Oncelikle gecmis olsun dilerim.acaba esinin yapisi mi boyle?hep bana bana mi herkese karsi?yapiysa degismiyor maalesef
Kim olursa olsun
Ne kadar değer görüyosan, o kadar değer ver
Hep ben arıyorum hep ben ediyorum dememek adına..
Sen hastayken aramıyo madem, sende onu arama hastayken
Bazızı laftan anlamaz, aynısını yaşaması gerekir..
Hastalanmadı bu zamana kadar :) üstelik ilçede çalışıyorum git gel yapıyorum akşam olmuş ben arıyorum yemeğe ne zaman gideceZ diye hani benim açlığım tokluğum gelişim gidişim umrunda değil ben bu sonucu çıkarıyorum ölsem haberi olmaz okadar ilgili benimle
Sende hiç arama
:26:
Aramıycam artık gerçekten çok yoruldum aramadım unuttum haklısın diyo ama ardından başlıyor yok çok yoğundum yok yemek bile yiyemedim dedim sus kendini haklı konuma getirme her seferinde yeter
Bi mesaj atmak kaç saniye ?
İsteyen fırsat bulur
İstemeyen bulamaz
Sende umursama bakalım ne yapacak
Bitlikedi,
Diğer konunu da okudum çok üzüldüm
Keşke sadece aramıyor olması problem olsaydı
Baştan sona herşeyi problem bu adamın
Düğün salonunda olacak sandığın düğününüz mevlütlü olmuş
Ve sana söylenmemiş bile ?
Özel bazı sorunlarınız da var anladığım kadarıyla
Arkadaş sevdası , kahve alışkanlığı da var
Çok duydum böylesini ama balayına bile arkadaşlarla beraber gidenini ilk kez duyuyorum
umursamayınca gerçekten üstüne düşmeye başlıyolar. ama bilmiolar ki bizim içimizden bişiler kopup gidiyo(((
Düğünüm boyunca ağladım sabah ezanı okunuyordu uyuduğumda ve o gitti umursamadı bile uyudu aile büyüklerine gücü yetmemiş bana yalan söylememiş düşünsenize bildiğin halde birşeyin olmayacağını eşine söylemiyorsan bu yalan değil de nedir yine haklı .. Balayında küstü konuşmadı arkadaşlarla beni yalnız bıraktı o kadar iğrençti onlar balayı çiftiydi sanki
Kahveyi çok seviyordu il değiştirince o ortamından çıktı ama benden giden çoktan gitti arkadaşlarının yaş grubu 45 ve üstü
Şimdi bu şehirde kendisine bir ortam kurdu mu bilmiyorum
Daha anlatamadıklarım..
Memursun, çocuğun yok
Eşini sevmiyorsun , sana dokunmasına bile tahammülün yok
Ailen arkanda
Hala daha bir düzelme göstermiyor kendisi
Çık git, ailende kal
Bu süre zarfında çaba gösterip özüre gelirse eyvallah
Gelmezse de o da bitirmek istiyor demektir
Böyle belirsizlik daha kötü
Teşekkür ediyorum çok sağol ben düğün mevzularının yarasını sarmaya çalıştım ama o bi türlü kapattırmadı niye derseniz ilgisizliği yalnızlığım rahatlığı kahve arkadaş sevdası derken benim yaralarım kapanmadı dağlandıOlan olmuş arkadaşım
Sana yalan söyleyip düğünü tamamen farklı yapmışlar, kötü olmuş evet
Ama kan davası gibi sürdürme artık
Balayına çiftler başbaşa gider
Hadi eşin bi acayip zaten de arkadaşlarınında mı jetonu düşmemiş
İnsan bizim ne işimiz var siz başbaşa gidin teşekkürler demez mi
Bu da olmuş artık
Bundan sonrasına bakmanız lazım
Diğer anlatmadıklarını henüz bilemiyoruz
Anlatırsan ona göre yorum yaparız
Benim şimdi çıkmam lazım mesaim bitti
Sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez, bu adamı hala ne diye sen arayıp duruyosun
ya o düşüncesizlik valla bende de var utandım kendimdeneşim ben hastayken mesaj atar cepten nasıl oldun diye, eve geldiğim saatlerde evden arar geldin mi ne yaptın yemek yedin mi falan... ama ben o hasta olduğunda bunları hiç düşünemem. kütük de değilim ama akıl edemiyorum napıyım. kendisi gelip anlatır akşam doktora gittim bugün diye... üzülüyor, söylüyor da zaten ama napıyım yaa yeterince ince değilim demek ki. yani diyeceğim o ki hemen kötüye yorma istersen, başka sıkıntıların var mı bilmiyorum ama sırf buysa üzülme.
Yok genelde böyledir normalde de aramıyor sormuyor Msj atmıyor benim takıldığım nokta ya bari hastayken bunu yapma
Yeğenini bile kaç kere arar hasta olunca demek ki düşünebiliyormuş isteyince
Sen de yapma yahu :) bak ne güzel seni düşünen bir eşin var sen de hatırlat bi şekilde kendine rahatsız olduğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?