- Konu Sahibi pinaripekci
-
ilk defa duyuyo ve görüyorum
madimak otu neki pinarim???
cok ilgimi cekti tarifin
anneme sormam lazim umarim burdada vardir
ellerine saglik canisi
madımak sivas yemeğidir ben ağrılıyım beyim sivaslı eltilerim çok güzel yapıyorlar sivasın yemek kültürü çok güzel biz ağrılılar et olmazsa yemek yapamıyoruz ama onlar öyle değil her türlü yemeği biliyorlar bizim doğu ot yemekler sevmiyor bende pek sevmem selamlarklava:
ben tokatlıyım bahar donemınde taze taze toplanır satılır alırız ve severek yerız dondurcuya atarız kısın bıle yerız yanına yesıl soganda dılınce tadından yenmez ev ekmegınıde unutmayalım bıde madımaga benzer kaba pancar denır bahar donemınde yagmur yagınca yeseren cesıtlı otlardır posetını elıne alan tarlalara dagalara cıkıp toplar bızım buraların baş yemeklerıdır tadılmasını tavsıye ederım arkadaslar....
Ellerine sağlık tatlım bide böreğini dene hani saç böreği varya gözleme gibi onun içine koyarız biz kimisi kıymayla birlikte koyar süper olur mmm canım çekti ya annem baharda toplamıştı buzluğa attıydık yarın yapsak bari sositososito hihoyyyt cokacimcoook
ay pınarım madımak bizim burda çok pişen bi yemek kırşehir sıvas da bilenen bi yemek çok severek yaparım ve difrizimde tazeside var kbirkaç poşet yazda toplandı yıkandı ve dolaba koydum çok da severiz ailece emeklerine sağlık bi denemmmm
Corumun güzel madimagi:kedi:
bir corumlu olarak sevmemek elde degil
ellerine saglik ayrica canim
bayılırımmmm cokacimcoook annenannem hep yapardı olsada yesek cokacimcoook ellerine saglık
aa elinize sağlık madımak sivas ın memleketimin :)yemeğidir,hatta halk oyunlarında oyunu bile vardır kızlar madımak toplarlar,çok lezzetli bir yemektir gerçekten de....
offf cemenlı yapıcan nası guzel olurrrr
bugünkü akşam yemegınde madımak yapmıştım::) yok böle bir lezzet.kocaman tencereyle yaptım bır kasık bile kalmadı kana kana yiyemedım bılekalabalıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?