyormus.bu anlattiklarindab sonra tek dedigim niye bu yokluga bu kadar cocuk dogurdun. Diger kizlar basladi vay sanane istedigi gibi dogurur Allah veriyor rızkinida veriyor. Dedim Allah veriyor diye durmadan doguralimmi baya tartıstık ve beni gruptan attılar bana baya dert oldu ben haksızmiyim nolur birsey deyin. (Kendisi kurtmuş bana iki lafindan biri ben kurdum kurdum sen irkcılik yapiyorsun bu dedigimin irkcilikla alakasi varmı?)
Bunun milli aidiyetle ne ilgisi var? Siyasi fikirlerinizi kendinize saklayın ya da siyaset yapılan bir sayfa bulup oraya yazın ne istiyorsanız.Allah rızkını veriyorsa öyle whatsap gruplarında zırlamasın. Ne beyinsiz insanlar var. Bunun ırkla da hiç alakası yok,bıktık şu Kürtlük acıtasyonundan.
Ben Suriyeli diye düşünmüştümMerhaba, bir whatsap grubumuz var ordaki arkadasımizin 4 tane cocugu var başladi nasil yokluk yaşadıgıni anlatmaya ornek gerekirse. Komsulari tavuk icin kuru ekmek getiriyormus bu islayip cocuklarina yediriyormuş. Ayakkabi aliyormus cocuklarına sirayla giydiriyormus olanlara. Okuldaki kirtasiye mazemelerini ogretmeni aliyormus. Cocuklari aciktim diye aglayinca cok yemek yiyemeyiz kapidan sigamayiz diye avutuyormus.bu anlattiklarindab sonra tek dedigim niye bu yokluga bu kadar cocuk dogurdun. Diger kizlar basladi vay sanane istedigi gibi dogurur Allah veriyor rızkinida veriyor. Dedim Allah veriyor diye durmadan doguralimmi baya tartıstık ve beni gruptan attılar bana baya dert oldu ben haksızmiyim nolur birsey deyin. (Kendisi kurtmuş bana iki lafindan biri ben kurdum kurdum sen irkcılik yapiyorsun bu dedigimin irkcilikla alakasi varmı?)
30 saniye kadar kurtla konunun bağlantısını kurmaya çalıştım. Irkçılık, kurt falan bozkurda falan bağladım, sonra jeton düştü.
Bunu dememin sebebi 10 yildir kocası issizmis bu yeni olan birsey degilmiş bu 10 yılda dogurup durmuş30 saniye kadar kurtla konunun bağlantısını kurmaya çalıştım. Irkçılık, kurt vs. bozkurda falan bağladım, sonra jeton düştü.
Niye doğurdun lafı kadar saçma bir laf yok. Doğmuşlar artık geldiği yere geri gönderecek hali yok. İçinde bulunduğu duruma çözüm aramak, daha fazla çoğalmaması için yardımcı olmak ya da en azından manevi destek olmak yerine niye doğurdun derseniz tepki görürsünüz.
Burdan kontrolsüz çoğalan insanları desteklediğimi çıkarmayın. Sadece çözüm sunamıyorsanız köstek olunmasını laf sokulmasını anlamsız buluyorum.
İnstagramda anneler grubu vardi whatsapta konusalim dediler oyle whatsaba gectik baska bagimiz yokBu kişiyle ne tarz bir arkadaşlık baginiz var ki?
Eee size ne, bize ne? Çocukların bakımlarını sizin üstlenmenizi istemiyorsa sizi ilgilendiren bir durum yok.Bunu dememin sebebi 10 yildir kocası issizmis bu yeni olan birsey degilmiş bu 10 yılda dogurup durmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?