• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddiyat

dertlibayan0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
21
5
1
32
Evett bayanlar sizce iki çalisan cift arasında maddiyat ne derece önemlidir , evliyken paralar ortak sevgiliyken neden erkek hesap öder raconu kesiyoruz.. ? Sizce bayanlarda bazen elini cebine atamaz mı ?? :ukala::KK19:

Evett bayanlar sizce iki çalisan cift arasında maddiyat ne derece önemlidir , evliyken paralar ortak sevgiliyken neden erkek hesap öder raconu kesiyoruz.. ? Sizce bayanlarda bazen elini cebine atamaz mı ?? :ukala::KK19:
Öyle bir racon kesmiyoruz biz. Kadınlar da hesapta elini cebine atmalı.

Bence böyle bi racon yok, olmamalı da.

Her şey ortak olmalı ama insanların yine de farklı bir yerde birikimi olmalı deriz eşimle biz o bana verir ben ona ama kenarda varlığını unuttuğumuz paralarımız olmalı yarının garantisi yok. Evet o benim ben onun her şeyiyiyim. Ama hayat bu onun içinde benim içinde

Sahsen kendi payimi odemisimdir cogu zaman. Nadiren erkek cok israr ederse he demisimdir. Cocuklarim da olursa bekarken kendi hesaplarini odemelerini ogretecegim nasip olursa.

Esim ödememe izin vermiyordu tanıştığımızda. Sonrada "maaşına kendin icin güzel ve mutlu edecek birşeyler al" derdi hep. Bende hep eve ve cocuklara harcadim :D yani aslında hep ortak olması taraftarıyım herseyin. Ama bunu çiftler aralarında konuşarak halledebilir zaten

Yoo bende gayet hesap ödedim sevgiliyken.
Ödetmek istemezdi ama ben bi yolunu bulurdum.

Sevgiliyken hep hesabı o öderdi, ben yanımda erkek varken hesap ödemeyi sevmiyorum. Bu benim tercihim. Ben de ona belli aralıklarla hediye alırdım. Kadının Heap ödemesi bir süre sonra alışkanlık yapıyor erkelerde, hiç umursamiyorlar bile. Böylece benim yaptığım görevim değil jest olurdu onun için. Şimdi evliyiz zaten.

Eşimle sevgili iken hiç bu muhabbetleri etmedik.biriktirdigim parayi kendisine veriyordum ödemeleri o yapıyorda.ayrıca ogrenciydim yeri gelir harçlık da yollardı.askerde iken de ben ona göndermiştim harçlık.insan benimsemisse birbirini fark olmuyor

Bu devirde erkekler yiyici olduğu için dikkat etmek lazım
Çoğu para delisi
Hesap ödetme meraklısı o nedenle hep uyanık olmak lazım

Yoo gayet kadın da hesap öder. Neden ödemesin? Ben çok ödedim, hala da öderim. Önemli olan iki tarafın da suistimal edilmemesi.

Back
X