Canim konuyu dagitmak istemiyorum burda fazla.. ama bu kadar kadin senin icin ve konun icin ugrasti yazdi o gunde mesela.. ama konu sahibeleri islerine gelmeyen yorumlar olunca.. amaan bos ver burdakileri filan diyosunuz. Bu mudur yani? Burdakilerin hepsi bu kadar bos verilecek tiplerse neden akil danisiyor konu sahipleri?
Ben senin konunda cocuklarina ayri uzuldum sana ayri. Bi kadinin pedini bile alacak kadar parasi yoksa inan onun icin uzulurum. Real hayatimda cikarir veririmde, ama sadece kocasinin cimriligindense gene uzulurumde baska turlu. Kadin gozunu neden acmiyo cocuklarini iyi beslemiyo diye kizarim. Suan onlarin iyi gidaya ihtiyaci var, deste deste paraya degil! Et suyunu filanda kucumsemiyorum, kendimde tavuk suyu vs yapip atarim dolaba ki corbalara filan kullanayim. Olay burda bambaska, orayi yanlis anliyosun bence..Lutfen elinizde varken kocanin cocuklarina bu kotulugu yapmasina izin verme, nacizane tavsiyem. Bak gene seni dusundugundem yazdim uzunca ve inan acik acik cok sey yazarimda..kirarim mi acaba diye korkarim.