- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
pasta yapmayı öğrenmek ciddi bir kurs eğitimi istiyor benim bildiğim. kaldı ki ben olsam bu işi iyi yapan, ben de tüm püf noktalarını çıkıp internette kolay kolay anlatmam. bu tip kurslarda maddiyat istediğinden bence daha yapabildiğiniz ve kendinize kesinlikle güvendiğiniz yemeklere odaklanın.Teşekkür ederim Allah razı olsun.seker hamurlu kurabiye yapıyorum ama pastayla ilgili videolar izledim bazı tarifleri de yaptım ama kimse tam tarifi vermiyor illa ki biseyler eksik oluyor.seker hamuru değilde pasta kısmı sır gibi sanki onda zorlanıyorum.
Pasta yapmak sermaye ve ince iş gerektiren bir uğraş. Malzemesi de ucuz değil. Bir arkadaşım hobi olarak yapıyor arada sipariş de alıyor. Mesela geçenlerde biri sipariş vermiş ardından vazgeçmiş. Böyle şeyler çok oluyor instagram satışlarında malzeme de elinizde kalır, kıyafet el işi de değil ki bekletip başkasına satasınız. Allah yardımcınız olsun inşallah feraha çıkarsınız. Kaygılanmanıza ve çabanıza saygı duyuyorum elbette ama biraz stratejik ilerlemeniz ve ataletten kurtulmanız gerek. Biraz bahane üretmeye meyillisiniz. Sizin şu anda yapacağınız iş sermayesi ve riski az bir iş olmalı, mesela paradan malzemeden çok el emeğinizi koymalısınız ki işler umduğunuz gibi gitmezse elinizde malzemeler kalmasın. El işi ürünler veya sigara sarma işini tavsiye eden arkadaşlar çok güzel yapmışlar bence, özellikle sigara sarımını deneyebilirsiniz sıfır sermayeli ek iş, en kötü hoşunuza gitmez bir daha yapmazsınız. Hayatta öğrendiğim bir şey varsa o da şudur ki ama şöyle ama böyle demeden niyeti alıp sebat edince er ya da geç iyi kapılar açılıyor.Teşekkür ederim Allah razı olsun.seker hamurlu kurabiye yapıyorum ama pastayla ilgili videolar izledim bazı tarifleri de yaptım ama kimse tam tarifi vermiyor illa ki biseyler eksik oluyor.seker hamuru değilde pasta kısmı sır gibi sanki onda zorlanıyorum.
Makrome ve amigurumiyi araştırıyorum siz söylediğinizden beri.çok severim böyle işlerle ugrasmayi.bakalim inşallah yapabilirim.
Teşekkür ederim Allah razı olsun.seker hamurlu kurabiye yapıyorum ama pastayla ilgili videolar izledim bazı tarifleri de yaptım ama kimse tam tarifi vermiyor illa ki biseyler eksik oluyor.seker hamuru değilde pasta kısmı sır gibi sanki onda zorlanıyorum.
Ismeklerde ucretsiz pasta yapimi, ascilik v.s.kurslari var.pasta yapmayı öğrenmek ciddi bir kurs eğitimi istiyor benim bildiğim. kaldı ki ben olsam bu işi iyi yapan, ben de tüm püf noktalarını çıkıp internette kolay kolay anlatmam. bu tip kurslarda maddiyat istediğinden bence daha yapabildiğiniz ve kendinize kesinlikle güvendiğiniz yemeklere odaklanın.
Katılıyorum size.ucretsiz kurs yasadigim yerde vardı günlük 5 saat.bebegimi birakamadigimdan dolayı gidemedim.seneye gitmeyi düşünüyorum inşallah.Pasta işi yapan bir arkadaşım var, okuluna gidip öğrendi, emek, zaman ve sermaye gerektiriyor. Bizim şirkette çalışırken hafta sonu kurslara gitti, eli alışana kadar evden küçük siparişler yaptı sonunda işi bırakıp kendisine küçük bir pasta atölyesi yaptı. Bu işi internetten öğrenebileceğinizi sanmıyorum, insanlar ekmek parası kazandıkları bir şeyi öylesine nete koymazlar. İlaveten bu iş sermayede gerektiriyor, malzemesi çok şeker hamuru ile bitmiyor yani
ismek olayına çok hakim değilim. benim arkadaşlarım hep msa gibi yerlere gittiler. ama ücretsiz böyle bir imkan varsa şahane.Ismeklerde ucretsiz pasta yapimi, ascilik v.s.kurslari var.
Ne için kredi cektinizKiramız 550 tl.zaten oturduğum bolgede düşük bu fiyat.3bin civarı kredi ödüyoruz
Eşim 2 tane araba aldı kiraya vermek için.ordan aldigi parayla ödüyordu krediyi.ama dolandırıldi.kendi üstüne almamış arabaları bizim çok bilmiş akıllı.Ne için kredi cektiniz
Diyecek söz yok göre göre girmişşiniz işe geçmiş olsun bundan sonraki zamanlarda kolay yoldan para kazanılmayacağını öğrenmiş oldunuz inşallah güzel dersler çıkarmışsınızdır. Farmasi yada diğer katalog ürünleri içinde çevre gerekiyor iş kur un kursları var onlara bakın artık çocuğa da biri bakacak cevrenizde. Beş bin tl çok iyi para bu ülke koşullarında ama işte az ile yetinmeyi bilmiyor insanımız hep daha fazlası olsun derken içeri geçiyor hesapEşim 2 tane araba aldı kiraya vermek için.ordan aldigi parayla ödüyordu krediyi.ama dolandırıldi.kendi üstüne almamış arabaları bizim çok bilmiş akıllı.
Güzel akil vermişsiniz sağolun da,bilmediğiniz şeyler var.benim bu işlerden herşey olup bittikten sonra haberim oldu.kolay yoldan para kazanmak mi bu? Birinin parasını alıp onunla kazanç sağlamaya uğraşmadık yani.kendi paramızla yaptık ne yaptıysak.kolay para kazanmak için baştan hiç para vermemek lazım.önce onu bir öğrenin.Diyecek söz yok göre göre girmişşiniz işe geçmiş olsun bundan sonraki zamanlarda kolay yoldan para kazanılmayacağını öğrenmiş oldunuz inşallah güzel dersler çıkarmışsınızdır. Farmasi yada diğer katalog ürünleri içinde çevre gerekiyor iş kur un kursları var onlara bakın artık çocuğa da biri bakacak cevrenizde. Beş bin tl çok iyi para bu ülke koşullarında ama işte az ile yetinmeyi bilmiyor insanımız hep daha fazlası olsun derken içeri geçiyor hesap
Armut sitesi nasıl oluyır benimde böyle bişeye ihtiyacım varİsim vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama armut gibi sitelere üye olup ordanda teklif verebilirsiniz işler icin
Satıcı kısmını bilmiyorum ama yönlendiriyor siteArmut sitesi nasıl oluyır benimde böyle bişeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?