- Konu Sahibi _bilgehan_
-
avukatin yanında sekreterim memur gibi 8de başlayıp 5de cikiyorum diğer işler hep geç saatlerde çalışıyorlar ailem ve nişanlım izin vermez. adalet mezunuyum
canım adalet mezunuymuşun icra müdürlüğü sınavlarına girebilirsin aslında
yada zabıt katipliği sınavlarına gir
Allah yardımcın olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne iş yapıyosunuzda öyle cuzzi bi rakam alıyosunuz. gercekten merak ettim.:26:
Avukatın yanında sekreterim hem temizliğe bakıyorum hem icra işlerine gelen gidenin çayıda cabası..
Avukatın yanında sekreterim hem temizliğe bakıyorum hem icra işlerine gelen gidenin çayıda cabası..
Ben o kadar doluyum ki sadece yazmak için yaziyorum ve sizden sadece dua istiyoruz çünkü başka hicbirsey yapamaz kimse 550 tl ye çalışan nişanlı bir kızımailemin bir beklentisi var sanki para alıyorum gibi ev düzelecek laf sokup duruyorlar babamda tek maaş elinden geleni yapıyor ama dayanamıyorum artık hesap kitap yapmaktan annemin gün parasını veriyoruz dersane taksimi veriyorum kredi kartı oduyorum :-( kafayı yemek üzereyim off.
avukatin yanında sekreterim memur gibi 8de başlayıp 5de cikiyorum diğer işler hep geç saatlerde çalışıyorlar ailem ve nişanlım izin vermez. adalet mezunuyum
canım benm beterin beteri var hamdolsun de biliyorum seni tanıyorum inançlı bir kızsın.ben 2 yıllık evliyim hala borç ödüyorum.aldığım maaş hooooopppp borca.ikimizde beraber aldık eşyaları.yani zor biliyorum ama o zaman daha çok kıymeti oluyo :)
Ben o kadar doluyum ki sadece yazmak için yaziyorum ve sizden sadece dua istiyoruz çünkü başka hicbirsey yapamaz kimse 550 tl ye çalışan nişanlı bir kızımailemin bir beklentisi var sanki para alıyorum gibi ev düzelecek laf sokup duruyorlar babamda tek maaş elinden geleni yapıyor ama dayanamıyorum artık hesap kitap yapmaktan annemin gün parasını veriyoruz dersane taksimi veriyorum kredi kartı oduyorum :-( kafayı yemek üzereyim off.
nasıl yani ? Bende 8 -5 calısıyorum
satın almada
maasımı söylemiyim
sizde resmen kaderinize razı gelmişssiniz
diğler işler nasıl gec vakıtte cıkıyor
lise değil anadolu üniversitesi adalet mezunuyum ben.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok teşekkür ediyorum dua edin bana içim ferahlasın
İşte bu yüzden,kendi ayakların üzerinde tam durmadan,kendi yollunu çizmeden,yi bir iş imkanın olmadan EV-LEN-ME-ME-Lİ-SİN
Klavyeniz nasıl, hızlı yazıyormusunuz
ne alakası var arkadaşım o zaman türkiyenin yarısından çoğu evlenmesin yani bumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?