madem gideceksin neden hayatıma giriyosun ??

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
merhaba arkadaşlar,aylardır kafamı kurcalayan sürekli bi cevap aradıgım bi konu var:/ sizin fikirleriniz benim için çok önemli..sizi sıkmamak için kısa kısa yazmaya calısıcam :)

6 ay önce biriyle tanıstım görüştük konuştuk..herşey güzel devam ederken birden uzaklaşmaya başladı bende haliyle bunu sorgulamaya başladım ''kafam çok karısık sana anlatmam gereken seyler var ama bana zaman ver ben nişan atmış biriyim'' dedi.Bende bunu normal karsıladım ve ona sure tanıdım aramadım sormadım aradan bi kaç gün gecti ve msj olarak''gelecekte ne yapmak istedigimi bilmiyorum seni nereye süreklidiğimn farkında değilim kendimi tasıması kolay ama yanımda birini daha gel bulusalım ama bulusunca seni daha cok isteyceğim ''gbi bi msj atmıs ben genelde cok yogun calıstıgı ıcın ona hep anlayıslı yaklaştım şimdide ben sana nasıl yardımcı olabilirim yanında olarak mı hayatından cıkarak mı dedim o da ben sana nasıl zarar vermeyebilirim asıl mesele bu dedi ve biz o gün görüştük yüzyüze...

ben içimde bi umutla yanına gitmiştim ki bana dediği seyler beni altüst etti ''biz şimdi nereye kadar elele kolkola gezicez sen illaki artık evlenelim diceksin ama ben daha önce nişan attıgımdan evlenmeyi düşünmüyorum maddi manevi çok zor seyler atlattım aynı seyler sneinlede olursa toparlanamam ''tarzı konustu ben o an kaybetme korkusuyla olsa gerek biz belki çok mutlu olucaz neden böyle düşünüyosun diye debelenip durdum :/ keşke yapmasaymısım gidene kal denmezmiş

KIZLAR şimdi asıl sorun madem düşüncesi bastan beri buydu neden en bastan benimle görüşmek istedi neden mesajlar attı iş arkadaşlarıyla bile tanışmıstım birlikte günübirlik seyehate bile cıkmıstık :/ bilmiyorum ben mi abartıyorum ama kafamda dönüp duruyo düşünceler
fazla ayrıntıya girmek istemedim ama sorunuz olursa cevaplarım
yardımcı olursanız cook sevinirim :)) şimdiden cok tesekkür ederim

haklısın aslında bende düşünüyorum o olasılıgı bi kaç defa evine davet etti ve ben gitmemiştim acaba diyorum amacı başka bişimiydi ?? evlenilcek kız diye ayırıyor ya erkekler beni o gruba aldı sonra yol verdi heralde

Kimse biriyle yeni ilişkiye başlarken bunları söyleyemez zaten. Çoğu insan da ayrılacağım diye ilişkisine başlamaz, ki bu adam da bunu planlayarak başlamamış. Madem gidecektin diye bir şey yok yani.
Belli ki yaşadığı kötü tecrübelerin seninle de yaşanacağı riskini görmüş ve korkmuş. Düzgünce hislerini ve kaygılarını söylemiş. Şimdiye kadar ikiniz de güzel şeyler yaşamışsınız, kendin de diyorsun. Benimle oynadı psikolojisine girmeye gerek yok.

benimle oynadı diyemem hatta dürüst davrandı ama biranda kısa bi sürede işler nasıl tersine dönebiliyor beni ne kadar tanıdıda aynı seyleri yasıcagını anladı ??

bencede senın nıyetının cıddı oldugunu anladı...baksana sanırım bekar evınde yasıyor senı kaç kere davet etmış gıtmemışssın....bence nıyet acıkca bellı....baktı olmayacak işler cıddıye bınecek senınle gönul eglendıremeyecek en ıyısının ayrılmak oldugunu düşünmüş
zararın neresınden dönersen kardır hıç uzulme derım

:)) evet cok haklısın ama hani istedim olmadı ya hazmedemedim sanırım hala düşünüyorum takip ediyorum sosyal medyadan fln filan kalp söz dinlemiyo :/

:)) evet cok haklısın ama hani istedim olmadı ya hazmedemedim sanırım hala düşünüyorum takip ediyorum sosyal medyadan fln filan kalp söz dinlemiyo :/

senı çok ıyı anlıyorum aslında...konun benı çok eskılere göturdu...yıllar once 18 yasındayken o karsıma çıkmıştı 25 yasındaydı ilk buluşmada benı opmeye kalktı felan ıstemedım tersledım...neysekı olgun aklı basında bırıydım her zaman....bırkaç kere daha buluştuk hep aynı ısteğı oldu hıç cevap vermedım baktı ıstedıgını alamıcak çektı gıttı hayatımdan
o yasadıgımız bır ayı ben hıç unutmadım..ama karsısına gecıp bır kere bıle" neden "demedım..gururum çok tavandaydı halada oyle aslında.....ama o kadar uzulmuştumku...dusunsene yas 18 ve ben onu gercekten sevmıştım
yıllar sonra ( 5 yıl gecınce) benı bırgun yolda durdurdu işte o donem sorunları oldugunu maddı acıdan yılıkdıklarını felan fılan o sebeple hayatımdan çıkıp gıttgını vs vs anlattı....gozlerının içine bıle bakmadım affetmemek ıçın....ofıse döndugumde saatlerce agladım....ben onu okadar sevmıştımkı bılmedı bunu hıç bellı etmedım gururdan
sonra peşimde koştu ama geri dönmedim affetmedım onu.....pişman olmuştu ama ne fayda
hayat ıste boyle erkekler çok ne yazıkkı

üzüldüm :/ ne güzel ama kararlılıgınızı korumussunuz keske bende öyle olabilsem
İNŞALLAH döner bende çok istiyorum bunu pişmanlıgını görmek istiyorum

Amacı şuydu buydu diye kesin bir şey diyemem ama belli ki başta her şey hoşlanmadan ve hoş vakit geçirmekten ibaretti sonra gidişat değişmeye ve senin duygularından emin olunca en basit en kolay yolu seçti.. kaçmayı seçti..
Bu konularda biraz net olun ya benim niyetim belli istemediğin halde neden seni bekleyip kendime eziyet edeyim neden bunu yapayım.. istemiyorsan yol senin gerek yok böyle bahanelere..

Sizinle gelecek dusunmuyormus ama evine davet ediyor kendisiyle tezat.
önce eve davet etti ben pek kahve sevmiyorum ama sen yaparsan içerim gibi laf yapıp bende safım cidden öyle sanıyorum o an allahım engel oldu heralde yok sen beni eve bırak başka zaman yaparım kahve dedim bı kac gun sonra ben gittim ona 2li fincan almıstım son görüşmemizde verdim onları dedi madem fincanımız var gidelim bana demesin mi arabasına bile binmedim o lafının üstüne tıntın yürüdüm sonra

çok doğru yazmıssınız tesekkür ederim:) pişmanlığım o gün onu ikna etmek biz belki mutlu oluruz neden sans vermiyosun gibi laflar yapmak yerine keşke hadi uğurlar olsun demediğimedir :/ işte suan deli gibi istiyorum pişman olsun gelsin ben bu sefer umursamadıgımı gösteriyim

O kadar kendinize eziyet etmeyin bazen gereksiz insanlara hakettiginden fazla deger veriyoruz olan olmus defolsun gitsin bi zahmet bulunmaz hint kumasi sanki

O kadar kendinize eziyet etmeyin bazen gereksiz insanlara hakettiginden fazla deger veriyoruz olan olmus defolsun gitsin bi zahmet bulunmaz hint kumasi sanki
degil elbette kimse degil bulunmaz hint kuması ama su var yıllar sonra bende ona açtım kalbimi evet dedim artık üzülmek yok bu adam üzmez seni sonra pat gene en cok üzülen ben oldum ondan olsa gerek unutulmuyor zamana ihtiyacım var demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…