- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
HangisineSok üstüne şok yaşıyorumben gidiyorum köprüye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HangisineSok üstüne şok yaşıyorumben gidiyorum köprüye
![]()
Bana yakın olan OsmangaziHangisine![]()
Evimiz yok kiradayız tayinci esim :) ama olsun şükür yani yok demiyorum sadece temizlenecek borclar var allaha şükür yok dersek yok olur yalan deneyim.Ama bak eşinin maaşı iyi en azından e eviniz de var...
Sen de çalışsan çok çok daha rahat yaşarsınız (inşallah)
Bizim de düğün zamanı çekilen kredimiz yeni bitti sayılır. Şimdi yavaş yavaş ev bakmayı düşünüyoruz.
Ama insan ayağını yorganına göre uzatmalı.
Her istediğini alıp sonra başkalarından yardım beklemek saçma
7500 lira para ile mı geçim zor :s biz olelim o zaman. Ben bu ayrıntıyı bilmiyordum
![]()
Bazı insanlar olsa da ağlamaya bayılır yok diyeBu konuyu okuyunca aklima geldi. Kardesim onceki ramazanda fitre verecek birini ariyormus. Yengem demis ki halan dul kadin ona ver. Zaten borclari da var. Vermis de...
Bunu duyunca kardesime kizdim. Dedim ki "Lan oglum manyak misin. Kadinin evi var tarlalari var arabasi var dul ayligi var arti calisiyor arti ogluyla geliniyle yasiyor eve 3 maas giriyor. Senin bi kuru asgari ucretin var, kiradasin, araban yok..."
Insanlar bu kadar kolay yok dememeli bence. Burada asgari ucretle calisip borc odeyip cocuk bakip "yine de sukur" diyenlere ayip oluyor. Konu sahibi acik acik biri yardim yollasin diye bakiyor. Ki ben konu sahibinin ailesinin de para gondermeyecegine inanmiyorum. Kimbilir nasil yildirdilar ki insanlari hamile kizina para yollamiyor. Memur haliyle bir yumurta bir peynir alamiyorsa ayip yani...
Eh oha yani. Kalan para ile kral gibi gecinilir :sEvet eski konularında yazmış 7500 lira gelirimiz var, 3000 borç diye.
Bu konuyu okuyunca aklima geldi. Kardesim onceki ramazanda fitre verecek birini ariyormus. Yengem demis ki halan dul kadin ona ver. Zaten borclari da var. Vermis de...
Bunu duyunca kardesime kizdim. Dedim ki "Lan oglum manyak misin. Kadinin evi var tarlalari var arabasi var dul ayligi var arti calisiyor arti ogluyla geliniyle yasiyor eve 3 maas giriyor. Senin bi kuru asgari ucretin var, kiradasin, araban yok..."
Insanlar bu kadar kolay yok dememeli bence. Burada asgari ucretle calisip borc odeyip cocuk bakip "yine de sukur" diyenlere ayip oluyor. Konu sahibi acik acik biri yardim yollasin diye bakiyor. Ki ben konu sahibinin ailesinin de para gondermeyecegine inanmiyorum. Kimbilir nasil yildirdilar ki insanlari hamile kizina para yollamiyor. Memur haliyle bir yumurta bir peynir alamiyorsa ayip yani...
Eh oha yani. Kalan para ile kral gibi gecinilir :s
halanizda hangi gönül rahatliyla parayi kabul etmis anlamsiz
domates,peynir,yumurta varsa,zengin bir kahvaltınız var demektir.millet hergün,pastırma,sucuk mu yiyor zannediyorsunuz.benim param var ama ben de,yumurta,peynir ve domatesle kahvaltı yaptım.
Ben de sabahları domates peynir yumurta yiyorum. Ne var bunda üzülecek, hamileler bol bol yumurta yesinler diyorlar zaten. kp kv eş sizin muhataplarınız.
Sadece onu degil cevreden diger insanlardan da fitre kabul etmis. Bu bayram baktim bilezik yapmis. Yok yok diye diye mal sahibi oluyor millet.
Evet ben çalışmıyor sandım bu kadar fakir olunca...Konu sahibi öğretmen eşi memurmuş belediye yardım etmez bu durumda.
Şaştım kaldım. Para yönetimi yok demek ki. Ne diyeyim Allah geçim versinTabi ki, bizim de aynı şekilde gelirimiz var, ev kredisi, araba kredisi 5000 i buluyor borç. Ama şimdiye kadar ne böyle ağladık, ne kimseden yardım istedik. Geriye kalan para ile çok şükür gecinebiliyoruz.