maden suyu şişesini boyadım

hevesinizi kırmak istemem yaratıcı birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz da ,yani bunları nereye koyursunuz evde anlayamadım ,yani çocukların anaokulunda filan yaptığı şeylere benziyor ,çok basit duruyor ,bu bölüm içinde bunun gibi birçok konunuz var ve ben hangisine baksam yorum yapamıyorum ,bence sen bırak bunları örgü filan ör ne bileyim başka şeylere yönel ..

maden suyu şişesini boyayanı görmüştüm ama böyle değildi...
sprey boya tamamını boyamış ve içine de bir tane büyük papatya koymuştu...biz ilk gördüğümüzde hazır zannettik çünkü aynen şu içine tek papatya konan vazolara benzemişti...seninki biraz basit olmuş...

canım yanlış anlama beni ama bak geçen sefer üslubun yüzünden ceza aldın, tekrar alıcaksın...
buraya koyuyorsan beğeniye de eleştiriye de açık olmalısın...herkes beğenecek diye bişey yok...
geçen seferde söylemiştim, bazı çalışmaların güzel beğendim ama bu maden suyu şişesi bana da hoş gelmedi... bu üslupla her defasında ceza alır kendi kendine edersin...beğeniye teşekkür ettiğin gibi eleştiriye de tşk et geç..fazla takılma..sen bilirsin..

şu an burda yanlış bişey yazıldığnı göremiyorm.ama birini gıcık olup engelleme hakkım da var ve inadına onu engelledim diye arkadaşını üye etmesinin ve bana yazmasının anlamı da yok..demi gazel

Evim şahane de bu soda şişelerini kırmıştı mimar ...
Kayık bir tabağa koymuştu sonra da.
Renk katsın odaya demişti.
Öylece kırılıp koyduğu için hoşuma gitmemişti.
Ama bu boyama işi gayet hoş duruyor değişik hem de.
Değerlendirmeyi sevenlere birebir

Bu işler zevk meselesi, bence güzel bir çalışma ama daha çarpıcı ve göze gelir bir şey olabilirdi.

Sorun şu ki zaten koyu renk olan şişenin üzerine yine koyu renklerle boyama yapılmış, haliyle boğuk olmuş.

Farklı renkler kullanılsaydı kesinlikle daha çarpıcı olurdu..

Ben bu soda şişelerinin hastası olanları çok gördüm, çok değişik çalışmalar var. Mesela ağız kısmına ispirto döktüğünüz ipi dolayıp bu şekilde o kısmı kesebilir, farklı amaçlar için kullanabilirsiniz.

Aynı şekilde dibini çıkartıp, keserek kısalttığınız uzun ince mumun üstüne koyarak aydınlatma olarak kullanabilirsiniz.(bunu şimdi uydurdum ama bunun için şeffaf gazoz şişesi kullansanız daha mantılı olur sanırım.Hatta üzerine kristal boncuk yapıştırırsanız böyle yanar dönerli bir şeyler çıkar ortaya)

Nitekim çok hahife alınacak bir başlangıç değil bu soda şişeleri için.

bu sadece senin varsayımın trustcum, bilmeden kimseyi itham edemeyiz...ha sen bilirsin tabi..ben dostca uyarmak istedim boş yere münakaşaya girip ceza alma geçen seferki gibi diye, yoksa beni ilgilendirmez zaten...karar senin..
ha bu arada eylülü az çok tanıyorum, sırf sana yorum yazsın diye böyle bişeyle uğraşacağını sanmıyorum...engellemek hakkın olabilir ama sanırım sen buna takılıp hemen o yönde bi şüpheye kapılmışsın...kendini yıpratırsın trustcum..fazla takılma yorumlara..

Bencede Eylül böyle şeyler yapmaz ve yapmamalıdırda.zaten öyle agresif bir bayanda değil sadece yorum yapmış.ama konu sahibi dışında yapılan yorumlara işgüzarlık yapıp başka kişiler tarafından eleştirilince iş çığrından çıkıyor.herkes yorumunu saygı çerçevesinde yapar biter.zevkler çok farklı birinin harika dediğini diğeri bedava verseler almam diyor.insanız sonuçta farklıyız.siz yorumlara takılmayın sevdiğiniz şeyleri yapın ve paylaşmak istiyorsanız paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…