- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.080
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İptal edebilirlerdi vaktinde uçsaydı yollar kapalı olmayacaktı. ki zaten önce rötar yedi rötar yediğinde kar yoktu uçak zamanında gelseydi uçsaydık sıkıntı olmayacaktı. Sonrasında uçağa bindirler şu saatte kalkacaz dediler ve 3 saat uçağın içinde beklettiler. 15 dk sonra diye diye bu da mağduriyet değilse nedir?sizin otelde kalmanizin pegasusla ilgisi nedir? cidden anlamadim yani hava sartlari kotu diye siz eve gidememissiniz, onlar da hava sartlari kotu diye ucagi kaldirmamislar. kar yagiyor ucamadik diye herkesin evine gidecek taksi parasini da vermelerini beklemediniz herhalde.
Tüketici hakları diye biliyorum ama havaalanının kendisine de şikayet talebi oluşturun ilgili birim size dönüş yapacaktır olumlu olumsuz.Arkadaşlar pegasus rezaleti tabiki. Uçağa bindirdiler uçağın içerisinde 3 saat beklettiler. Çok geç olduğu için ve havalanına 2 saat mesafede yaşadığım için evime gidemedim hava şartlarından ve gece oluşundan dolayı. Otelde konaklamak zorunda kaldım. Ertesi gün de işe gidemedim. Şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim dava mı açmam gerekir?
Arkadaşlar pegasus rezaleti tabiki. Uçağa bindirdiler uçağın içerisinde 3 saat beklettiler. Çok geç olduğu için ve havalanına 2 saat mesafede yaşadığım için evime gidemedim hava şartlarından ve gece oluşundan dolayı. Otelde konaklamak zorunda kaldım. Ertesi gün de işe gidemedim. Şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim dava mı açmam gerekir?
Mikaili dava etmeniz gerekebilir diye yorumladımArkadaşlar pegasus rezaleti tabiki. Uçağa bindirdiler uçağın içerisinde 3 saat beklettiler. Çok geç olduğu için ve havalanına 2 saat mesafede yaşadığım için evime gidemedim hava şartlarından ve gece oluşundan dolayı. Otelde konaklamak zorunda kaldım. Ertesi gün de işe gidemedim. Şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim dava mı açmam gerekir?
ucaklarin havalanmasi icin tek sart havanin karli olup olmamasi degil. yani emin olun keyiflerinden bekletmemislerdir sizi. 3 saat ucagin icinde bekletmeleri konusunda sikayet edebilirsiniz ama “zamaninda kalksaydi ben de otele para vermezdim” diyip otel paranizi istemek mantikli degil.İptal edebilirlerdi vaktinde uçsaydı yollar kapalı olmayacaktı. ki zaten önce rötar yedi rötar yediğinde kar yoktu uçak zamanında gelseydi uçsaydık sıkıntı olmayacaktı. Sonrasında uçağa bindirler şu saatte kalkacaz dediler ve 3 saat uçağın içinde beklettiler. 15 dk sonra diye diye bu da mağduriyet değilse nedir?
valla konuyu okurken gulumsedim, keske ben de kendimi bu kadar vip sansaydimÇektiğiniz ızdırap açısından sinirlenmekte haklısınız ancak o uçak içinde beklemek sizin güvenliğiniz için şart bir durum .
Milyonlarca defa her hava yoluyla her hava koşulunda uçmuş biri olarak söylüyorum, keyiften bekletmiyorlar sizi uçakta , hava koşullarından dolayı muhtemelen uçakta sıkıntı olmuştur bindikten sonra fark etmişlerdir , onu cozmuslerdir o üç saatte.
Kanatlar buzlanmis olabilir , tekerlek buzlanmis olabilir vs vs gibi ..
Bu tarz havalarda uçmak gerçekten sıkıntı hem yolcu açısından hem havayolu şirketi açısından , siz sağ salim indiginize şükredin , gerisine çok takılmayın
Çok komiksiniz şikayet ettim yorumunuzu uyarı alacaksınız bilin istedimBuradan bakinca ilk kez ucaga biniyor gibi gorunuyorsunuz. Rotar nedir, mucbir sebep nedir, taksi pozisyonunda bekleyen icagin dakikasinin havayoluna maliyeti nedir zerre bilginiz yok.
Otobus, minibus, tramvay, vapur ve YHT’lerin bile tarifesine uyamadigi cetin kis kosullarinda; ucagin gecikmeli/rotarli ucusunun uygulamak zorunda kalacagi hic bir ceza-i mueyyide yok.
Siz yine de sikayet edin, belki Pegasus sizi begenmedigi icin gelmesin dedigi halde tanismaya gittiginiz adamin hatrina size bir guzellik yapar.![]()
Kesinlikle pegasusla o kadar çok mağdur oldumki bendePegasus bu konuda en kötü sirketlerden biri. İtalya bilet paramızı -pandemi yüzünden iptal olmuştu- ancak tüketici hakları mahkemesine giderek aldık. Şikayet var falan hikaye. Bu konularda en iyisi THY ve Anadolu jet. Van depreminde uçağı göndermek zorunda kalmışlar bize hem otel hem de yeni uçuş saglamislardi.
O da başıma geldi hanımefendi dava açtım ve tazminat ödediler keşke dava açsaydınız kazanırdınız bilin istedimvalla konuyu okurken gulumsedim, keske ben de kendimi bu kadar vip sansaydim
en son turkiyeye gelisimizde nisanlimin koltugu baskasina da satmislar. valla kac yildir her yere ucuyorum bana hic denk gelmemisti. sehir efsanesi zannediyordum. konu sahibi bizim durumumuzda olsa cumhurbaskani dahil herkesi goreve davet ederdi galiba hajshahaah
valla konuyu okurken gulumsedim, keske ben de kendimi bu kadar vip sansaydim
en son turkiyeye gelisimizde nisanlimin koltugu baskasina da satmislar. valla kac yildir her yere ucuyorum bana hic denk gelmemisti. sehir efsanesi zannediyordum. konu sahibi bizim durumumuzda olsa cumhurbaskani dahil herkesi goreve davet ederdi galiba hajshahaah
Şükrediyorum tabiki hatta riskliyse madem hiç uçurmasalardı uçağın içerisinde 3 saat durmak hiç hoş değil. 15 dk 15 dk diyerek 3 saat tuttular en azından süre vermesinler uçağa almasınlar eritip öyle alsınlar. Ki zamanında gelseydi hava kötü değildi aslında. Pegasusla da thy ile de çok uçtum pegasus sürekli böyle zamanında gelmez rötar yapar ona kızgınım hava şartlarına bağlı değildi bu gecikmesiÇektiğiniz ızdırap açısından sinirlenmekte haklısınız ancak o uçak içinde beklemek sizin güvenliğiniz için şart bir durum .
Milyonlarca defa her hava yoluyla her hava koşulunda uçmuş biri olarak söylüyorum, keyiften bekletmiyorlar sizi uçakta , hava koşullarından dolayı muhtemelen uçakta sıkıntı olmuştur bindikten sonra fark etmişlerdir , onu cozmuslerdir o üç saatte.
Kanatlar buzlanmis olabilir , tekerlek buzlanmis olabilir vs vs gibi ..
Bu tarz havalarda uçmak gerçekten sıkıntı hem yolcu açısından hem havayolu şirketi açısından , siz sağ salim indiginize şükredin , gerisine çok takılmayın
yok niye dava acalim ya kimligimizi gosterdik kusura bakmayin dediler gectik. oyle bi gerginsiniz ki sanki hala ucagin icinde bekletiyorlar siziO da başıma geldi hanımefendi dava açtım ve tazminat ödediler keşke dava açsaydınız kazanırdınız bilin istedim