- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
hayır o konusmayı yapana kadar ben bi imada bulunmadım ona sonra ben evlenmeyi düşünmüyorum kimseyle diyince bende direk kaybetme psikolojisiyle dedim ki biz belki mutlu olucaz eski ilişkilerinle kıyaslamaAma adam size hep böyle el ele kolkola gezemeyiz diye sinyal yollamış. Sizde ne biliyorsun belki mutlu oluruz demişsiniz.
amin hepimizi inşallah :):) bende pek sevmem egolu ve kompleksliinsanları bu kişinin öyle oldugunu anlamadım belki halada degil hakkını yiyemem çok fazla düşünceli biriydi beni de fazla düşündü heralde :)Cesit cesit insan ve cesit cesit ego var. Allah beni komplekslilerden korusun. Kompleksli gordum mu kacarim arkadas olsun komsu olsun akraba olsun. Eskiye baktigimda sana kopek gibi asik olup sevgisini gosterip seni kendine asik edince bi taraflari kalkip havalara giren davranisi degisen sevgisi azalan adamlar gordum.
Ha bence bi cesit ruh hastaligi.
Simdi evli biri olarak iyi ko gecmiste cok uzuldugum iliskilerim de dahil hicbiri olmamos diyorum.
Ama sevgiden emin olmanin bi formulu varsa da bilmiyorum tabi
Ama seni seven insan seni birakmaz seni uzmeye kiyamaz ne olursa olsun. Allah hayirlisiyla karsilatirsin
hayatında biri oldugundan süpheleniyorum zaten :/ hazmedemiyorum sadece çok ilişkim olmadı olanlarda genelde üzgünlükle sonuclandı insan haliyle soruyo bu da üzdü gitti neden diyeYasadiklarimdan ogrendigim tek sey var. Gidecek insani urganla baglasan yine gidiyor. oyke de yapsan boyle de yapsan gidecekti. Sana soykediklerine de takilna. Hareketler onemli. Agiz o kadar cok sey soyler ki... agizdan cikankar degil tavirlar onemli. Mesajlarina cevap yazmiyorsa belli ki adam gonul eglencesi ariyormus. Brlki de baska biri girdi hayatina ve sizinle iliskisini bitirmek icin zirvaladi. Takilmayin bunlara. Bunda da bir hayir var deyip gecip gidin. Yasiniz cok genc. Kimbilir kimler cikacak onunuze. Bu da boyle bir ani kalacak size ve inanin suan caniniz yansa da ilerde gulerek anlatacaksiniz. Kendinizi de suclamayin. Karakter sahibi biri degilmis iste.
Pisman olmasini beklerseniz o gun hic gelmeyebilir. Hayati akisina birakmak gerekiyir. Pismanligini elbette goreceksiniz ama bunu gormeyi artik beklemefiginizde oluur bu. O yuzden ne kadar cabuk takibi birakip adamin pismanligini gormeyi bejlemeyi birakirsaniz olayi da o kadar cik hizlandirirsiniz.hayatında biri oldugundan süpheleniyorum zaten :/ hazmedemiyorum sadece çok ilişkim olmadı olanlarda genelde üzgünlükle sonuclandı insan haliyle soruyo bu da üzdü gitti neden diye
pişman olsun tek bu degil bütün kızları üzen erkekler pişman olmalı gelip af dilemeli başka türlü içimin alevi sönmicek gibi
Olur da senle iletisim kurarsa sallama. Caktirmadan ince ince dalga gec. Sana yakinlasma cabalarini gormezden gelerek ekarte et. Sen bunlari yapinca dozu arttirirsa da ya inceden dalga gectim anlamadin yani anlayip uzaklasacagini dusunmustum ama sana acik konusmak gerekiyo heralde eski erkek arkadaslarimla gorusmeyi tercih etmiyorum de. Buarada ona sayginin kalmadigini da illa ki araya sikistir.hayatında biri oldugundan süpheleniyorum zaten :/ hazmedemiyorum sadece çok ilişkim olmadı olanlarda genelde üzgünlükle sonuclandı insan haliyle soruyo bu da üzdü gitti neden diye
pişman olsun tek bu degil bütün kızları üzen erkekler pişman olmalı gelip af dilemeli başka türlü içimin alevi sönmicek gibi
murphy kanunları daima işler diyosunuz :)) evet bunu denedim ama illaki kendini hatırlatıcak bisi oldu ya ruyamda gördüm ya haberini aldım ne biliyim bissürü sey o zamn darmaduman olup basa dönüyorum inşallah unutucam düşünmicem artıkPisman olmasini beklerseniz o gun hic gelmeyebilir. Hayati akisina birakmak gerekiyir. Pismanligini elbette goreceksiniz ama bunu gormeyi artik beklemefiginizde oluur bu. O yuzden ne kadar cabuk takibi birakip adamin pismanligini gormeyi bejlemeyi birakirsaniz olayi da o kadar cik hizlandirirsiniz.
ahh gelse bi o günler :)) tek tek dediklerinizi ve daha fazlasını yapıcam ama bi dönse bi pişman olsaOlur da senle iletisim kurarsa sallama. Caktirmadan ince ince dalga gec. Sana yakinlasma cabalarini gormezden gelerek ekarte et. Sen bunlari yapinca dozu arttirirsa da ya inceden dalga gectim anlamadin yani anlayip uzaklasacagini dusunmustum ama sana acik konusmak gerekiyo heralde eski erkek arkadaslarimla gorusmeyi tercih etmiyorum de. Buarada ona sayginin kalmadigini da illa ki araya sikistir.
Tabi belki senle hic iletsime gecmiycek ama olur da yaparsa aklinda olsun.
Insanin yaglari eriyo ve gercekten umursamayarak yaparsan cok ta eglenceli bi surec oluyo :))
amurphy kanunları daima işler diyosunuz :)) evet bunu denedim ama illaki kendini hatırlatıcak bisi oldu ya ruyamda gördüm ya haberini aldım ne biliyim bissürü sey o zamn darmaduman olup basa dönüyorum inşallah unutucam düşünmicem artık
Yapilir hayatim ama hakedene.ahh gelse bi o günler :)) tek tek dediklerinizi ve daha fazlasını yapıcam ama bi dönse bi pişman olsa
ben ona fazla fazla anlayış gösterdim hatta durup sasırıyodu sen cok farklısın bu özelliğin cok güzel falan laflar ediyodu ama kıymetini bilemedi erkeklere anlayış falan hikaye yapmamak lazım ama ben hep söylüyorum fazla safım !!!
allahım başka seyle imtihan etmesin bununda sabrını verir elbet .. çok teşekkür ettim içime su serptiniz ne diyim agzınıza kaleminize saglık :))Evet ne zam
a
Evet ne zanan insan unutmaya calissa boyle olur. Ondan bir haber alip basa sarar. Buna da imtihan diyorlar. Sen hayatina kaldigin yerden devam et. Olacagi varsa oluyor zaten olmayacagi varsa da agzinla kus tutsan yine de olmuyor. Dusunmemeye calis. Arkana bakma. Birak onu hatirlatacak seyler de olsun. Aldirma. illa ki pisman olacak. Kimse yaptiklarini yasamadan olmeyecekmis.
:)) HAKEDEN çıkarsa karsıma inş. hep hayırsızlar buluyo beniYapilir hayatim ama hakedene.
O kadar okuzden sonra illa duzgun birine de denk gelirsin :) okuzler dogru insan ciktiginda kiymetini bilmeni sagliyo. Yani hic faydalari yok diye dusunmemek lazim :) ha hepsi ölsün o ayri:)) HAKEDEN çıkarsa karsıma inş. hep hayırsızlar buluyo beni
O kadar okuzden sonra illa duzgun birine de denk gelirsin :) okuzler dogru insan ciktiginda kiymetini bilmeni sagliyo. Yani hic faydalari yok diye dusunmemek lazim :) ha hepsi ölsün o ayri
kıvılvım olmustu sanki ya yani bana öyle hissettirdi davranısları yaklaşımı sözleri.. sonradan geri adım atmasının başka bi nedeni olabilirBİr şeyler hissedeceğini düşünüp hissedememiş olabilir. O kıvılcım olmadıysa yoluna bakmıştır.
çok haklısında insanın kalbi söz dinlemiyo ki :/Ya şu erkekler neden kendilerini hint kumaşı zannediyor anlamıyorum. Bir halt olsalar neysee..
Bırak canım kendini taşısın kendi geleceğini kursun tek başına.. Yol verr yol verrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?