- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
Teşekkür ederim bakacağımİsim vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama armut gibi sitelere üye olup ordanda teklif verebilirsiniz işler icin
Merhabalar hanımlar.
Öncelikle durumumuzdan bahsedeyim.eşim 2 yıl önce araba kıralama işine girdi.1 yıl boyunca parasını aldı eşim.bir yıl sonunda kiralamaya verdiği sirketin sahibi kayıplara karıştı.dolandirildik yani.2 arabaydı biri gitti.
Şuan maddi sıkıntılarımız var.eşim 5bin civarı maaş alıyor.kredi kira elektrik dogalgaz vs derken hepsi gidiyo eksiye bile düşüyoruz.ben ancak 1 yıl sonra çalışabileceğim.bu sürede evde birşeyler yapıp hiç değilse kendi harçlığımi mutfak masrafını falan çıkarmak istiyorum.ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Sosyal medya üzerinden kıyafet çamaşır veya şeker hamurlu kurabiye kokulu taş falan mi satsam diyorum ama sosyal medya hesabım bile yok.kime saticam ki.eve iş veren fabrikalar varmış araştırdım nette biraz ama birşey bulamadım.bulsam da küçük bebekle yapabilir miyim bilmiyorum.
Akıl akıldan üstündür bana bir akıl bir yol gösterin kızlar.
Kiramız 550 tl.zaten oturduğum bolgede düşük bu fiyat.3bin civarı kredi ödüyoruzSon zamanlarda ev yemekleri satılıyor çok, görüyorum. Sosyal medyadan da, komşulardan da çevre edinebilirsiniz. Mesela elinizden geliyorsa sarma, kurabiye, kek, börek, pide, içli köfte filan satılıyor. Özel günler için alıyorlar yapmaya vakti olmayanlar.
Bu arada beni ilgilendirmez ama kredi borcu ne kadar ödüyorsunuz? 5000 çok düşük bir rakam değil çünkü. Mesela eviniz kiraysa daha düşük bir kiraya çıkın benim tavsiyem, yaptığınız alışverişlerde indirimleri takip edin. Allah yardımcınız olsun.
Kiramız 550 tl.zaten oturduğum bolgede düşük bu fiyat.3bin civarı kredi ödüyoruz
Son zamanlarda ev yemekleri satılıyor çok, görüyorum. Sosyal medyadan da, komşulardan da çevre edinebilirsiniz. Mesela elinizden geliyorsa sarma, kurabiye, kek, börek, pide, içli köfte filan satılıyor. Özel günler için alıyorlar yapmaya vakti olmayanlar.
Bu arada beni ilgilendirmez ama kredi borcu ne kadar ödüyorsunuz? 5000 çok düşük bir rakam değil çünkü. Mesela eviniz kiraysa daha düşük bir kiraya çıkın benim tavsiyem, yaptığınız alışverişlerde indirimleri takip edin. Allah yardımcınız olsun.
Cevremde satabileceğim kimse yok maalesef.hepsi ev hanımı yada değilse bile öyle bir talepleri olmazEvde sarma ,meze ve misafirlik ikram hazırlayabilirsiniz ese dosta haber verirseniz talep olabilir.
Şu ara hep açılan maddi sıkıntı içerikli konular
Allah ekonomik darda olanlara yardım etsin ülkenin halini de düzeltsin hayırlısıyla.
Dilerim en kısa zamanda maddi manevi feraha çıkarsınız.
Çok tesekkurler ❤Ekonomi berbat ülke genelinde. 100 Tl'yi bozdururken görür olduk. Bir çözüm yolu Bulursanız lütfen paylaşın bizlerle. Kolaylıklar dilerim.
Eşime söyledim yapılandır diye ama o da uzasın istemiyor.bilmiyorumEvet kredi çokmuş gerçekten, tekrar yapılandırma şansınız yok mu acaba? En azından 1500 2000 e çekseniz? Belki faiz artar süre uzar ama hiç değilse biraz daha ferahlarsınız. Allah yardımcınız olsun inşallah
Orgu örmeyi bilmiyorum maalesefBu ara orgu çantalar cok moda oldu. Bazi ikinci el sitelerinde goruyorum. Oralardan satabilirsin
Videolardan ogrenebilirsin, hic zor degil aslinda. Ugrasamam dersen disariya yemek yapabilirsin. Sarma, icli kofte, kek, pogaca... eger begenilirsen cok siparis alirsin. Ama cocukla zor olmaz mi? Zahmetsiz is olmaz. Zaman ve emek vereceksin mecburenOrgu örmeyi bilmiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?