• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Madem ayrılmak istemiyorsun amacın ne?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Venev
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan hiç bilmiyorum okadar çok soru var ki kafamda değiştiğini gerçekten görsem duygularım gelir mi yerine? Bu kadar çok sorun yaşadıktan sonra bu evliliğin ne kadarı düzelir üzülerek söylüyorum ben kocamı hiç arzulamadım ilk günden bu güne çünkü ilk gün yıktı beni ve düZeltmek için de hiç bir şey yapmadı hiçbir şey olmamış gibi davrandı kararsızım hem de çok

sen onu çoktan içine gömmüş
cenaze namazını bile kılmışsın

sen onu çoktan içine gömmüş
cenaze namazını bile kılmışsın

İşte şuan saçma sapan düşünceler içindeyim ayrılırsam Allah'ın zoruna gider mi? Ona haksızlık mı ederim? Tekrar birine güvenir miyim? Onda da aynı şeyleri Yaşar mıyım? Ahhhh ben öleyim en iyisi :43:

İşte şuan saçma sapan düşünceler içindeyim ayrılırsam Allah'ın zoruna gider mi? Ona haksızlık mı ederim? Tekrar birine güvenir miyim? Onda da aynı şeyleri Yaşar mıyım? Ahhhh ben öleyim en iyisi :43:

bu soruların cevapları da sende
onsuz mutlu olurmusun
ona haksız ettigini gerçekten düşünürmüsün
bunları cevabı evetse biraz daha mücadele
yok hayırsa yapacak şey belli zaten

bu soruların cevapları da sende
onsuz mutlu olurmusun
ona haksız ettigini gerçekten düşünürmüsün
bunları cevabı evetse biraz daha mücadele
yok hayırsa yapacak şey belli zaten

Ona bu kadar duygusuzken yiten şeylerin ger gelmesi mümkün müdür?
Şubat'a kadar bekleyeceğim zaten ozamana kadar bir şeyler belli olur inşallah
Cinsellik olmadan düzelir mi bu dönem çünkü düşünmek bile çok kötü yapıyor beni

Ona bu kadar duygusuzken yiten şeylerin ger gelmesi mümkün müdür?
Şubat'a kadar bekleyeceğim zaten ozamana kadar bir şeyler belli olur inşallah
Cinsellik olmadan düzelir mi bu dönem çünkü düşünmek bile çok kötü yapıyor beni

içinde biten şeyler bence yeniden geri yerine gelmez
bi insanı önce sevip sonra nefret edip sonra tekrar sevebilirmisin
hadi sevdin diyelim tekrar aşık olup
herşeye yeniden başlayabilirmisin
hadi sevdin yeniden herşeyi unutabilecekmisin bugünler aklına hiç gelmeyecekmi
cinselligi düşünmek bile seni kötü yapıyorsa
bazı şeyleri fazla uzatma
sen bu adamı artık istemiyorsun

içinde biten şeyler bence yeniden geri yerine gelmez
bi insanı önce sevip sonra nefret edip sonra tekrar sevebilirmisin
hadi sevdin diyelim tekrar aşık olup
herşeye yeniden başlayabilirmisin
hadi sevdin yeniden herşeyi unutabilecekmisin bugünler aklına hiç gelmeyecekmi
cinselligi düşünmek bile seni kötü yapıyorsa
bazı şeyleri fazla uzatma
sen bu adamı artık istemiyorsun

Evlendiğim günden beri kalbim hiç çarpmadı ki şuan Allah korkusundan bekliyorum belkide bilmiyorum
İşin kötüsü ben ona hiç aşık olmadım ki.. Sevdim ya da sevdiğimi sandım
Korkuyorum mutlu olamam diye bir daha ayrılırsam eğer bir başkasıyla :14:

Evlendiğim günden beri kalbim hiç çarpmadı ki şuan Allah korkusundan bekliyorum belkide bilmiyorum
Korkuyorum mutlu olamam diye bir daha ayrılırsam eğer bir başkasıyla :14:[/QU

bitlikedii peki eşin senin onunla ilgili bu düşğncelerini biliyor mu bişeyler yapmayı düşünmüyor mu

Korkuyorum mutlu olamam diye bir daha ayrılırsam eğer bir başkasıyla :14:[/QU

bitlikedii peki eşin senin onunla ilgili bu düşğncelerini biliyor mu bişeyler yapmayı düşünmüyor mu

Açıkçası çabası yoktu şuana kadar gösterdiği tek çaba haftasonu rahatsızlığımdan dolayı ve suçlu da olduğu için yaptıklarıydı
Hiç bir şey yapmadı diyebilirim sen beni sevmiyorsun benim gururum yok mu bişey yapmam diyordu

Korkuyorum mutlu olamam diye bir daha ayrılırsam eğer bir başkasıyla :14:

Hiç kalbin çarpmadıysa niye evlendin ki
Kalbin güm güm olsa bile bazen tahammül edemezken evliliğe, sevmezken çooook zor olmalı

Kusura bakma da boşanırdım da Allah korkusundan bekliyorum demek bana garip geldi

Niye Allah'tan korkuyosun bu hırsızlık mı sanki

Bir sürü hayal kırıklığı yaşamışsın
Düğünün eğlenceli olacak sanıyoken mevlütlü olmuş
Balayına eşinin arkadaşlarıyla gitmişsiniz
Eşinin arkadaş ve kahve sevdası hiç bitmemiş
Seni hep yalnız bırakmış
Daha anlatamadığım çok şey var diyosun, sanırım cinsel sorunlar bunlar
Bana dokunmasına bile tahammüllüm yok diyosun

Eee daha ne olsun ?
Adam sana kahvaltı vs. hazırlamış, sende hala yaprak kıpırdamıyo madem
Sen bu evliliği kafada bitirmişsin, çaba da gösterse umrunda olmuyo
Sadece resmen mi boşanmak seni Allah'tan korkutuyo

Madem mutlu değilsin ayrılırsın, o kahvede pişpirik oynarken korkmuyo da Allah'tan sen niye durduk yere korkasın

:28:

Hastalanmadı bu zamana kadar :) üstelik ilçede çalışıyorum git gel yapıyorum akşam olmuş ben arıyorum yemeğe ne zaman gideceZ diye hani benim açlığım tokluğum gelişim gidişim umrunda değil ben bu sonucu çıkarıyorum ölsem haberi olmaz okadar ilgili benimle

aynı valla :4: unuttum , vaktim yoktu.... bahane çok :19: yapısı bu değişmezler

Kusura bakma da boşanırdım da Allah korkusundan bekliyorum demek bana garip geldi

Niye Allah'tan korkuyosun bu hırsızlık mı sanki

Bir sürü hayal kırıklığı yaşamışsın
Düğünün eğlenceli olacak sanıyoken mevlütlü olmuş
Balayına eşinin arkadaşlarıyla gitmişsiniz
Eşinin arkadaş ve kahve sevdası hiç bitmemiş
Seni hep yalnız bırakmış
Daha anlatamadığım çok şey var diyosun, sanırım cinsel sorunlar bunlar
Bana dokunmasına bile tahammüllüm yok diyosun

Eee daha ne olsun ?
Adam sana kahvaltı vs. hazırlamış, sende hala yaprak kıpırdamıyo madem
Sen bu evliliği kafada bitirmişsin, çaba da gösterse umrunda olmuyo
Sadece resmen mi boşanmak seni Allah'tan korkutuyo

Madem mutlu değilsin ayrılırsın, o kahvede pişpirik oynarken korkmuyo da Allah'tan sen niye durduk yere korkasın
O kadar haklısın ki yazdıklarında şimdi nasıl diyim biz nişan attık o dönemde çok üzüldüm gene haketmediğim şeyler yaşadım yaşattırdım ayrılık döneminde hiç bırakmadı peşimi okuluma çıktı geldi ailemin karşısına çıktı seviyorum bırakmam diye neyse bende belki ayrılığın verdiği acıyı ya da evlenememeyi kavuşamamayı bu duygular bana evliliği yaptırdı belkide hırs uğruna oldu ama kimse tahmin edemiyor evlenince nasıl bir hayat sürüleceğini
Herkes diyor yuvayı yıkmak kolay biraz mücadele edin diye işte bende bunun korkusu var bilmiyorum arkadaşım işte
Şimdi bayramda beni memelekette bırakıp arkadaşlarıyla il dışına gidecekler bına ne demeli?
benim belki de cesarete ihtiyacım var ne kadar dik dursam da sanırım bir o kadar korkağım

peki eşinin genel yapısı mı ilgisiz yada en başından beri mi bu şekildeydi

Nişanlanana kadar ilgi budalasıydı nişandan bir süre sonra bir tartıştık ondan sonra çok değişti soğuk davrandı kavgalar falan nişan atıldı işte sonra ayaklarıma kapandı ben değiştim eskisi gibi olacam o hataları yapmayacam falan tabi beni kandırmak için bana ve aileme bin türlü yalan dolan e bunları da evlendikten sonra öğrendim yalanlarını neyse gerçekten eşim çok değişmişti evlilik sonrası çok daha ilgisiz oldu çünkü

Bişey hissetmiyorum ya da hissediyorum üstünü kapatıyorum onu özlemiyorum gün içinde çok nadir geliyor aklıma beni kendisinden çok soğutmuş tek bildiğim bu artım el ele tutuşmuyoruz beraber uyumuyoruz ( horluyor ) yani koptuk birbirimizden o arada sırnaşıyor ama bazen gözüme düşman gibi görünüyor

bende aynı durumdayım acaba seviyor muyum yoksa sevmiyor muyum diye ,benimde gün içinde aklıma bazen geliyor (iyi ki okul var öğrencilerle ,arkadaşlarla vakit geçiyor yoksa kafayı çoktan yemiştim) onu aslında özlüyorum ama bana yaptıklarından ve söylediklerinden sonra affedeyim diyorum ama içim soğudu artık hayır affettme diyorum kendi kendime,biz de el ele tutuşmuyoruz ,yatağa ne zaman geliyor bilmiyorum salonda uyuyup kalıyor genelde önceden kalk yatağa yat derdim onu bile demiyorum artık,biz de koptuk senin ki yine sırnaşıyormuş ,benim eşim onları bile yapmıyor,kaçıyor bile ben de artık hiçç uğreşmıyorum onunla ,aramıyorum,sormuyorum ,yanına yaklaşmıyorum çoğu zaman.

İnan hiç bilmiyorum okadar çok soru var ki kafamda değiştiğini gerçekten görsem duygularım gelir mi yerine? Bu kadar çok sorun yaşadıktan sonra bu evliliğin ne kadarı düzelir üzülerek söylüyorum ben kocamı hiç arzulamadım ilk günden bu güne çünkü ilk gün yıktı beni ve düZeltmek için de hiç bir şey yapmadı hiçbir şey olmamış gibi davrandı kararsızım hem de çok

seninle aynı şeyleri yaşıyoruz ,sadece sizin evliliğiniz farklı olmuş,şu anki durumumuz aynı,benimde kafamda bir çok soru var acaba ayrılsam mı,ama diyorum sen kendine çeki düzen verirsen aramız düzelir ,ben kinci değilimdir çünkü,ama ama eşim oturup konuşmayı bile çok görüyor sana bırakıyorum kararı diyor, sen ne dersen o olur diyor,ben de acabalar içinde kaldım off offf Allah sana da bana da kolaylık versin

bende aynı durumdayım acaba seviyor muyum yoksa sevmiyor muyum diye ,benimde gün içinde aklıma bazen geliyor (iyi ki okul var öğrencilerle ,arkadaşlarla vakit geçiyor yoksa kafayı çoktan yemiştim) onu aslında özlüyorum ama bana yaptıklarından ve söylediklerinden sonra affedeyim diyorum ama içim soğudu artık hayır affettme diyorum kendi kendime,biz de el ele tutuşmuyoruz ,yatağa ne zaman geliyor bilmiyorum salonda uyuyup kalıyor genelde önceden kalk yatağa yat derdim onu bile demiyorum artık,biz de koptuk senin ki yine sırnaşıyormuş ,benim eşim onları bile yapmıyor,kaçıyor bile ben de artık hiçç uğreşmıyorum onunla ,aramıyorum,sormuyorum ,yanına yaklaşmıyorum çoğu zaman.

Evet iyi ki çalışıyoruz yoksa çok daha zor geçerdi ama şunu farkettim birileriyle paylaşınca Halim'i çok rahatladım çünkü bir ara kafayı yiyecektim kende kendime konuşmaktan insanların mutluluğunu kıskanmaktan yalnızlığıma sövüp saymaktan
İnsanlar değişir mi?
Belki eşin seni kaybedeceğinin farkına varamadı henüz çünkü eşimde başlarda inanmıyordu ne zamanki ben ciddiyetimi iyice belli ettim kıvırmalara başladı sen de niyetinin ciddiliğini bir hissettir istersen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X