• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur ettiler nereye şikayet edebilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben pek rezalet bir durum göremedim, güvenlik dolayısıyla mecbur kalmışlar. Millet otobanlarda kaldı ya, iyi bi otel bulmuşsunuz. Şu hava şartlarında../
Riskliyse uçmasaydı keşke. Bildiğim yerde kalırdım. 4 saat havaalanında beklemek zorunda kalmazdık. Üstelik 15 dk ya çıkıyoruz diye diye beklettiler. Ve uçak geç indi o zaman kar yağmıyordu. Pistte kar yoktu. Pegasus çoğu zaman vaktinde kalkmaz bu gecikmenin kara bağlı olmadığından eminim. Sonra da kar bastırdı ve kalkamadı. İptal etseydi en azından bildiğim yerde kalır bu kadar saat uçağın içinde beklemezdik. Thy vs böyle yapmamış. Thy de hiç bu şekilde bir olay yaşamadım

yok niye dava acalim ya kimligimizi gosterdik kusura bakmayin dediler gectik. oyle bi gerginsiniz ki sanki hala ucagin icinde bekletiyorlar sizi :KK70: gecti gitti, sikayetinizi olusturup normal hayatiniza devam etmenizi tavsiye ederim.

Siz bilirsiniz yapılan basit bişey değildi ben hakkımı aradım ve kazandım tazminatta aldım. Ama siz hakkınızı aramayabilirsiniz.
Gergin olmam bence normal gülemiyorum yolda kaldımya hani. Normal hayatıma devam edemiyorum işte henüz 🤷‍♀️

Konu sahibi diğer konuda kk üyelerinin yüzde doksanı yargılar, kendi kendine karar verir gibi birşey yazmıştınız. Yapılan yorumlardan bu kadar rahatsız olup, sosyal medyada yaptığınız paylaşımdan, yaşadığınız ufak büyük her olumsuzluğu buraya taşımanız,bu kadar sık konu açmanız enteresan geldi bana.

Konu sahibi diğer konuda kk üyelerinin yüzde doksanı yargılar, kendi kendine karar verir gibi birşey yazmıştınız. Yapılan yorumlardan bu kadar rahatsız olup, sosyal medyada yaptığınız paylaşımdan, yaşadığınız ufak büyük her olumsuzluğu buraya taşımanız,bu kadar sık konu açmanız enteresan geldi bana
Gelebilir tabi mesela Sizin de konularına bu denli hakim olmanız ve sık konu açmamı bilmeniz filan da bana enterasan geldi😃

Ve uçak geç indi o zaman kar yağmıyordu. Pistte kar yoktu.
Hava muhalefetiden anladığınız bu mu? Uçağın kalkış ya da varış yapacağı hava alanında hava şartlarından dolayı aksaklıklar olmuş olabilir, yani dolaylı sebepler, onların çözülmesini beklemiş olabilirler. Uçuş güzergahında da olumsuz hava şartları olabilir, meteoroloji düzeleceğini söylemiştir, onu beklemiş olabilirler. Bu sadece kar değil kara bağlı fırtına ya da sis de olabilir. Troposfer dediğin koca bir katman.

Hava muhalefetiden anladığınız bu mu? Uçağın kalkış ya da varış yapacağı hava alanında hava şartlarından dolayı aksaklıklar olmuş olabilir, yani dolaylı sebepler, onların çözülmesini beklemiş olabilirler. Uçuş güzergahında da olumsuz hava şartları olabilir, meteoroloji düzeleceğini söylemiştir, onu beklemiş olabilirler. Bu sadece kar değil kara bağlı fırtına ya da sis de olabilir. Troposfer dediğin koca bir katman.
Olabilir tabiki ama diğer uçaklarda sıkıntı olmadı troposfer bi tek her zaman pegasusu mu etkiler?
Sikinti oldu diyelim iptal etselerdi tehlikeli bir ucus yapmalari da dogru degilki

Olabilir tabiki ama diğer uçaklarda sıkıntı olmadı troposfer bi tek her zaman pegasusu mu etkiler?
Evet Pegasus hep sıkıntılı ama bu sefer masum olabilir. Annemlerin de uçağı iptal oldu Sabiha Gökçen’den Gaziantep’e geleceklerdi. Anadolu Jet onlarınki de. İki saat bekledikten sonra iptal demişler. Bu aralar böyle olması pek de sürpriz değil.

Efsane diil o cicim , bizim büyük oğlanın başına gelmişti 7 sene önce , ben telefonda THY ni arayip ortalığı yikmistim 😂😂 mecburen uçaktan başka birini indirip bizim oğlanı bindirmislerdi , son iki senedir çok yaşanıyor özellikle , sanırım covid yüzünden
Başkasını indirmek? THY'nin ürettiği çözüme bak.

Evet Pegasus hep sıkıntılı ama bu sefer masum olabilir. Annemlerin de uçağı iptal oldu Sabiha Gökçen’den Gaziantep’e geleceklerdi. Anadolu Jet onlarınki de. İki saat bekledikten sonra iptal demişler. Bu aralar böyle olması pek de sürpriz değil.
Keske bize de oyle olsaydi raziydim bizi ucaga binmeden 1 saat ucakta 3 saat beklettiler 15 dk diyerek bir de. Tum yolcular tepki verdi haliyle. Ve korkarak geldik sikinti olacak mi diye

Keske bize de oyle olsaydi raziydim bizi ucaga binmeden 1 saat ucakta 3 saat beklettiler 15 dk diyerek bir de. Tum yolcular tepki verdi haliyle. Ve korkarak geldik sikinti olacak mi diye
Bizimkiler de uçuş için Bursa’dan İstanbul’a gidiyorlar, herkes için zor bir durum. Size de geçmiş olsun.

Riskliyse uçmasaydı keşke. Bildiğim yerde kalırdım. 4 saat havaalanında beklemek zorunda kalmazdık. Üstelik 15 dk ya çıkıyoruz diye diye beklettiler. Ve uçak geç indi o zaman kar yağmıyordu. Pistte kar yoktu. Pegasus çoğu zaman vaktinde kalkmaz bu gecikmenin kara bağlı olmadığından eminim. Sonra da kar bastırdı ve kalkamadı. İptal etseydi en azından bildiğim yerde kalır bu kadar saat uçağın içinde beklemezdik. Thy vs böyle yapmamış. Thy de hiç bu şekilde bir olay yaşamadım
Riskli olduğu için uçmamış işte bekletmişler sizi. Uçak geç indi o zaman kar yağmıyordu demişsiniz de geldiği yerden kalkamamış belli ki. Orada yağıyordu belki de. Bir uçağın kalkmasına havayolu şirketi karar veremez. Kuleden izin gelmeden kalkamaz. Ve uçuş sıraları vardır bunu da beklemek zorunda. Hava şartları sebebiyle zaten bir sürü uçak kuyruktadır. Öyle kar dindi hadi hemen kalkalım olmuyor yani. Siz yine şikayetiniz yapın tabi. Ama emin olun orda beklemek havayolu şirketinin de hiç işine gelmez. Bir an önce kalkmak için can atıyor onlar da.

Başkasını indirmek? THY'nin ürettiği çözüme bak.
Çünkü aynı bileti iki kişiye borden satıyorlar , sirf THY değil tüm havayolları yapıyor bunu maalesef, bana göre de saçma otesi , tonlarca insan mağdur oluyor bu sebepten , hastasına giden gidemiyor , toplantıya giden toplantıyı kaçırıyor vs vs .. keşke yasaklana bunu yapmalari

Arkadaşlar pegasus rezaleti tabiki. Uçağa bindirdiler uçağın içerisinde 3 saat beklettiler. Çok geç olduğu için ve havalanına 2 saat mesafede yaşadığım için evime gidemedim hava şartlarından ve gece oluşundan dolayı. Otelde konaklamak zorunda kaldım. Ertesi gün de işe gidemedim. Şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim dava mı açmam gerekir?
Kasımda yurt dışından gelirken sis sebebiyle 14 saat bekledim 2 çocukla. Büyük olan çocuğuma ve bana iki kere sandviç verdiler 22 aylık oğluma bebek diye vermediler bile. Aktarmaları uçuşu olanları otele yerleştiler biz eve kendi imkanlarımızla gittik servis vb teklif edilmedi. İş yerinize vermek için Pegasus ofisten kağıt alın hava şartları nedeniyle şu saatte kalkış olmuştur diye

Arkadaşlar pegasus rezaleti tabiki. Uçağa bindirdiler uçağın içerisinde 3 saat beklettiler. Çok geç olduğu için ve havalanına 2 saat mesafede yaşadığım için evime gidemedim hava şartlarından ve gece oluşundan dolayı. Otelde konaklamak zorunda kaldım. Ertesi gün de işe gidemedim. Şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim dava mı açmam gerekir?
Tamam madur olmuşsunuz da ortalığın halinden haberiniz mi yok anlamadım? Adamlar napsın? Sokakta kalmamışsınız sonuçta. Bu hava koşullarında akıcı bir uçuş beklemeniz hava havayolunun bi kabahati yok burda

Öyle olsaydı da böyle olsaydı da şöyle olurdu ile kendinizi yıpratırsınız ancak, anlıyorum madur olmuşsunuz ama hava şartları belli, o şekilde uçağı kaldırıp kötü bir senaryo yaşamayı mı tercih ederdiniz? Sonuç olarak uçağın kalkamaması yolcuların ve ekibin güvenliği için değil mi? 15 dakika dedikten sonra, 2 saat bekletmek hoş değil tabii, ama tek taraflı düşünmemek lazım. Havayolu karayolu gibi değil ki, rötarlara alışkın olmanız gerek sık kullanıyorsanız.

Geçmiş olsun.

O da başıma geldi hanımefendi dava açtım ve tazminat ödediler keşke dava açsaydınız kazanırdınız bilin istedim

E madem bunu da halletseydiniz bu kadar dertlenmeye ne gerek var daha önce de sorunlarınızı cozmussunuz
Ortalık yıkılıyor bazı yerlerde yan sokağa gitmek mesele bu kdr dert etmeyin bir sürü insan yollarda kaldi

Haklısınız, şikayet.com'a yazın. Biraz araştırın ne yapabilirsiniz bu konuda.

Hava durumunu,uçuş planini yolcular kendi kafalarına göre yorumlayamaz."Ay bugün hava kötü,uçmaz herhalde"diyecek hali yok yolcularin.Sorumluluk hava şirketinindir.Gerekli bilgilendirmeyi "gerekli" zamanda yapmak zorunda, insanlari böyle mağdur etmemek adına.

Hava durumu da o dakikada öğrenilen bir şey değil, saatler , günler öncesinden belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X