maddi sıkıntılar kalıcı değil elbette rayına oturcak.bir senemiz kaldı borcumuz bitcek.hep umut veriyorum derler ya yemiyorum yediriyorum belli etmemeye çalışıyorum sıkıntıda olduğuzu ima etmiyorum.bi çok şeyden fedakarlık ediyorum.fazla para harcamamaya çalışıyorum.çarşıya gitmeye çekinir oldum gördüğümüzü almak zorunda değiliz beğendim baktım sadece diyorum alamıyorum sana diye kahroluyor.bu defa açıp buzdolabına bakmalar evde bişey kalmamış diyip gereksiz erkek gururuna kapılıp toplu alışverişe çıkmalar bana üst baş almaya kalkmalar gibi şeyler çıkıyor ortaya.çok harcasam normal davransam savurgan olurum az harcasam erkeklik gururuna kapılır arayıp evde olmadığında ne yediğimi sorar bana iyi bakamama ihtiyaçlarımı karşılayamama gibi garip hallere giriyor.düzelir diyorum hayatı ertelemeyelim diyorum gelip geçici biz iyi olalım ama para olmayınca gururlanıp herşey havada kalıyor.belki bu bebek işi kaybetmeseydim hamile kalamıyor olsaydım bir sene bekleyip gerekli tedavisini görürdük ama hani eline güzel bişey verirler sonrada alınınca ne kadar güzel kıymetli olduğunu anlarsın ya öyle oldu benimki.tadını aldım sevincini yaşadım ama kaybettim.elbette dünyanın sonu değil ama hayatımda hiç güzel şeyler olmuyor diye üzülüyorum.kısmet vardır bi hayır olmamasındada.vakti saati vardır illaki