Ben varım

Çok bilinen bir markadan online olarak aldığım altın bileklik, markanın sitesinde belirttiği gramdan çokk daha düşüktü. Önce markayı aradım "gramlar aşağı yukarı yazılıyor ama sitede bunu belirtmemişsiniz haklınız" diyip geçiştirmişlerdi. Ben de o siteye durumu anlatıp telafi etmediklerini yazmıştım. Ertesi sabah bu sefer markanın müşteri temsilcisi beni aradı ve aradaki gram değerinde küpe hediye etmek istediklerini söyledi ve şikayeti silmemi rica etti

Bir de yine bilinen bir fast food markası siparişimin büyük çoğunu eksik getirip tam 3 saat boyunca ara ara beni "hemen getiriyoruz" şeklinde arayıp getirmeden dükkanı kapattıkları için yine oraya yazmıştım. Yani eksik getirmiş olabilirler insanlık hali ama saatlerce kendileri beni "getiriyoruz" diye arayıp dükkanı kapatıp gidince sinir olmuştum doğal olarak. Oraya da zaten bu telefonla oyalama işinden yakınan bir şikayet yazdım. Geri döneceklerini düşünmüyorum hem çok yoğun bir firma hem de sadece 2 hamburger için sallamazlar diye düşünmüştüm. Ama o firmanın da genel müşteri temsilcisi aradı, ilgili şubeyi uyardıklarını söyledi ve hediye göndereceklerini belirtti. Tabi ki şikayeti silmemi rica ederek

4 kişilik menü göndermişleri.
Bu arada ben telafi etseler de şikayetleri tamamen kaldırmıyorum. Ama başına telafi ettiklerini yazıp teşekkür ediyorum.
Bazen işe yarıyor yani