ama bu kadarda olmaz ki.. sen onun eşisin seni herkesten daha düşünüp herkesten daha çok aramalı neden böyle yapıyor ki çok yanlış.. inşallah birdaha böyle yapmaz.. çok suçlu bence hiçbirşeyi bahane etmesin.. % 100 haklısın yani bir mesajdamı atamamış.. eğer birdaha öyle yaparsa sizde aynısı ona yapın hastayken ilgilenmeyin o yokmuş gibi davranın hatasını anlasın..
ama bu kadarda olmaz ki.. sen onun eşisin seni herkesten daha düşünüp herkesten daha çok aramalı neden böyle yapıyor ki çok yanlış.. inşallah birdaha böyle yapmaz.. çok suçlu bence hiçbirşeyi bahane etmesin.. % 100 haklısın yani bir mesajdamı atamamış.. eğer birdaha öyle yaparsa sizde aynısı ona yapın hastayken ilgilenmeyin o yokmuş gibi davranın hatasını anlasın..
Gamsız mı vicdansız mı merhametsiz mi ilgisiz mi demeliyim ya da hepsini demeliyim bu evlendiğimizden beri böyleydi
Merak ediyorum insanlar gerçekten değişir mi?
Bizim de hayata ortak bir bakışımız yok istiyorumki beraber kitap okuyalım yürüyüş yapalım spora gidelim evde film izleyelim
Sabit bakıyor hayata zevk almadığı şeyleri asla yapmayı istemiyor yapsa da çenesine vuruyor pişman ettiriyor
Arkadaşları arasında çok şımarık hareketleri var yıkama yağlamaya bayılıyor
Ben istiyorum ki güzel güzel giysin alalım beraber ama yok adamda tık yok sanki dersin 50 sinde bundan sonra napacağım der gibi içim kıyılıyor kaba biraz da nefret ediyorum insanların içinde bazen nasıl davranışacağını bilmiyor üffff
erkekler için evlilik aşkın sonudur
kadınlar için evlilik aşkın başlangıçıdır
erkekler için görevin sonu
kadın için görevin başlangıçı
erkek değişmez
kadın istemezsede değişmek zorunda :26:
bütün fedakarlık kadınlar yapar
evlilik : kadın sustu ve '' yuttu '' kadar yürür...
erkekler için evlilik aşkın sonudur
kadınlar için evlilik aşkın başlangıçıdır
erkekler için görevin sonu
kadın için görevin başlangıçı
erkek değişmez
kadın istemezsede değişmek zorunda :26:
bütün fedakarlık kadınlar yapar
evlilik : kadın sustu ve '' yuttu '' kadar yürür...