Maddi sıkıntıdayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayse8154

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2019
3
0
1
42
Merhaba adim ayşe iki cocugum var biri 6 digeri 3, eşim işten çıktı işsiz bir süredir. Is arıyor .. 6 yasinda kızım anaokuluna gidiyor set parasi istediler 180 tl ve servisle gidiyor okula 130 tl bu ay veremedim. Yarın ve sonrasinda okula gonderemeyecegim galiba bunlari odeyemedigim icin 😓 napabilirim bana yardimci olabilecek var mi Allah rizasi icin. Daha bir sürü sıkıntımız var kira, faturalar, mutfak harcamalari 🙁benim için oncelik kizim okuluna devam etsin geri kalmasın lütfen yardımcı olun...

Merhaba adim ayşe iki cocugum var biri 6 digeri 3, eşim işten çıktı işsiz bir süredir. Is arıyor .. 6 yasinda kızım anaokuluna gidiyor set parasi istediler 180 tl ve servisle gidiyor okula 130 tl bu ay veremedim. Yarın ve sonrasinda okula gonderemeyecegim galiba bunlari odeyemedigim icin 😓 napabilirim bana yardimci olabilecek var mi Allah rizasi icin. Daha bir sürü sıkıntımız var kira, faturalar, mutfak harcamalari 🙁benim için oncelik kizim okuluna devam etsin geri kalmasın lütfen yardımcı olun...
Siz sanırım sürekli yeni hesap açıp böyle konular açıyorsunuz. Yardım kuruluşları ve belediyeye ait basvurdunuz mu?

Ozur dilerim 🙁burdan boyle bisey yazmak hic kolay degil benim icin baskasinin bu yazisini okusam bende hadi ordan derdim ama başa gelince anlaşılıyor 🙁ben yeni actim bugün ama diger mailimi hatırlayamadım kızıma hamileyken kullanıyordum burayi. Baskalarini bilmiyorum

Birkaç gün önce de böyle bi konu okuduğumu hatırlar gibiyim. Napabilirsiniz, napabilirsiniz, bir işe girip çalışabilirsiniz mesela herkes gibi...

Hangi sehirde ikamet ediyorsunuz

3 yaşında oglum var birakacak kimse yok calismak istiyorum iste ariyorum zaten belki Allah bi kapi açar diye

Bu sıkıntınızı öğretmeniyle paylaşın
Öğretmenler kendi aralarında kaç tane öğrenciye yardım ediyorlar bilseniz.
Muhakkak söyleyin. Yardım istemek gibi değil de durumumuz böyle diye.

Ailenizden borç falan alın çocuğunuzu babasına bırakabılırsınız meselaaaa
Ne bileyim telefonunuzu satın ben bir kere öyle yapmıştım acil paraya ihtiyacım vardı

bilemedim yani

Mahallenin muhtarına da durumunuzu bildirin arada ayni ya da nakdi yardım yapılıyor muhtarlıklardan. Ya da iş bulmanıza vesile olabilir

Eşiniz evde otururken pekhala 3 yaşındaki çocuğunuzla ilgilenebilir. 3 yaş derdini çıcuk anlatır. En azından eşiniz iş bulana kadar idare edebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X