Ütopik diyorlar ,onlara gore oyle olabilir .cunku bazen biz bile inanamiyoruz.ama biz bunlari gercekten yasadik isteyen inansin isteyen inanmasin.ben kimseyi inandirmak icin degil,kendi icimde tutamadigim duygulari disa vurmak icin anlattim.ne kadar zor gecen cocukluk ve genclik yaslarimda sadece okulumu dusundum.hayatimda sevgili nedir bilmedim.gezmek tozmak nedir görmedim.hep okudum hep bi çabam vardi.ve bunlarin mukafatini goruyoruz artik.ben evlendigimde sevdigimin hicbir seyi yoktu.kartondan sehpalarimiz vardi.ama yine de cok mutluyduk.birden ikimiz de cok iyi yerlere geldik.kismet.ben hayatta sadece sevgiye inanirim.Maşallah rabbim mutlugunuzu daim yuvanizi hep huzurlu eylesin utopik yada degil ama olabilecek şeyler.. benim okurken gozlerim doldu bende uzun zamamdir sevdigimle iş yüzünden evlenemiyoruz birde ben bi kurumda çalışınca babam sıcak bakmiyo annem işine girsin Öyle diyo onun ailesi yapalim birseyler diyo iki ara bi derede kaldım ne sevdigimi üzmek ne ailemi kırmak istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum da okurken düşündüm de bana da böyle bi cesaret gelirmi diye ama zor galiba inş sevdigimde işini bulur
bizim de isimiz gucumuz yoktu.ve aileler ayrilmamiz icin baski yapiyordu.bunalima girdik ve nikah tarihimizi aldik.tum dostlarimizi davet ettik.gelen geldi gelmeyen dugune geldi.iyiki bunu boyle yapmisiz.cunku boyle olmasi gerekiyormus.siz ailenizi iyice dinleyin.onlara karsi gelmemeye calisin.sizin icin aileniz her zaman iyi olmanizi ister.kotu olmanizi istemez.önce anne baba