kaydirigubbakcemile5kilo önemli bi faktör es geçmeyin.
bi malın değeri elden çıkınca anlaşılır ya, sizinkisi o hesap. daha fazla üstüne giderseniz de daha fazla kopacaktır. yapacağınız bişe varsa o da kendinizi özletmek
kendinden önce eşini ve çocuğunu düşünseydin hobidi gırtlak yemek yemeyip,onlara yedirirdin ve zayıf kalırdın.laelaelaelaelae
ne yani şişman olunca fedakar türk kadını mı olunuyor.üşenmeyip günde 1 saat yürüyüş yapın parayla değil bu.
haftada bir çocuğunuzun okuluna gidip öğretmenleriyle konuşun,çocuğun durumunu sorun.bu sayede okula kadar gitmiş olur yine kalori yakarsınız.
daha az yerseniz de zayıflamaya başlarsınız.
6 liraya saç boyası alıp saçınızı boyayabilirsiniz.
3 liraya da bir ruj alıp sürebilirsiniz.
kıyafetler o kadar ucuz ki.en azından eşinize güzel ve seksi görünmek için bir kaç badi,birkaç gecelik alsanız yeter.
çok da pahalı değilmiş değil mi iflas etmezsiniz yani.
ben buna inanmıyorum ya "içimden gelmiyor,kendimi salmak kolayıma geliyor,kimin için süsleneyim" falan deyin bari.
ben kocam ve çocuğum için yaşadaım.ideal türk kadınıyım ondan şişman ve bakımsızım demeyin.
ben 6 aylık hamile halimle hergün 1 saat yürüyorum.normalde 1 kilo alsam kafayı yiyip yediklerimi kesiyorum.
bunun sadece kendini salmakla,tembellikle ve yaşama heyecanını yitirmekle alakası var fedekar türk kadını olmakla alkası yok.
kendinden önce eşini ve çocuğunu düşünseydin hobidi gırtlak yemek yemeyip,onlara yedirirdin ve zayıf kalırdın.laelaelaelaelae
ne yani şişman olunca fedakar türk kadını mı olunuyor.üşenmeyip günde 1 saat yürüyüş yapın parayla değil bu.
haftada bir çocuğunuzun okuluna gidip öğretmenleriyle konuşun,çocuğun durumunu sorun.bu sayede okula kadar gitmiş olur yine kalori yakarsınız.
kıyafetler o kadar ucuz ki.en azından eşinize güzel ve seksi görünmek için bir kaç badi,birkaç gecelik alsanız yeter.
ben buna inanmıyorum ya "içimden gelmiyor,kendimi salmak kolayıma geliyor,kimin için süsleneyim" falan deyin bari.
ben kocam ve çocuğum için yaşadaım.ideal türk kadınıyım ondan şişman ve bakımsızım demeyin.
ben 6 aylık hamile halimle hergün 1 saat yürüyorum.normalde 1 kilo alsam kafayı yiyip yediklerimi kesiyorum.
bunun sadece kendini salmakla,tembellikle ve yaşama heyecanını yitirmekle alakası var fedekar türk kadını olmakla alkası yok.
bu nasil duygusuzca bu nasil onyargili bir yorum! ideal turk kadiniyim demedi tipik turk kadiniyim dedi benim bildigim evet belirli bir zaman sonra tipik turk kadinlari kendini salar cocuklarinin derdine duser ozel masraflarii kisar ve dogal olarakta ufakta olsa bir tesekkur bekler esinden
kendince yaptigi fedakarlik kimi zamn ters teper
arkadasimiza moral vereceginize kendi egonuzu tatmin etmek icin boyle bencilce yazmaniz hic hos degil
arkadasim sana gelince her zaman masraf keserek olmuyor erkekler kalite ve bakim beklerler
uufak ufak farklar yapmaya baslayin saclar yuz bakimlari (kendinizde hazirlayabilirsiniz ) guzel kokular cok onemlidir bunlara biraz daha onem verin
inanin her butceye gore malzeme bulablirsiniz
kendinizi uzmeyin ama unutmayin ki aglamayana meme yok
once siz kendinize tesekkur edin mukafatlandirinki karsinizkdaki bunu yapsin sevgiler
Haftada bir çocuğunuzun okuluna gidip öğretmenleriyle konuşun,çocuğun durumunu sorun.bu sayede okula kadar gitmiş olur yine kalori yakarsınız.
Daha az yerseniz de zayıflamaya başlarsınız.
Kıyafetler o kadar ucuz ki.en azından eşinize güzel ve seksi görünmek için bir kaç badi,birkaç gecelik alsanız yeter.
Ben buna inanmıyorum ya "içimden gelmiyor,kendimi salmak kolayıma geliyor,kimin için süsleneyim" falan deyin bari.
Ben kocam ve çocuğum için yaşadaım.ideal türk kadınıyım ondan şişman ve bakımsızım demeyin.
Ben 6 aylık hamile halimle hergün 1 saat yürüyorum.normalde 1 kilo alsam kafayı yiyip yediklerimi kesiyorum.
Bunun sadece kendini salmakla,tembellikle ve yaşama heyecanını yitirmekle alakası var fedekar türk kadını olmakla alkası yok.
Arkadaş biraz sert yapmış yorumunu evet ama belki konu sahibi arkadaşı kendine getirmek adına yapıcı olabilir.
Aslında anlatmak istediği herşey yapılması gerekenler.
Tipik Türk kadını diye bir kriter yok artık tatlım
Şöyle hareketli çarşılara bir in bebek gibi Türk kadınları var .
Kendine bakan bakıyor.
Bunun maddiyatla çok alakasıda yok
Tamam uç noktalar belki para isteyebilir,belki bir spor salonuna gidemeyebilir ama artık sokaklara bile fitness aletleri koyuyor belediyeler.
Bence azimle ilgili birşey bu
Ne diyelim,biz tipik Türk kadınınıyız durumumuzda bumu
Kendimizi kandırmaktan başka birşey olmaz bunu söylemek
Bak elinin altında teknoloji var,istedikten sonra bin tane formül bulunabilir.
Sağlık nedeni dolayısyla olan dışındaki kilo probleminin bende halledilebileceğini düşünenler tarafındayım.
Saçını süpürge etmekle bitmiyor iş
Erkekler anlamıyor öyle fedakarlık falan
Eve geldiklerinde hoş kadın görmek istiyorlar.
Eşin gelmeden duşunu alıp,saçına 2 fırça atmaklada şekli şemali düzelir insanın
Yeterki istek olsun,yeterki yapmaya gönlü olsun
bir de şu inanış var bizde.örneğin ben dışarı çıkarken fönüm olur saçımda ,param yoksa kendim düzleştiririm,o da yoksa jölelerim,makyajımı yaparım,kıyafatlerim temiz olur,şıklığa önem veririm.ha bir de ben dışarda bakımlıyım diye iş arkadaşlarım bana hep ne derlerdi biliyor musunuz?senin ev halini çok merak ediyoruz,sen yemek yapmasını biliyor musun falan falan.ben bakımlıyım ya bir çoğunun tabiriyle "bekar" gibi giyiniyorum ya.benim evimi pislik götürüyordur,eşimin önüne bir çorba koyamam falan diye düşünüyorlar,üstelik o kadar da eminler ki.halbuki ben her gün 2-3 çeşit yemek yaparım ve çok lezzetli olurlar ,evim her daim temizdir.ama ben paspal olmadığım için diğer kadınların gözünde "ayy bunun evi pistir,yemek de bilmez bu" pozisyonunda oluyorum.
bu durumda eşdi evdi derken kendini bırakan kadın mı daha fedakar ,yoksa eşine evine her türlü hizmeti yapıp+bakımlı olup+kilosuna dikkat eden mi?
evet haklisin zaten tam bir tamamlamasi yoktur turk kadininin belki artik bir seyler yapma zamani geldigini yeni kesfetti yada degisim yapmaya kendini hazir hissedemiyordur bu yuzden biz kadinlar olarak daha yapici bir dille destek olsak olmazmi
dalga gecilmek icinmi yazar
tamam faydali seyler yazdi ama kiriciydi bence
kilo önemli bi faktör es geçmeyin.
bi malın değeri elden çıkınca anlaşılır ya, sizinkisi o hesap. daha fazla üstüne giderseniz de daha fazla kopacaktır. yapacağınız bişe varsa o da kendinizi özletmek
kilo önemli bi faktör es geçmeyin.
kusura bakmayın ama size kocaman bir yuhhhhhhhhhhhhhhh demek istiyorum siz o bayanla aynı ortamdamısınız nerden biliyosun ne yapıp yapmadığını allah aşkına bu nasıl bir ego kadını dövseydin oldu olcak çok sinirlendim daha fazla yazamicamkendinden önce eşini ve çocuğunu düşünseydin hobidi gırtlak yemek yemeyip,onlara yedirirdin ve zayıf kalırdın.laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?