- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
Zaman herseye care bir kac film bir kac cikolatayla halledersindegil elbette kimse degil bulunmaz hint kuması ama su var yıllar sonra bende ona açtım kalbimi evet dedim artık üzülmek yok bu adam üzmez seni sonra pat gene en cok üzülen ben oldum ondan olsa gerek unutulmuyorzamana ihtiyacım var demekki
:))) neler yapmadım bi bilsen ama illaki hatırlatıcak seyler cıkıyor karsıma mesele bi ay önce düğün için başka bi şehre gittim dönmeme yakın onu görür gibi oldum ne alaka dedım kendi kendime sonra faceine bi baktım checkin yapmıs hayat bana güzel geziyorum diye tabi ben şokZaman herseye care bir kac film bir kac cikolatayla halledersin
haklı olabilirsin gercek sebebi açık açık dile getiremeyeceği içinde bahaneler sunmus o zamanaşık olacağını düşünüp başlamış ama düşündüğü şeyleri hissetmemiş sana karşı ve gitmek istemiş bence bu
Sacmalamis. Baslarken aklını nerdeymis. O zaman nişanlısından ayrıldığını bilmiyor muymus?merhaba arkadaşlar,aylardır kafamı kurcalayan sürekli bi cevap aradıgım bi konu var:/ sizin fikirleriniz benim için çok önemli..sizi sıkmamak için kısa kısa yazmaya calısıcam :)
6 ay önce biriyle tanıstım görüştük konuştuk..herşey güzel devam ederken birden uzaklaşmaya başladı bende haliyle bunu sorgulamaya başladım ''kafam çok karısık sana anlatmam gereken seyler var ama bana zaman ver ben nişan atmış biriyim'' dedi.Bende bunu normal karsıladım ve ona sure tanıdım aramadım sormadım aradan bi kaç gün gecti ve msj olarak''gelecekte ne yapmak istedigimi bilmiyorum seni nereye süreklidiğimn farkında değilim kendimi tasıması kolay ama yanımda birini daha gel bulusalım ama bulusunca seni daha cok isteyceğim ''gbi bi msj atmıs ben genelde cok yogun calıstıgı ıcın ona hep anlayıslı yaklaştım şimdide ben sana nasıl yardımcı olabilirim yanında olarak mı hayatından cıkarak mı dedim o da ben sana nasıl zarar vermeyebilirim asıl mesele bu dedi ve biz o gün görüştük yüzyüze...
ben içimde bi umutla yanına gitmiştim ki bana dediği seyler beni altüst etti ''biz şimdi nereye kadar elele kolkola gezicez sen illaki artık evlenelim diceksin ama ben daha önce nişan attıgımdan evlenmeyi düşünmüyorum maddi manevi çok zor seyler atlattım aynı seyler sneinlede olursa toparlanamam ''tarzı konustu ben o an kaybetme korkusuyla olsa gerek biz belki çok mutlu olucaz neden böyle düşünüyosun diye debelenip durdum :/ keşke yapmasaymısım gidene kal denmezmiş
KIZLAR şimdi asıl sorun madem düşüncesi bastan beri buydu neden en bastan benimle görüşmek istedi neden mesajlar attı iş arkadaşlarıyla bile tanışmıstım birlikte günübirlik seyehate bile cıkmıstık :/ bilmiyorum ben mi abartıyorum ama kafamda dönüp duruyo düşünceler
fazla ayrıntıya girmek istemedim ama sorunuz olursa cevaplarım
yardımcı olursanız cook sevinirim :)) şimdiden cok tesekkür ederim
evet o kadar sohbet ettik hiç bahsetmedi bende gecmişini hiç sorgulamadım zaten zamanla tanıdıkca konusulur diye düşünmüştüm.gerçi bilseydimde benim için yine sorun olmazdı herkesin basına gelebilir nişan atmakSacmalamis. Baslarken aklını nerdeymis. O zaman nişanlısından ayrıldığını bilmiyor muymus?
Sana bastan dese boyle bir durum ve sen kabul etsen , sende kabul etmeseymissin diyecegim ama yaptigi bence terbiyesizlik.
merhaba arkadaşlar,aylardır kafamı kurcalayan sürekli bi cevap aradıgım bi konu var:/ sizin fikirleriniz benim için çok önemli..sizi sıkmamak için kısa kısa yazmaya calısıcam :)
6 ay önce biriyle tanıstım görüştük konuştuk..herşey güzel devam ederken birden uzaklaşmaya başladı bende haliyle bunu sorgulamaya başladım ''kafam çok karısık sana anlatmam gereken seyler var ama bana zaman ver ben nişan atmış biriyim'' dedi.Bende bunu normal karsıladım ve ona sure tanıdım aramadım sormadım aradan bi kaç gün gecti ve msj olarak''gelecekte ne yapmak istedigimi bilmiyorum seni nereye süreklidiğimn farkında değilim kendimi tasıması kolay ama yanımda birini daha gel bulusalım ama bulusunca seni daha cok isteyceğim ''gbi bi msj atmıs ben genelde cok yogun calıstıgı ıcın ona hep anlayıslı yaklaştım şimdide ben sana nasıl yardımcı olabilirim yanında olarak mı hayatından cıkarak mı dedim o da ben sana nasıl zarar vermeyebilirim asıl mesele bu dedi ve biz o gün görüştük yüzyüze...
ben içimde bi umutla yanına gitmiştim ki bana dediği seyler beni altüst etti ''biz şimdi nereye kadar elele kolkola gezicez sen illaki artık evlenelim diceksin ama ben daha önce nişan attıgımdan evlenmeyi düşünmüyorum maddi manevi çok zor seyler atlattım aynı seyler sneinlede olursa toparlanamam ''tarzı konustu ben o an kaybetme korkusuyla olsa gerek biz belki çok mutlu olucaz neden böyle düşünüyosun diye debelenip durdum :/ keşke yapmasaymısım gidene kal denmezmiş
KIZLAR şimdi asıl sorun madem düşüncesi bastan beri buydu neden en bastan benimle görüşmek istedi neden mesajlar attı iş arkadaşlarıyla bile tanışmıstım birlikte günübirlik seyehate bile cıkmıstık :/ bilmiyorum ben mi abartıyorum ama kafamda dönüp duruyo düşünceler
fazla ayrıntıya girmek istemedim ama sorunuz olursa cevaplarım
yardımcı olursanız cook sevinirim :)) şimdiden cok tesekkür ederim
daha önce hiç böyle bişi basıma gelmemişti duymamıstım bile o yuzden bu kadar kafamı kurcaladı aslında ama hepiniz haklısınız aslındabelki o dönemlerde yani başlarda senin yanında kendini iyi hissetti,bazen hislerle mantık bağdaşmaz. belki öyle bir dönemden geçti. sonradan da böyle gitmeyeceği elbet bir gün ciddiye bineceği aklına geldi ve sana zarar vermemek için kendini çekti. üzerine düşmeyeceksin, kafanı çok kurcalamasın bu düşünceler. ayakları pek yere basmaz bu tip insanların.
o an hiç art niyet aramadım bende hatta dedim keske gitseymişim belki işler daha yolunda giderdi diye ama son görüşmemizde iyiki gelmedin bana tarzı bi laf etti ne demek istiyosun diye bozulmustum hatta o yüzden niyetinin kötü olacagını düşündümErkekleri hiç bir zaman masum bulmam fakat sizi eve davet etmesinde art niyet aramayı pek anlayamadım. İlk etapta hoşlanmış ama kendini ciddi bir ilişkiye hazır hissetmediği için bu şekilde karar vermiş diye düşündüm.
ben 24 o 33 yasındaYaşlar kaç ??
iyide ona evlenelim demedim ki ima da bile bulunmadım :))İş ciddiye binmeye başlayınca korktu. Adam evlenmek istemediğini açıkça söylemiş.
iyide ona evlenelim demedim ki ima da bile bulunmadım :))
Evlenmelik degil eglenmelik ariyorum isine gelirse takil ,sonra zirlama basimda diyor kaba tabirle tatlim ben onceden soylemis olayim diyor. Eminim gencsindir. Siz boyle anlattikca o erkek arkadaslarinizi toplayip cuvala tikip arap collerine fln birakmak istiyorum.iyide ona evlenelim demedim ki ima da bile bulunmadım :))
:)) sevgisinden emin olana kadar inanın hep mesafeli davrandım sonucta tamam artık evet dediğim anda çekti gitti tabiri caizse hatta ben ona bi kaç defa msj attım onlara dahi cvp vermedi ''bi adamın sevgisinden nasıl emin olucaz peki''?? :))Iyyyy tiksinirim bu "ıssız adam" versiyonu tiplerden. Hic mutlu degillerdir ve booyle mutsuzluklarini dalga dalga yayarlar. Dengesiz seyler.
Bir de kadinlarin sunu ogrenmesi lazim artik;
Sevgisinden emin olan adam her turlu savasir ve sevdigi kadinin yaninda olur.
çok güzel yazmıssınız :) evet gencim evlensem kimse neden demez evlenmesem evde kaldın demez ki çokta evlilik meraklısı biri degilim sadece evet diyorum bu adamla olur benim arkadasım sırdasım olur ilerde belki eşim olur ama kısmet bu işler buna zamanla karar verir insan ama erkekler elde edene kadar beni avucunun içinde görünce koydu demekki tekmeyi başka bi açıklama bulamıyorumEvlenmelik degil eglenmelik ariyorum isine gelirse takil ,sonra zirlama basimda diyor kaba tabirle tatlim ben onceden soylemis olayim diyor. Eminim gencsindir. Siz boyle anlattikca o erkek arkadaslarinizi toplayip cuvala tikip arap collerine fln birakmak istiyorum.
Lutfen sizi hakedenlere deger verin. Kimse seni uzebilecek ve mutsuz edecek kadar senden degerli degil
Cesit cesit insan ve cesit cesit ego var. Allah beni komplekslilerden korusun. Kompleksli gordum mu kacarim arkadas olsun komsu olsun akraba olsun. Eskiye baktigimda sana kopek gibi asik olup sevgisini gosterip seni kendine asik edince bi taraflari kalkip havalara giren davranisi degisen sevgisi azalan adamlar gordum.:)) sevgisinden emin olana kadar inanın hep mesafeli davrandım sonucta tamam artık evet dediğim anda çekti gitti tabiri caizse hatta ben ona bi kaç defa msj attım onlara dahi cvp vermedi ''bi adamın sevgisinden nasıl emin olucaz peki''?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?