Kilo sağlığınız açısından kötü olabilir, bunu kesinlikle katılıyorum amaaaa burada kim ne derse desin, eğer bir koca karısı kilolu diye kendine bakmıyor diye söyleniyorsa ben o evliliği masaya yatırırım. Daha önceden böyle bir konu açılmıştı sanırım.
Evlilik hayatında böyle eften püften konular sorun oluşturuyorsa, erkek mırın kırın ediyorsa o evlilik hakkında bir oturup bin düşünmek lazım.
Ben kendimden örnek vereyim, asla bakımlı bir kadın değilim, kiloluyom, güzel giyinmem aslında güzel giyinmeyi sevmem, rahat salaş kıyafetler tercihimdir, saçıma başıma özen göstermem ama temizimdir. Makyaj yapmam falan filan işte.
Bir güne bir gün eşimden kilolusun, kendine bakmıyorsun diye tek kelime duymadığım gibi geçenlerde zayıflama ilacı alacağımı duyduğunda "aslaaa onlar sağlıksız normal zayıflıyorsan kendin için zayıfla ama sakın öyle şeylere girişme ben seni böyle seviyorum" diyerek mani olmuştur bana. Şişmansın zayıfla, bakımsızsın, şöylesin böylesin diyen erkeğin niyetinden şüphe etmek lazım.
Siz hiç kilosunu sorun eden erkek gördünüz mü etrafınızda, göremezsiniz çünkü onların kilosu onlar için de bizim içinde sorun değildir. Ama nedense biz kilo alsak onlar söylenir yaniiiii burada bir adaletsizlik bir cambazlık vardır.
Benim düşüncem bu arkadaşlar.
dış görünüşünden dolayı eleştiriliyorsan. açtır kesenin ağzını kaliteli markalarda kilolular için harika kıyafetler var gösterişli al. giy...
birde zayıflama aletleri ve ilaçları al:) 6 aya kadar fıstık gibi olursun...
boşboğazlık ediyorsa sende hakkını vereceksin canım.
bayanssulusmilebayanssulusmileArkadaş biraz sert yapmış yorumunu evet ama belki konu sahibi arkadaşı kendine getirmek adına yapıcı olabilir.
Aslında anlatmak istediği herşey yapılması gerekenler.
Tipik Türk kadını diye bir kriter yok artık tatlım
Şöyle hareketli çarşılara bir in bebek gibi Türk kadınları var .
Kendine bakan bakıyor.
Bunun maddiyatla çok alakasıda yok
Tamam uç noktalar belki para isteyebilir,belki bir spor salonuna gidemeyebilir ama artık sokaklara bile fitness aletleri koyuyor belediyeler.
Bence azimle ilgili birşey bu
Ne diyelim,biz tipik Türk kadınınıyız durumumuzda bumu
Kendimizi kandırmaktan başka birşey olmaz bunu söylemek
Bak elinin altında teknoloji var,istedikten sonra bin tane formül bulunabilir.
Sağlık nedeni dolayısyla olan dışındaki kilo probleminin bende halledilebileceğini düşünenler tarafındayım.
Saçını süpürge etmekle bitmiyor iş
Erkekler anlamıyor öyle fedakarlık falan
Eve geldiklerinde hoş kadın görmek istiyorlar.
Eşin gelmeden duşunu alıp,saçına 2 fırça atmaklada şekli şemali düzelir insanın
Yeterki istek olsun,yeterki yapmaya gönlü olsun
elektraya biraz sert bir uslup kullanmış olsa da dediklerine katılıyorum...
herşey maddiyat değil, bakım denince aklımıza neden hemen makyaj geliyor ki
bazen hiç makyaj yapmasanız da kendinizi gösterebilirsiniz.
zaten bir kadını bakımlı gösteren makyajdan önce temizliği, düzgün taranmış saçı, derli toplu giysisidir.
kilo da bir yaştan sonra veya çocuktan sonra hepimizde olacak birşey, ama yürüyüş ve sporla fit bir vücuda sahip olunabilir.
gerçekten içimizden gelmeli... yaşam enerjisi tamamen bu bence...
ve bu illa bir erkek için yapılacak birşey değil, kadının özgüveni için kendine dikkat etmesi hoştur.
her yaşın her kilonun da ayrı güzelliği vardır, anneliğin verdiği kiloyu ben bir kadına çok yakıştırırım.
ama tabi sonra dediğim gibi kendini salmaması çok önemli bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?