• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddiyat yüzünden evlenemeyen

Maşallah rabbim mutlugunuzu daim yuvanizi hep huzurlu eylesin utopik yada degil ama olabilecek şeyler.. benim okurken gozlerim doldu bende uzun zamamdir sevdigimle iş yüzünden evlenemiyoruz birde ben bi kurumda çalışınca babam sıcak bakmiyo annem işine girsin Öyle diyo onun ailesi yapalim birseyler diyo iki ara bi derede kaldım ne sevdigimi üzmek ne ailemi kırmak istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum da okurken düşündüm de bana da böyle bi cesaret gelirmi diye ama zor galiba inş sevdigimde işini bulur
Ütopik diyorlar ,onlara gore oyle olabilir .cunku bazen biz bile inanamiyoruz.ama biz bunlari gercekten yasadik isteyen inansin isteyen inanmasin.ben kimseyi inandirmak icin degil,kendi icimde tutamadigim duygulari disa vurmak icin anlattim.ne kadar zor gecen cocukluk ve genclik yaslarimda sadece okulumu dusundum.hayatimda sevgili nedir bilmedim.gezmek tozmak nedir görmedim.hep okudum hep bi çabam vardi.ve bunlarin mukafatini goruyoruz artik.ben evlendigimde sevdigimin hicbir seyi yoktu.kartondan sehpalarimiz vardi.ama yine de cok mutluyduk.birden ikimiz de cok iyi yerlere geldik.kismet.ben hayatta sadece sevgiye inanirim.

bizim de isimiz gucumuz yoktu.ve aileler ayrilmamiz icin baski yapiyordu.bunalima girdik ve nikah tarihimizi aldik.tum dostlarimizi davet ettik.gelen geldi gelmeyen dugune geldi.iyiki bunu boyle yapmisiz.cunku boyle olmasi gerekiyormus.siz ailenizi iyice dinleyin.onlara karsi gelmemeye calisin.sizin icin aileniz her zaman iyi olmanizi ister.kotu olmanizi istemez.önce anne baba

Is
Maşallah rabbim mutlugunuzu daim yuvanizi hep huzurlu eylesin utopik yada degil ama olabilecek şeyler.. benim okurken gozlerim doldu bende uzun zamamdir sevdigimle iş yüzünden evlenemiyoruz birde ben bi kurumda çalışınca babam sıcak bakmiyo annem işine girsin Öyle diyo onun ailesi yapalim birseyler diyo iki ara bi derede kaldım ne sevdigimi üzmek ne ailemi kırmak istemiyorum ama ne yapacağım bilmiyorum da okurken düşündüm de bana da böyle bi cesaret gelirmi diye ama zor galiba inş sevdigimde işini bulur
Is guc ergec oluyor.bu surecte birbirinizi kirmayin incitmeyin

Allah gerçekten yardım ediyor sabredip ona teslim olunca.
Ben maddi olarak normal bir ailede yaşadım.
Okulu bırakıp işe atıldım hep kendi ayaklarımın üzerinde durdum.
Eşimi tanıdığımda okulu vardı devam eden, askerliği vardı önünde engel, çalışıyordu ama parası yoktu....
okul bitsin dedi bitmedi dondurdu askere gitti onu aradan çıkarttı.
Geldi okula devam etti aynı zamanda da çalışıyorduk ikimizde.
ama biz maaş açısından şanslı değildik maalesef.
anca yetiyordu bir de onun babası yoktu sorumlulukları vardı.
en sonunda dedik okulu bitirmen zor çok yoğun bir işi vardı ders çalışamıyordu ki.
askerlik bitti nasılsa, paramız yok ama evlenebiliriz işimiz var sonuçta.
borç harç her şeyi kendimiz yaptık ve evlendik. Rabbim yüzümüzü güldürdü ilk kez maaşlarda bizim için önemli derecede iyileşmede oldu. o bile bize yetti şükrettik. borçları kapattık çok şükür. 2 yıllık evliyiz.
evimiz yok ama Rabbim nasip eder inşallah.

Back
X