- 23 Ocak 2021
- 2.440
- 12.042
- 158
- Konu Sahibi Kirikkale71
Yok öyle bisey ya. K.kalede yasiyorum gelin gittim oraya. Calisiyorum da. Ve Kirikkalede gercekten kadin egemenligi var.Erkekler kadinlarin agizlarina bakiyor. Konu sahibinin kendi ailesi anlattigi gibidir ama genel olarak oyle insanlar degiller. Bircok yerde boyle insanlar var. Onun cevresiyle alakali. Kirikkalede arkadasim olan kadinlarin cogu bosanmis ikinciden bosananlar var. Hele is yerimde cok az sayida evli kadin var. Cogunluk bosanmis. Kimse yadirgamaz etmez.Parasizliktan bosanamiyor aileside sahip cikmayan bir aile sehir yapisiyla alakasi yok asla.Mesela tanimadigi bir eve gitsin benim kayinailem gibi onlar bile sahip cikar.Gel kizim biz bakariz sana bir yol buluruz gibi konusur herkes yardim etmeye calisirlar. Kucuk yer diye algı farkli ama oyle degil kesinlikle. Ben hataylıyım. Medeniyetler diyarindan gittim oraya ama daha özgur bir alanı var kadinlarin Hatay a göre.Koca Kırıkkalede sokakta gezen kadın hiç yok mu? Bir tane bile kadın çalışmıyor mu? Yapan nasıl yapıyor? E tamam konu sahibi otursun o zaman evinde ne
Diger yorumları gördümde cok sasirdim sizin bu sorunuzla cevap vermek istedim.