evet aslında düşünüyorum el işi konusundada marifetliyim ama nerde nasıl satabilirm bilmiyorum pek çevremde yok ist ye eşimin işi geregi geldim tanıdıgım yok yani oturdugum semtte öle aman aman lüks biyer degil ne yalan millet ekmek parası derdinde sanmaki elişi alsın nerdeee
burda satmaya bıle calısabılırsın sen yaptıktan sonra alan ıllakı olur yahu yanı burdan yardımcı olabılecek olanlar da vardır a.s.
benim anlamadıgım şu tamam ben kago ile gönderecem peki ben parayı nasıl alıcam birde ben daha yeniyim bugun ikinci günüm ben nasıl foto kyacam bilmiyorum araştırdım bişi anlamadım bana yardımcı olurmusun Şeniz
canım ben seni çok iyi anlıyorum. gerçekten araba olunca benzini, tamiri, sigortası, v ergisi baya tutuyor. ve biriktiremiyor insan. suyu elektriği mecbur kullanıyoruz cep tele mecbur kontör alıyoruz. tabi dikkatli konuşuyoruz. ev telinde sabit bi tutarı var her ay geliyor. marketti pazardı derken baya bi tutuyor ev de kiraymış sizin bizim kira olmadığı halde nereye gidiyor anlamıyorum. araba krediniz varmış o da bir yatırım sayılır. ben normal gördüm doğrusu. bi milyar zaten kira kredi faturalar ee 750 de gider yani market pazar ve arabanın tamiri benzini. yeri gelir kıyafet vs. ama bir küçük altın alabilirsin her ay bi dene bakalım. atabilcen mi?a.s.teşekkür ederim iyi temennileriniz için:teselli:
400kiramız var 400 de araba kredimiz..e gerisi de malum.faturalar yeme içme.kredi kartları.kartlarda da bi 350 falan var sabit taksit.arabanın yok benzini yok arızasıÇok üzgünüm çoookgelenimiz gidenimiz de eksik olmuyorşehir dışından.malum ağırlamak lazım.
yoksa çok lüksümüz yok:1no2:
dediğiniz gibi daha az maaşla geçinip çocuk büyütenler var.hepimize kolaylıklar diliyorum:teselli:
Çok dehşet maaşlar yafu
Maşşallah Allah artırsın
Bizde eşimle 2 işe gidiyorus
ayda ortalama 1.500 ytl ye kadar şükürler olsun ki kazanıyoruz
Ev kredimis var araba kredimis var hepsine direk 1.000 ytl ödüyoruz..
Benim canım öle herşeyi istemez yemek konusunu ailelerimizde akrabalarımızda hallediyoruz
Pek lüksümüs yoktur...genciz tabi bizde insan kendini tutsa bile nefsini köreltemiyor
Bazen çıkıp dolaşırız vitrenlere bakar bakar geliriz eve hehehehehh
İhtiyacım olunca kıyafet alırım...büyük markaların indirim günlerini takip ederim...
Geçinememek 2.000 ytl maaşlarla pls kızmayın ama bana garip geldi affınıza sıgınarak yazdım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?