Mağaza kataloglarında resmim olsun istiyorum.Bu tarz işi olan ....yardım edermisiniz?

nikahxsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2007
256
0
96
İsviçre
arkadaşlar mağaza kataloglarında yada tesettür kataloglarında (açığım bu arada)resmim olsun istiyorum. yani bi gelirim olur hiç olmazsa. ne yapabilirim bunun için. birde güvende olurmuyum. merak ediyorum. nasıl bi meslektir. tanıdığı olan yada yapan varmı... yoksada fikirlerinizi yazarmısınızkaydirigubbakcemile3

canım neden dikkatli ol dedin bildiğin bişeylermi var ?

canım şöyle söyleyeyım..
öyle her şirkete güvenıılmez..
yanı fotograflarını çekerler ama parasını vermezler yada ne bıleyım resımlerını oyle gereksız yerlerde yayınlarlar yada fotomontaj yaparlar..v.s.

yada bılmıyorum ben çok fazla türk filmi seyredıyorum...
sen kafana göre takıl sevgilerimle...

mankenlik ajanslarına başvuruyosun bildiğim kadarıyla
ünlü markalarda belirli ajanstan seçiyolar
ama seçtikleri ajanslar değişiyo mu bilmiyorum
bi arkadaşım lcw kinetix falan onların kataloglarında mankenlik yapmıştı

casting ajansları var. ama her gördüğünüz ajansa da başvurmanızı tavsiye etmem.... Allah korusun. neler okuyoruz ve tvde haberlerde izliyoruz .. fırtınanın kızı da,o yüzden dikkatli olun demiştir size.. bilinen ajanslara bence başvurun.

bu arada fırtınanın kızına katılıyorum dikkatli olmak gerek
tanıdığım bi çok arkadaşım oyunculukta yapıyo ama ben güvenmediğim için hiç düşünmedim
sonuçta sözleşme yapıyolar seninle

haklısınız gerçekten bende bundan korkuyorum. ama güvenilir bi marka olsa çok iyi olurdu. tesettür mağazalarıda olabilir. ajansları nasıl bulabilirim. ??? hangileri güvenilir bilginiz varmı...

bende çok istiyorum. manken değilim ama fiziğim düzgündür... sadece güven önemli...

haklısınız gerçekten bende bundan korkuyorum. ama güvenilir bi marka olsa çok iyi olurdu. tesettür mağazalarıda olabilir. ajansları nasıl bulabilirim. ??? hangileri güvenilir bilginiz varmı...

güvenilirliğini bilemiyorum
ne kadar ünlü de olsa güvenmem açıkçası:1closedeyes:
internetten başvuru yapıyosun kabul edildiğinde seni çekimlere çağırıyolar
yanlız resimlerin onların internet sitelerinde de yer alıyo haberin olsun

tesettür giyimle normal giyim arasında bi fark yok ki sonuçta ikisi de marka...
aradıkları özelliklere göre seçiyolar
yani bu tesettür markası şu ajansla çalışıyo güvenilirdir diye bişey söz konusu değil
mesela bikini katoloğu için boy vucüt ölçülerine göre seçiyolardır
tesettürde yüz şekline bakıyolardır
türban yüzünde nasıl durucak diye

ben size 2 ajans ismi verebilirim....yenileri bilemiyorum.. erberk ajans, o neşe erberk in, bir de gaye sökmen......

Canım sözleşmeleri iyi oku
ve sözleşmelerle beraber senet falan imzalatırlarsa sakın imzalama..
ayrıca tesettur gıyım olması işin garantıli olduğunuda göstermez
..

okypete ye katılıyorum erberk ajans olabilir
ama o da bildiğim kadarıyla boy en az 170 ya da 175 ayrıca istanbul ikametinde olman gerekiyo

haklısın işsizlik başıma vurdu yaa:) ondan galiba yoksa ailemde izin vermeyebilir. bu kötü bişey yani internet sitesinde yer alması. bilemiyorum...

benim arkadaşım ajanstaydı şu ikizleri mi üçüzleri mi olan neşe erberk var ya onun şirketteydi... asi dizisinde arkada bi gözükmüştü modellik yapıcaktı senin istedigin gibi ama ankara'da oldugu için olmadı istanbula'a yerleşmesi istedi ama odtü'de o yüzden mümkün olmadı...
sen de onun gibi bir ajansa kayıt yaptır ama güvenilir olsun.
bi de bazı firmalarda "modelimiz olur musunuz?" seçeneği var sitelerinde ordan form doldurup resim gönderiyosun. ben büyük beden modelliliği için bi kaç büyük beden firmaya mail atmıştım ve resim..sadece biri döndü biraz boydan ve az fazlallıktan oldugunu kibar bi dille yazmışlar :)) ha noldu akla zayıflamaya mı başladım hayır daha da şiştim (((
bakabilirsin böyle bi kaç firmanın istesinde aklında olan bi yerler varsa....

2 sene önce internetten bilinen ve güvenilir bir ajansa resmimi ve istenilen bilgilerimi yazıp göndermiştim ve 2.gün içinde çağrı gelmişti,ama istanbul a gitmek durumundaydım,gidemezdim... daha da doğrusu şansımı denemek istemiştim,belli bir amacım yoktu..
isim yapmış ,bu alanda kendini kanıtlamış çeşitli cast ajansları var,netten bu yöntemle de başvurabiirsin,davet gelirsede gider görüşür ve kayıt yaptırırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…