- 17 Aralık 2012
- 94
- 96
- 98
- Konu Sahibi gecmisgelecek
-
İstanbulda ve kiraların 700 TLden başladığı semtlerin birinde tutulacak ev.
Bence maddiyat önemli evlilikte. Ama bu senin hayattan ne beklediğine ve nasıl yaşamak istediğine bağlı biraz da..
700 lira kira ödemek yerine, maaşların birini ev kredisine bağlayın, diğeri ile geçinin.
Zamanla maaşlar artığında biraz rahatlarsınız, borç bitince tümden düze çıkarsınız
İstanbul'da bu maaşlarla bir elin yağda, bir elin balda yaşamak mümkün değil ama
İktisatlı olursanız dönersiniz, sıkılmadan hiç bir şey olmuyor maalesef
Beni derdim para değil ama bu hayatta belirli bi standartım var altına düşmek istemiyorum. bu zamana kadar hiç kirada oturmadım. ailemin maddi durumu normal. Yani benim ikileme düşme nedenim gerçekten çok düzgün bir insan
Hayat malesef bize herşeyi altın tepside sunmuyor. Kendisinede söyledim zaten. ben sıkıntı çekmek istemiyorum. eğer ay sonu kirayı nasıl ödeyeceğim, fautaralar ödendi mi derdine düşeceksem evliliğin mantığı ne. Tabiki sıkıntı çekmeden olmaz bazi şeyler ama malum evler çok pahallı ve benim bulunduğum yere de yakın yerden almam lazım. burda da en kötü ev 110.00TL. Offf
ne kadar kazandığından ziyade ne iş yaptığına bakarım ben adamın. eşimle evlenirken de öyleydi benim için. yaşlarınız 20 lerin başı sanırım. iyi bir mesleği varsa illa ki tecrübe kazandıktan sonra maaşı belli bir düzeye çıkacak. ancak belli bir sanatı yoksa diyim sana hep bu standartta kalırsınız. tabi hayatın ne getireceği belli olmaz ama yine de hayattan çok fevkalade sürprizler beklememek lazım aileden zengin değilseniz.
evliligin mantıgı birbirini seven iki insanın aile kurup çocuk yapmasıdır. evliligin mantıgı ''tamam evlendim artık çok rahatım'' degildir. sorumluluk denen birşey var ve aile kuruyorsun. aile kurmak bedava degil. eger bedava olsun istiyorsan ailenin evinde oturmaya devam edip tüm kazancını kendine harcamaya devam edebilrisin ya da zengin birini bulacaksın artık
selam kızlar. evlilikte maddiyat ne kadar önemlidir. Ev kira erkek 1.500 kız 1.600 maaş alsa geçinmeye yeter mi? 28 yaşındayım ve bu zamana kadar hiç kirada oturmadım ve sıkıntı çekmedim. b şekilde evlenmek sıkıntıya sokar mı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?