- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
Teşekkür ederim bakacağımÖncelikle geçmiş olsun. Yakın zamanda düzlüğe çıkmanız dileğiyle
Punch diye bir şey buldum ben onu bir araştırın isterseniz. Güzel, tatlı ve kolay bir şeye benziyor. Kapı süsleri, örtü, şal filan yapabilirsiniz. İnstagramdan filan bir bakın aklınıza yatar belki.
Takipçi yapmak mesele işte yaa.inşallah yapicam biseyler teşekkür ederim.Bence ınstagram sayfasını yemek satisi için kullanin.
Kargolanabilinen şeyler yapin , çevreye de yayın hic utanmayın. Böyle şeyler aktif bir kişilik istiyor .
Sarma , manti , turşu, reçel aklıma gelenler bunlar .
o yüzden internet yerine cevrenizde bir seyler yapmaya başlamak daha hızlı sonuc verebilir ,Takipçi yapmak mesele işte yaa.inşallah yapicam biseyler teşekkür ederim.
Evet instagram kapattım zaten yapamadım.ileride kendime gerçek bir uğraş bulduğumda açarım inşallah.çevrem de araştırıcam bakalımo yüzden internet yerine cevrenizde bir seyler yapmaya başlamak daha hızlı sonuc verebilir ,
Onu bile düşündüm valla ama ne kendimi ne de çocuğumu cümle aleme gösteremem diye vazgeçtim.Youtube kanalı açıp vlog çekebilirsiniz valla deli izleniyor hele çocuk da varsa çok rağbet görüyor. Ama parayı bulması 1seneyi bulabilir. Valla bazen ben bile düşünmüyor değilim. Ama kendimi geri çekiyorum hep kendimce yanlış olduğunu düşünüyorum
Çok güzelmiş valla ya.hani ilk adım önemlidir ya o ilk adımı bir türlü atamıyorum.nasil başlanır nasıl yapılır kimlere satılır.Rabbim inşallah bana da bi kapı açarAllah yardımcınız olsun.ben de bir fikir vermek istedim.tam gün bir okulda öğretmenim arada evden getiriyoruz yemeğimizi arada sipariş veriyoruz derken bir girişimci kadının saat 12-13:30 arası işlerine teslim 3-4 çeşit yemekten oluşan bir menü çıkardığını duyduk diğer okulda yiyorlarmış çok da beğenmişler.Geçen hafta biz de denedik çorba,çerkez mantısı, ıslak kek vardı menüde. 2.menü ise isteyene lahana sarmasıydı mantı yerine. Soslar küçük plastik sosluklarda, yoğurt, ve yemek de iki katlı termos kaplarla geldi. Hanımın eşi bıraktı paraları verdik gitti 2 saat sonra boşları aldı gitti. İnstagramda sayfaları da var haftalık menüler yayınlanıyor günlük 2 seçenek 15 TL bir menü. Yiyenler doydu, lezzetliydi. Çok mantıklı. Kabaca hesap ettik biz okulda o gün 10 kişi yedik aylık 9 bin civarı brüt kazançları var.
Onu bile düşündüm valla ama ne kendimi ne de çocuğumu cümle aleme gösteremem diye vazgeçtim.
Para ile ilgili galiba en son sizden akıl alacağım hanım abla. Benim cevrem de araba alıp satma işinden bunu ikinci üçüncü iş olarak yapanlarım evine haciz geldi tek iş yapın onuda adam akıllı yapın ama yokGüzel akil vermişsiniz sağolun da,bilmediğiniz şeyler var.benim bu işlerden herşey olup bittikten sonra haberim oldu.kolay yoldan para kazanmak mi bu? Birinin parasını alıp onunla kazanç sağlamaya uğraşmadık yani.kendi paramızla yaptık ne yaptıysak.kolay para kazanmak için baştan hiç para vermemek lazım.önce onu bir öğrenin.
Sizi engelliyorum konuma yazmayın.yazdiklariniza cevap vermeye de tenezzül etmiyorum.Para ile ilgili galiba en son sizden akıl alacağım hanım abla. Benim cevrem de araba alıp satma işinden bunu ikinci üçüncü iş olarak yapanlarım evine haciz geldi tek iş yapın onuda adam akıllı yapın ama yok
2 çocuğum var biri 15 aylık o yüzden mümkün değil maalesefAa buarada kendi evinizde çocuk bakabilirsiniz buraya ilan verin hangi ildeyseniz. Çocuk dadı bölümüne. Belki işe yarar. Bunu da düşündüm ben ama küçük bi ildeyim.
Bana da özelden Instagram adresinizi verirseniz takip etmek isterimBen instagramda satış yapıyorum. Ama benom yaptığım iş zor ve el becerisi isteyen bir iş. Zahmetli ve yorucu.
Ama birçok siparişim var sirada. Insanlardan talep var yani.
Ha büyük paralar kazanmıyorum. Ama kazancım benim çok işime yarıyor .
Burdan da beni takip edip sipariş veren arkadaşlar var.
Ki sipariş vermesele bile destek olmaları güzel.
El beceriniz varsa siz de değerlendirin derim ben.
Ayy ben baktım Allahım o nasıl yetenek öyle hayran kaldım valla ya süperBana
Bana da özelden Instagram adresinizi verirseniz takip etmek isterim
Çok güzelmiş valla ya.hani ilk adım önemlidir ya o ilk adımı bir türlü atamıyorum.nasil başlanır nasıl yapılır kimlere satılır.Rabbim inşallah bana da bi kapı açar
nonnunun_ignesi adresimin adıBana
Bana da özelden Instagram adresinizi verirseniz takip etmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?