madem gideceksin neden hayatıma giriyosun ??

Zaman herseye care bir kac film bir kac cikolatayla halledersin

Zaman herseye care bir kac film bir kac cikolatayla halledersin
:))) neler yapmadım bi bilsen ama illaki hatırlatıcak seyler cıkıyor karsıma mesele bi ay önce düğün için başka bi şehre gittim dönmeme yakın onu görür gibi oldum ne alaka dedım kendi kendime sonra faceine bi baktım checkin yapmıs hayat bana güzel geziyorum diye tabi ben şok

aşık olacağını düşünüp başlamış ama düşündüğü şeyleri hissetmemiş sana karşı ve gitmek istemiş bence bu

Sacmalamis. Baslarken aklını nerdeymis. O zaman nişanlısından ayrıldığını bilmiyor muymus?
Sana bastan dese boyle bir durum ve sen kabul etsen , sende kabul etmeseymissin diyecegim ama yaptigi bence terbiyesizlik.

Sacmalamis. Baslarken aklını nerdeymis. O zaman nişanlısından ayrıldığını bilmiyor muymus?
Sana bastan dese boyle bir durum ve sen kabul etsen , sende kabul etmeseymissin diyecegim ama yaptigi bence terbiyesizlik.
evet o kadar sohbet ettik hiç bahsetmedi bende gecmişini hiç sorgulamadım zaten zamanla tanıdıkca konusulur diye düşünmüştüm.gerçi bilseydimde benim için yine sorun olmazdı herkesin basına gelebilir nişan atmak
bazen acaba çokmu cekti bu kadar güvensiz diyorum kızamıyorum ona sonrada sonucta umut verip yarıda bırakmıs oldu affedemiyorum
teşekkür ederim yorumunuza bu arada :)

belki o dönemlerde yani başlarda senin yanında kendini iyi hissetti,bazen hislerle mantık bağdaşmaz. belki öyle bir dönemden geçti. sonradan da böyle gitmeyeceği elbet bir gün ciddiye bineceği aklına geldi ve sana zarar vermemek için kendini çekti. üzerine düşmeyeceksin, kafanı çok kurcalamasın bu düşünceler. ayakları pek yere basmaz bu tip insanların.

Erkekleri hiç bir zaman masum bulmam fakat sizi eve davet etmesinde art niyet aramayı pek anlayamadım. İlk etapta hoşlanmış ama kendini ciddi bir ilişkiye hazır hissetmediği için bu şekilde karar vermiş diye düşündüm.

daha önce hiç böyle bişi basıma gelmemişti duymamıstım bile o yuzden bu kadar kafamı kurcaladı aslında ama hepiniz haklısınız aslında

o an hiç art niyet aramadım bende hatta dedim keske gitseymişim belki işler daha yolunda giderdi diye ama son görüşmemizde iyiki gelmedin bana tarzı bi laf etti ne demek istiyosun diye bozulmustum hatta o yüzden niyetinin kötü olacagını düşündüm

İş ciddiye binmeye başlayınca korktu. Adam evlenmek istemediğini açıkça söylemiş.

Iyyyy tiksinirim bu "ıssız adam" versiyonu tiplerden. Hic mutlu degillerdir ve booyle mutsuzluklarini dalga dalga yayarlar. Dengesiz seyler.
Bir de kadinlarin sunu ogrenmesi lazim artik;
Sevgisinden emin olan adam her turlu savasir ve sevdigi kadinin yaninda olur.

iyide ona evlenelim demedim ki ima da bile bulunmadım :))
Evlenmelik degil eglenmelik ariyorum isine gelirse takil ,sonra zirlama basimda diyor kaba tabirle tatlim ben onceden soylemis olayim diyor. Eminim gencsindir. Siz boyle anlattikca o erkek arkadaslarinizi toplayip cuvala tikip arap collerine fln birakmak istiyorum.
Lutfen sizi hakedenlere deger verin. Kimse seni uzebilecek ve mutsuz edecek kadar senden degerli degil

:)) sevgisinden emin olana kadar inanın hep mesafeli davrandım sonucta tamam artık evet dediğim anda çekti gitti tabiri caizse hatta ben ona bi kaç defa msj attım onlara dahi cvp vermedi ''bi adamın sevgisinden nasıl emin olucaz peki''?? :))

çok güzel yazmıssınız :) evet gencim evlensem kimse neden demez evlenmesem evde kaldın demez ki çokta evlilik meraklısı biri degilim sadece evet diyorum bu adamla olur benim arkadasım sırdasım olur ilerde belki eşim olur ama kısmet bu işler buna zamanla karar verir insan ama erkekler elde edene kadar beni avucunun içinde görünce koydu demekki tekmeyi başka bi açıklama bulamıyorum

Cesit cesit insan ve cesit cesit ego var. Allah beni komplekslilerden korusun. Kompleksli gordum mu kacarim arkadas olsun komsu olsun akraba olsun. Eskiye baktigimda sana kopek gibi asik olup sevgisini gosterip seni kendine asik edince bi taraflari kalkip havalara giren davranisi degisen sevgisi azalan adamlar gordum.
Ha bence bi cesit ruh hastaligi.
Simdi evli biri olarak iyi ko gecmiste cok uzuldugum iliskilerim de dahil hicbiri olmamos diyorum.
Ama sevgiden emin olmanin bi formulu varsa da bilmiyorum tabi
Ama seni seven insan seni birakmaz seni uzmeye kiyamaz ne olursa olsun. Allah hayirlisiyla karsilatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…