• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madem ayrılmak istemiyorsun amacın ne?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Venev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Venev

🦋V🦋
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
2.320
1.719
333
Hastayım dünden beri öğretmenim faranjit oldum bir de üstüne üşüttüm dün akşam da erken yattım sabah okula gittim tabi herneyse saat 5 te okuldan geldim insan bir arayıp sormaz mı ya bitlikedi nasıl oldun rahatsızdın iyi misin diye?
Tüm sorunlara rağmen o önemli bi olay olur gider ben yinede ararım sorarım naptınız diye ama adam gün boyu aramaktan aciz ben mi abartıyorum?
Evde ne eksik var bilmez daha birgün gönlünden gelipte poşetlerle gelmemiştir eve evin erkeği de benim kadını da sanki siz de böyle misiniz? Ayrılmak istemiyorum diyo ama bir de benim ilgi göstermemi bekliyo bunaldım..

Oncelikle gecmis olsun dilerim.acaba esinin yapisi mi boyle?hep bana bana mi herkese karsi?yapiysa degismiyor maalesef:(

Kim olursa olsun
Ne kadar değer görüyosan, o kadar değer ver
Hep ben arıyorum hep ben ediyorum dememek adına..

Sen hastayken aramıyo madem, sende onu arama hastayken
Bazızı laftan anlamaz, aynısını yaşaması gerekir..

:26:
Oncelikle gecmis olsun dilerim.acaba esinin yapisi mi boyle?hep bana bana mi herkese karsi?yapiysa degismiyor maalesef:(

Teşekkür ediyorum kendisini çok sever evet dün kızdım unuttum seni diyor bana var mı böyle mantık? Ben köpek yavrusu muyum dedim nasıl unutabiliyorsun çok yoğundum fırsatım olmadı dedi ver telefonunu dedim aramalarına baktım iş arkadaşları dışında fırsat bulup da görüştüğü var mı diye evet 3 kişi aranmıştı Fırsat bulunup sana diyecek hiçbir lafım yok artık dedim bu nasıl bir mantık anlamıyorum

:28:
Kim olursa olsun
Ne kadar değer görüyosan, o kadar değer ver
Hep ben arıyorum hep ben ediyorum dememek adına..

Sen hastayken aramıyo madem, sende onu arama hastayken
Bazızı laftan anlamaz, aynısını yaşaması gerekir..

Hastalanmadı bu zamana kadar :) üstelik ilçede çalışıyorum git gel yapıyorum akşam olmuş ben arıyorum yemeğe ne zaman gideceZ diye hani benim açlığım tokluğum gelişim gidişim umrunda değil ben bu sonucu çıkarıyorum ölsem haberi olmaz okadar ilgili benimle

:28:

Hastalanmadı bu zamana kadar :) üstelik ilçede çalışıyorum git gel yapıyorum akşam olmuş ben arıyorum yemeğe ne zaman gideceZ diye hani benim açlığım tokluğum gelişim gidişim umrunda değil ben bu sonucu çıkarıyorum ölsem haberi olmaz okadar ilgili benimle

Sende hiç arama

Sende hiç arama

Aramıycam artık gerçekten çok yoruldum aramadım unuttum haklısın diyo ama ardından başlıyor yok çok yoğundum yok yemek bile yiyemedim dedim sus kendini haklı konuma getirme her seferinde yeter

Aramıycam artık gerçekten çok yoruldum aramadım unuttum haklısın diyo ama ardından başlıyor yok çok yoğundum yok yemek bile yiyemedim dedim sus kendini haklı konuma getirme her seferinde yeter

Bi mesaj atmak kaç saniye ?
İsteyen fırsat bulur
İstemeyen bulamaz
Sende umursama bakalım ne yapacak

Bitlikedi,
Diğer konunu da okudum çok üzüldüm
Keşke sadece aramıyor olması problem olsaydı
Baştan sona herşeyi problem bu adamın

Düğün salonunda olacak sandığın düğününüz mevlütlü olmuş
Ve sana söylenmemiş bile ?
Özel bazı sorunlarınız da var anladığım kadarıyla
Arkadaş sevdası , kahve alışkanlığı da var
Çok duydum böylesini ama balayına bile arkadaşlarla beraber gidenini ilk kez duyuyorum

umursamayınca gerçekten üstüne düşmeye başlıyolar. ama bilmiolar ki bizim içimizden bişiler kopup gidiyo:((((

Bitlikedi,
Diğer konunu da okudum çok üzüldüm
Keşke sadece aramıyor olması problem olsaydı
Baştan sona herşeyi problem bu adamın

Düğün salonunda olacak sandığın düğününüz mevlütlü olmuş
Ve sana söylenmemiş bile ?
Özel bazı sorunlarınız da var anladığım kadarıyla
Arkadaş sevdası , kahve alışkanlığı da var
Çok duydum böylesini ama balayına bile arkadaşlarla beraber gidenini ilk kez duyuyorum

Düğünüm boyunca ağladım sabah ezanı okunuyordu uyuduğumda ve o gitti umursamadı bile uyudu aile büyüklerine gücü yetmemiş bana yalan söylememiş düşünsenize bildiğin halde birşeyin olmayacağını eşine söylemiyorsan bu yalan değil de nedir yine haklı .. Balayında küstü konuşmadı arkadaşlarla beni yalnız bıraktı o kadar iğrençti onlar balayı çiftiydi sanki
Kahveyi çok seviyordu il değiştirince o ortamından çıktı ama benden giden çoktan gitti arkadaşlarının yaş grubu 45 ve üstü
Şimdi bu şehirde kendisine bir ortam kurdu mu bilmiyorum
Daha anlatamadıklarım..

Memursun, çocuğun yok
Eşini sevmiyorsun , sana dokunmasına bile tahammülün yok
Ailen arkanda
Hala daha bir düzelme göstermiyor kendisi

Çık git, ailende kal
Bu süre zarfında çaba gösterip özüre gelirse eyvallah
Gelmezse de o da bitirmek istiyor demektir

Böyle belirsizlik daha kötü

umursamayınca gerçekten üstüne düşmeye başlıyolar. ama bilmiolar ki bizim içimizden bişiler kopup gidiyo:((((

Sabah kahvaltı hazırladı 1 buçuk seneden beri ilkkez çünkü hastayım ve suçlu ya normalde kılını kıpırdatmaz ki bende çalışıyorum yoruluyorum fazlasıyla ama adamın bildiği tek şey tüketmek

Düğünüm boyunca ağladım sabah ezanı okunuyordu uyuduğumda ve o gitti umursamadı bile uyudu aile büyüklerine gücü yetmemiş bana yalan söylememiş düşünsenize bildiğin halde birşeyin olmayacağını eşine söylemiyorsan bu yalan değil de nedir yine haklı .. Balayında küstü konuşmadı arkadaşlarla beni yalnız bıraktı o kadar iğrençti onlar balayı çiftiydi sanki
Kahveyi çok seviyordu il değiştirince o ortamından çıktı ama benden giden çoktan gitti arkadaşlarının yaş grubu 45 ve üstü
Şimdi bu şehirde kendisine bir ortam kurdu mu bilmiyorum
Daha anlatamadıklarım..

Olan olmuş arkadaşım
Sana yalan söyleyip düğünü tamamen farklı yapmışlar, kötü olmuş evet
Ama kan davası gibi sürdürme artık

Balayına çiftler başbaşa gider
Hadi eşin bi acayip zaten de arkadaşlarınında mı jetonu düşmemiş
İnsan bizim ne işimiz var siz başbaşa gidin teşekkürler demez mi
Bu da olmuş artık
Bundan sonrasına bakmanız lazım

Diğer anlatmadıklarını henüz bilemiyoruz
Anlatırsan ona göre yorum yaparız
Benim şimdi çıkmam lazım mesaim bitti
Sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez, bu adamı hala ne diye sen arayıp duruyosun

Memursun, çocuğun yok
Eşini sevmiyorsun , sana dokunmasına bile tahammülün yok
Ailen arkanda
Hala daha bir düzelme göstermiyor kendisi

Çık git, ailende kal
Bu süre zarfında çaba gösterip özüre gelirse eyvallah
Gelmezse de o da bitirmek istiyor demektir

Böyle belirsizlik daha kötü

Bana diyorki ayrılmak istemiyorum bende diyorum ki madem istemiyorsun bir çaba göster beni bu hale getiren sensin düzeltmesi gereken de ama sen bana seni sevmiyorum dedin benim gururum yok mu diyo insan kaybetmek istemiyorsa çabalamaz mı?
Tayin için bekliyorum şu anda şubatı o süre zarfında ne olur bilmiyorum ama zaten ilk günden beri ilgisizdi hala da öyle

Olan olmuş arkadaşım
Sana yalan söyleyip düğünü tamamen farklı yapmışlar, kötü olmuş evet
Ama kan davası gibi sürdürme artık

Balayına çiftler başbaşa gider
Hadi eşin bi acayip zaten de arkadaşlarınında mı jetonu düşmemiş
İnsan bizim ne işimiz var siz başbaşa gidin teşekkürler demez mi
Bu da olmuş artık
Bundan sonrasına bakmanız lazım

Diğer anlatmadıklarını henüz bilemiyoruz
Anlatırsan ona göre yorum yaparız
Benim şimdi çıkmam lazım mesaim bitti
Sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez, bu adamı hala ne diye sen arayıp duruyosun
Teşekkür ediyorum çok sağol ben düğün mevzularının yarasını sarmaya çalıştım ama o bi türlü kapattırmadı niye derseniz ilgisizliği yalnızlığım rahatlığı kahve arkadaş sevdası derken benim yaralarım kapanmadı dağlandı

ya o düşüncesizlik valla bende de var utandım kendimden :( eşim ben hastayken mesaj atar cepten nasıl oldun diye, eve geldiğim saatlerde evden arar geldin mi ne yaptın yemek yedin mi falan... ama ben o hasta olduğunda bunları hiç düşünemem. kütük de değilim ama akıl edemiyorum napıyım. kendisi gelip anlatır akşam doktora gittim bugün diye... üzülüyor, söylüyor da zaten ama napıyım yaa yeterince ince değilim demek ki. yani diyeceğim o ki hemen kötüye yorma istersen, başka sıkıntıların var mı bilmiyorum ama sırf buysa üzülme.

ya o düşüncesizlik valla bende de var utandım kendimden :( eşim ben hastayken mesaj atar cepten nasıl oldun diye, eve geldiğim saatlerde evden arar geldin mi ne yaptın yemek yedin mi falan... ama ben o hasta olduğunda bunları hiç düşünemem. kütük de değilim ama akıl edemiyorum napıyım. kendisi gelip anlatır akşam doktora gittim bugün diye... üzülüyor, söylüyor da zaten ama napıyım yaa yeterince ince değilim demek ki. yani diyeceğim o ki hemen kötüye yorma istersen, başka sıkıntıların var mı bilmiyorum ama sırf buysa üzülme.

Yok genelde böyledir normalde de aramıyor sormuyor Msj atmıyor benim takıldığım nokta ya bari hastayken bunu yapma
Yeğenini bile kaç kere arar hasta olunca demek ki düşünebiliyormuş isteyince
Sen de yapma yahu :) bak ne güzel seni düşünen bir eşin var sen de hatırlat bi şekilde kendine rahatsız olduğu zaman

Yok genelde böyledir normalde de aramıyor sormuyor Msj atmıyor benim takıldığım nokta ya bari hastayken bunu yapma
Yeğenini bile kaç kere arar hasta olunca demek ki düşünebiliyormuş isteyince
Sen de yapma yahu :) bak ne güzel seni düşünen bir eşin var sen de hatırlat bi şekilde kendine rahatsız olduğu zaman

eşiminki de bana özel değil merak etme o herkese karşı öyledir...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X