maddiyat sıkıntısı :-(:-(

Şu an saatleri sebebiyle bu işi uygun buluyorsun demek
Yoksa başka iş bakmanı tavsiye edecektim
Kpss yi kazanana kadar en azından, dişini sıkman lazım o zaman
Allah kolaylıklar versin, düğüne giden yolda her adım para

nişanlınız izin vermeyecek diye mi 550 tl mmaşla çalışıp başka iş yapamıyorsunuz?

emeğinize acımıyormusunuz?

belki alanınızda bir iş bulamazsınız hemen ama kpss ye kadar başka işte çalışabilirsiniz.

o zaman çıkın işten,izin vermeyen nişanlınızda hem sizin masraflarınızı karşılasın hem de düğün yapsın.
izin vermediğine göre güvendiği birşey vardır demek ki.
lütfen kendinizi bu kadar ezdirmeyin.hem patronunuza hem de nişanlınıza.

ben özel sektörde çalışıyorum.9-6
ama bu saat daha da geç olabilirdi.nişanlınız emin olsun geç saatte işten çıkan kadınların başına birşey gelmiyor.
çalışıyorsunuz yaa.üretiyorsunuz.ne güzel.
yok orası çok geç,yok orada çok erkek var,orası erken,burası uzak.
hepimiz erken çıkmak istiyoruz.ve çok para kazanmak istiyoruz.
ama genelimizin maalesef böyle bir lüksü yok.
yoksa kim istemez ki iyi paralara iyi şartlarda çalışmayı..

merhaba arkadaşlar tüm msjlari okudum fakat patronum iyi birisi bugün yanına çağırıp bulaşık makinesi alma ben alcam dedi öyle deyince ne zam isteyebildim nede başka birşey yine yattı yani

merhaba arkadaşlar tüm msjlari okudum fakat patronum iyi birisi bugün yanına çağırıp bulaşık makinesi alma ben alcam dedi öyle deyince ne zam isteyebildim nede başka birşey yine yattı yani

İyi birisi mi?
Neredeyse haftada 6 gün çalıştırıyor ve asgari ücret bile vermiyor
Bence konuşmalısın
En azından asgari ücret için
Zaten aradaki farkla iki ayda bir makina alınır

Allah yardımcın olsun canım. ama haline yinede şükret Allah sabrını verir. bak bir yerden tutunmaya çalış hayata. bende 600 liraya çalışıyorum babamda yok ve bende nişanlıyım kafayı yicem bende. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bulaşık makinesini hediye olarak güzel düşünmüş ama sonuçta bu kadar düşük maaş vererek senin hakkına giriyor.
Bir makine affettirmez bunu ne yazık ki.
Asgari ücreti bile esirgemesi çok yazık.
Bence biraz cesaretli ol ve uygun dille maaşına artış iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…