• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur ettiler nereye şikayet edebilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eslem89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
1.940
1.549
53
36
Arkadaşlar pegasus rezaleti tabiki. Uçağa bindirdiler uçağın içerisinde 3 saat beklettiler. Çok geç olduğu için ve havalanına 2 saat mesafede yaşadığım için evime gidemedim hava şartlarından ve gece oluşundan dolayı. Otelde konaklamak zorunda kaldım. Ertesi gün de işe gidemedim. Şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim dava mı açmam gerekir?

Geçmiş olsun öncelikle.. Ama daha önce söylediler olumsuz hava şartları nedeniyle uçuşlar iptal olabilir diye arayıp öğrenin demişti radyo ve tvler
İptal olmadı keşke olsaydı 15 dk diyip diyip 3 saat beklettiler

3 saat uçakta bekletmelerini anlamadım zaten kalkmayacak uçağa yolcu alınmaz rötarlı yolcular alanda bekletilir ancak uçak kalkacağı zaman bagaj alınmaya başlanır niye 3 saat uçakta beklenilsin? İşe gidemedim demişsiniz uçakla bir yere gideceğinize göre zaten izinlisinizdir karda uçak kalkışlarında sorun olacağı zaten söylenildi sadece pegasusla alakalı değil

Normalde uçak uzun saatler rötar yaparsa ya da yolcular mağduriyet yaşarsa konaklama gibi şeyleri havayolunun karşılaması gerekiyor diye biliyorum ama pegasus bu konuda duyarsız bir firma. Muhtemelen herhangi bir şey karşılamamak için bindirdikten sonra bekletmişler diye düşündüm ama emin değilim. Şikayet etseniz de pek bir şey çıkar mı bilmiyorum ama ben arada bütçemi çok zorlayacak bir fark yoksa thy tercih ederim. Ablam daha önce havaalanında çalışmıştı, pegasusun rezaletlerinden bahseder hep o yüzden biraz önyargılıyım.

Arkadaşlar pegasus rezaleti tabiki. Uçağa bindirdiler uçağın içerisinde 3 saat beklettiler. Çok geç olduğu için ve havalanına 2 saat mesafede yaşadığım için evime gidemedim hava şartlarından ve gece oluşundan dolayı. Otelde konaklamak zorunda kaldım. Ertesi gün de işe gidemedim. Şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim dava mı açmam gerekir?

Hava şartlarından ötürü tüm hafta boyunca iptaller ve rötarlar olacağı söyleniyordu. Ancak merak ettiğim, uçak iptal olduğu için mi otelde konakladınız yoksa uçak 3 saat rötarla kalktığından dolayı mı şehrinizdeki havalimanına indiğinizde otelde kaldınız?
Eğer ilk seçenekse, yani uçak hava şartlarından dolayı kalkamamışsa, otel parasını ödemeleri gerekiyor. Ödememişlerse şikayet sitelerine yazın ve Pegasus'un kendi müşteri hattına durumu bildirin.
Yok eğer uçak rötarla kalktığı için siz eve gitmek yerine havalimanına yakın bir otelde kaldıysanız o zaman firmalık bir durum yok gibi duruyor.

Şikayetvar’dan sonuç alabilen görmedim. Kimi kime şikayet ediyoruz ki orda…

Ben varım 😊
Çok bilinen bir markadan online olarak aldığım altın bileklik, markanın sitesinde belirttiği gramdan çokk daha düşüktü. Önce markayı aradım "gramlar aşağı yukarı yazılıyor ama sitede bunu belirtmemişiz haklınız" diyip geçiştirmişlerdi. Ben de o siteye durumu anlatıp telafi etmediklerini yazmıştım. Ertesi sabah bu sefer markanın müşteri temsilcisi beni aradı ve aradaki gram değerinde küpe hediye etmek istediklerini söyledi ve şikayeti silmemi rica etti 😊
Bir de yine bilinen bir fast food markası siparişimin büyük çoğunu eksik getirip tam 3 saat boyunca ara ara beni "hemen getiriyoruz" şeklinde arayıp getirmeden dükkanı kapattıkları için yine oraya yazmıştım. Yani eksik getirmiş olabilirler insanlık hali ama saatlerce kendileri beni "getiriyoruz" diye arayıp dükkanı kapatıp gidince sinir olmuştum doğal olarak. Oraya da zaten bu telefonla oyalama işinden yakınan bir şikayet yazdım. Geri döneceklerini düşünmüyordum hem çok yoğun bir firma hem de sadece 2 hamburger için sallamazlar diye düşünmüştüm. Ama o firmanın da genel müşteri temsilcisi aradı, ilgili şubeyi uyardıklarını söyledi ve hediye göndereceklerini belirtti. Tabi ki şikayeti silmemi rica ederek 😊 4 kişilik menü göndermişleri.

Bu arada ben telafi etseler de şikayetleri tamamen kaldırmıyorum. Ama başına telafi ettiklerini yazıp teşekkür ediyorum.

Bazen işe yarıyor yani 😊

Ben varım 😊
Çok bilinen bir markadan online olarak aldığım altın bileklik, markanın sitesinde belirttiği gramdan çokk daha düşüktü. Önce markayı aradım "gramlar aşağı yukarı yazılıyor ama sitede bunu belirtmemişsiniz haklınız" diyip geçiştirmişlerdi. Ben de o siteye durumu anlatıp telafi etmediklerini yazmıştım. Ertesi sabah bu sefer markanın müşteri temsilcisi beni aradı ve aradaki gram değerinde küpe hediye etmek istediklerini söyledi ve şikayeti silmemi rica etti 😊
Bir de yine bilinen bir fast food markası siparişimin büyük çoğunu eksik getirip tam 3 saat boyunca ara ara beni "hemen getiriyoruz" şeklinde arayıp getirmeden dükkanı kapattıkları için yine oraya yazmıştım. Yani eksik getirmiş olabilirler insanlık hali ama saatlerce kendileri beni "getiriyoruz" diye arayıp dükkanı kapatıp gidince sinir olmuştum doğal olarak. Oraya da zaten bu telefonla oyalama işinden yakınan bir şikayet yazdım. Geri döneceklerini düşünmüyorum hem çok yoğun bir firma hem de sadece 2 hamburger için sallamazlar diye düşünmüştüm. Ama o firmanın da genel müşteri temsilcisi aradı, ilgili şubeyi uyardıklarını söyledi ve hediye göndereceklerini belirtti. Tabi ki şikayeti silmemi rica ederek 😊 4 kişilik menü göndermişleri.

Bu arada ben telafi etseler de şikayetleri tamamen kaldırmıyorum. Ama başına telafi ettiklerini yazıp teşekkür ediyorum.

Bazen işe yarıyor yani 😊
valla şanslısınız.ben de puanımı yüklemeyen bankayı şikayet edivereyim o zaman

Ben varım 😊
Çok bilinen bir markadan online olarak aldığım altın bileklik, markanın sitesinde belirttiği gramdan çokk daha düşüktü. Önce markayı aradım "gramlar aşağı yukarı yazılıyor ama sitede bunu belirtmemişsiniz haklınız" diyip geçiştirmişlerdi. Ben de o siteye durumu anlatıp telafi etmediklerini yazmıştım. Ertesi sabah bu sefer markanın müşteri temsilcisi beni aradı ve aradaki gram değerinde küpe hediye etmek istediklerini söyledi ve şikayeti silmemi rica etti 😊
Bir de yine bilinen bir fast food markası siparişimin büyük çoğunu eksik getirip tam 3 saat boyunca ara ara beni "hemen getiriyoruz" şeklinde arayıp getirmeden dükkanı kapattıkları için yine oraya yazmıştım. Yani eksik getirmiş olabilirler insanlık hali ama saatlerce kendileri beni "getiriyoruz" diye arayıp dükkanı kapatıp gidince sinir olmuştum doğal olarak. Oraya da zaten bu telefonla oyalama işinden yakınan bir şikayet yazdım. Geri döneceklerini düşünmüyordum hem çok yoğun bir firma hem de sadece 2 hamburger için sallamazlar diye düşünmüştüm. Ama o firmanın da genel müşteri temsilcisi aradı, ilgili şubeyi uyardıklarını söyledi ve hediye göndereceklerini belirtti. Tabi ki şikayeti silmemi rica ederek 😊 4 kişilik menü göndermişleri.

Bazen işe yarıyor yani 😊
+1
Şikayetvar'a etmedim, markayla kendimiz çözdük. Bilinen bir markadan alışveriş yapmıştım. Ama ürünlerden bazıları hasarlı geldi. Markayla görüştüm, fotoğraf istediler, çok sürmedi geri döndüler. Telafi için hediye kuponu verdiler, çözdük.
Marka ilgilenmese idi Şikayetvar'a yazardım, çünkü büyük markalar genelde dönüyor gibi ya.

+1
Şikayetvar'a etmedim, markayla kendimiz çözdük. Bilinen bir markadan alışveriş yapmıştım. Ama ürünlerden bazıları hasarlı geldi. Markayla görüştüm, fotoğraf istediler, çok sürmedi geri döndüler. Telafi için hediye kuponu verdiler, çözdük.
Marka ilgilenmese idi Şikayetvar'a yazardım, çünkü büyük markalar genelde dönüyor gibi ya.

Evet birkaç sene önce Amerika'da aldığım ürün bozuk çıkınca Amazon iade etmemi bile beklemeden yenisini göndermişti. O kadar şaşırmıştım ki yani benim kargoyla yolladığım bozuk ürünü inceleme gereği bile duymamışlardı. Tabi şu an bizim ülkemizde bu durum suistimal edilebilir ama en azından artık müşteri deneyimi Türkiye'de de önem kazanmaya başladı 😊

Evet birkaç sene önce Amerika'da aldığım ürün bozuk çıkınca Amazon iade etmemi bile beklemeden yenisini göndermişti. O kadar şaşırmıştım ki yani benim kargoyla yolladığım bozuk ürünü inceleme gereği bile duymamışlardı. Tabi şu an bizim ülkemizde bu durum suistimal edilebilir ama en azından artık müşteri deneyimi Türkiye'de de önem kazanmaya başladı 😊
Amazon Türkiye de mağdur etmiyor o konuda. En sağlam alışveriş sitesi bence.

Normalde uçak uzun saatler rötar yaparsa ya da yolcular mağduriyet yaşarsa konaklama gibi şeyleri havayolunun karşılaması gerekiyor diye biliyorum ama pegasus bu konuda duyarsız bir firma. Muhtemelen herhangi bir şey karşılamamak için bindirdikten sonra bekletmişler diye düşündüm ama emin değilim. Şikayet etseniz de pek bir şey çıkar mı bilmiyorum ama ben arada bütçemi çok zorlayacak bir fark yoksa thy tercih ederim. Ablam daha önce havaalanında çalışmıştı, pegasusun rezaletlerinden bahseder hep o yüzden biraz önyargılıyım.
Öyle maalesef thy şansım yoktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X